pátek 14. června 2019

Oblíbenci za měsíc KVĚTEN 2019


AHOJ,AHOJ,

Moc Vás vítám u dnešního článku, kde Vám přestavím moje KVĚTNOVÉ OBLÍBENCE. Bude tady převážně kosmetika a jen jeden doplněk. 



Tady to trojkombo, dá se tomu tak říkat jsem si oblíbila už v době, kdy jsem si ho pořídila. Neskutečně praktické, multifunkční a velice kvalitní. Je to doslova lesk jako blesk. Já osobně používám nejčastěji, což je také podle té prohlubně vidět rozjasňovač Mary-Lou a jako oční stíny a pak klasicky jako rozjasňovač na tváře. 



Nyní mě asi nejvíce bavila tato tvářenka Rockateur od Benefitu, která je prostě krásná, skvěle pigmentovaná a na tvářích mi vydrží celý den. 



Tvářím dodávám ještě docela pravidelně nějakou barvu nebo i tvar bronzerem a tento od Too Faced používám i na oči do záhybu a vypadá to dobře, alespoň mě se to líbí a vyhovuje mi to. 



Clinique řasenka mě prostě baví, dělá mi krásné řasy, dlouho vydrží, má skvělý kartáček a dobře se odličuje. 





Obočí jen tak ledabyle pročísnu tímto obyčejným gelem od Trend it up, mě vyhovuje, ale vím, že bych se právě na obočí měla více zaměřit. 



Jednou o víkendu jsem na tvář - na celý obličej tím myslím vyzkoušela kombinaci dvou korektorů, abych je taky konečně spotřebovala a musím říct, že mi vyhovují. 



Jelikož mám tento korektor od Maybelline v docela tmavém odstínu na mě, tak ho kombinuji s korektorem od Narsu, který je naopak světlý, krásně projasní a tmavší korektor skvěle doplní. 



Nars korektor mám v odstínu Medium 1, který je sice super drahý, ale musím říct, že je dobrý, ale jejich make-upy, které mám mi vyhovují asi víc. 


Nevím jak moc dobře to půjde vidět, ale snažila jsem se vyfotit oba odstíny korektorů, dohromady mi skutečně udělají skvělou službu. 


Vůni používám tuto Armai code Luna, kterou jsem dostala dárkem. 



Vlastně jiné šperky než tyto Tous jsem nenosila. No jak tak na to koukám příliš mnoho jsem si toho neoblíbila, ale jsou to produkty, po kterých jsem prakticky sahala denně a opravdu moc ráda. 




A jaké produkty jsem si v květnu oblíbili Vy?



Přeji Vám krásný a pohodový den. 

papa Vaše E. A. 


2 komentáře:

  1. Oblíbenci souhlas, protože většinu produktů jsem vyzkoušela a vždy jsem byla spokojena.Pro mě je top ten bronzer od Too Faced.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji děkuji, poslední půl roku bez bronzeru nedám ani ránu. ☺

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Giveaway ll. Spring time 🍀🌻☀️

AHOJ HOLKY, krásnou neděli přeji. Doufám, že máte hezký, víkend, počasí se umoudřilo a opět tady máme krásné (první dva slunné d...