pondělí 17. června 2019

Jemný peeling Pro jemnou a zářivou pleť


AHOJ,AHOJ,

Moc Vás vítám u dnešního článku, u dnešní recenze. Nějakou tu dobu tady nebyl žádný produkt od Yves Rocher, jak víte, tak tuto kosmetickou značku mám ráda a používám jí pravidelně jistou řádku let. Převážně jsem s ní velice spokojená a ani tomu nebude jinak s tímto JEMNÝM PEELINGEM. 


Tento peeling jsem si pořídila na doporučení milé paní prodavačky v obchodě u nás na Smíchově za nějakou akční cenu - tuším že cca 69-99 Kč na věrnostní kartičku nebo nějaké ty jejich body, už přesně nevím. Peeling jsem potřebovala a říkala, že je to jejich aktuální novinka, tak jsem si říkala, že ho vyzkouším ráda. Je sice maličkatý, balení má pouhých 30 ml, ale zase je skladné, praktické a ideální na cestování, ale zase ruku na srdce, kolikrát do týdne použijte peeling, já tak max. 2x a to jen v období, kdy mám opravdu pleť šupinkovatou....ale dobře. 


Popis produktu ze stránek Yves Rocher:

Odstranění nečistot po sportu, rozzáření v momentech stresu, revitalizace po probdělé noci, záchrana po dnech bez své kompletní výbavy - nebo všechno najednou!
Yves Rocher přichází s kolekcí masek a peelingů, které je možná vzájemně kombinovat a dopřát si tak péči na míru!
Peeling pro T zónu, rozjasnění pro líčka a hydratace pro čelo? Není problém. Pohrajte si s kombinací masek a dopřejte každé části vaší pleti to, co momentálně potřebuje.
Kdykoliv a kdekoliv, vaše pleť bude krásná, čistá a hydratovaná během chvilky. Díky praktickému balení se masky vejdou do každé kosmetické taštičky a vy si tak můžete důkladnou péči dopřát třeba i na cestách.
Ano, dá se použít i jako maska - což mi přijde jako super nápad a i praktické použití - chválím. 

Exfoliační maska

Obnovuje texturu pleti
Jemný peeling a odstranění odumřelých buněk pomocí prášku z meruňkových jader. Jeden krok pro krásně hladkou pleť!
Naneste potřebné množství na konečky prstů a jemně rozmasírujte po celém obličeji nebo ve vybraných částech obličeje. Následně důkladně opláchněte vlažnou vodou. Poté můžete aplikovat denní nebo noční péči.

Peeling mě zarazil svou metalickou barvou. Je to příjemná změna jsem si hned řekla. Má super jemnou a příjemnou konzistenci, příjemně jemně voní, spíš bych řekla, že to je pro super vytříbený čich, ale jinak je moc příjemný. Zrníčka jsou velice jemná, dobře se rozpouští, krásně na pleti zastane to, co má a celkově mi produkt vyhovuje. Nevysuší, neobrousí příliš moc, je jemný, šetrný a celkově MI VYHOVUJE a mohu VÁM HO VŘELE DOPORUČIT. 


A jak často a jaké exfoliační produkty na svou pleť používáte Vy?

Budu moc ráda za Vaše tipy a rady. 😍

Přeji Vám krásný a pohodový den. 

papa Vaše E. A. 

2 komentáře:

  1. Má skvělou barvu. Já akorat používám peeling od Nacomi s makovými zrníčky.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Barva je taková kosmická, pravda, maková zrníčka zní báječně v peelingu, jinak mám nemusím, ale vlastně jen v jídle ☺

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping2024 XXI.

AHOJ HOLKY, a krásný čtvrtek přeji. Jak se máte? Já po návratu z dovolené trochu "bojuji", a těším se na víkend.  Ale nyní jsem...