úterý 18. června 2019

Take the Day Off Balm - Čistící krém


AHOJ,AHOJ,

Moc Vás vítám u dnešního článku, u dnešní recenze, na kterou jsem se velice těšila a tak trochu i připravovala. Produkt TAKE THE DAY OFF BALM od značky Clinique mám doma již nějakou tu dobu, respektive od konce roku 2018, kdy jsem ho kupovala rádoby v povánočních slevách, ovšem za plnou cenu, jelikož už výhodný vánoční set byl beznadějně vyprodaný. 


Produkt jsem kupovala v kamenné prodejně u nás v OC Nový Smíchov kam jsem již párkrát zavítala, něco si i pořídila, ale vždy jsem byla z obsluhy doslova zklamaná, tak nepříjemná, neochotná a až otrávená obsluha se jen tak nevidí. No raději to více komentovat ani nebudu. 



Tento produkt se do mého hledáčku dostal díky YTB a bloggerce Áje Beautylife, která ho alespoň pro mně vychválila a "proslavila" pro náš trh jako jedna z prvních. Já mám sice nejraději takovou tu klasiku na odličování, ale řekla jsem si, že ho vyzkouším a nechala jsem se zlákat tou vánoční akcí....njn, ale co bych pro recenzi neudělala, že jo. 



Jedná se tedy o tuhý balzám na odličování make-upu, který je vhodný na celý obličej, ale dá se bezvadně použít i na oblast očí a krásně s ním odstraníte - nebo lépe řečeno odlíčíte oční make-up. Produkt se zdá zprvu tuhý a hutný, ale jakmile se spojí s Vašimi prsty, čili začne na něj působit Vaše tělesná teplota, doslova začne tát pod rukami a dá se s ním krásně manipulovat, nanášet a vmasírovat do pleti. 



Prostě a jednoduše produkt prsty nanesu na nalíčený obličej, na oblast očí, masíruji, krouživými pohyby tzv. šmrdlám a sundavám tím tak make-up, poté opláchnu a tento proces opakuji 2x. 

Produkt je velice jemný, šetrný, příjemný na pokožce, vůbec nedráždí, nevysušuje, není mastný ani klouzavý a nezanáší mi pleť, čehož jsem se docela obávala. Jemně a přitom důkladně odstraní všechen make-up a nemusíte nic dřít ani používat žádné vatové tamponky, což mi přijde fajn, praktické, ekonomické a k přírodě velice šetrné. 

Navíc produktu je 125 ml a přijde mi, že vůbec neubývá a to ho používám denně. 

Toto balení mě vyšlo na úctyhodných 880 Kč, ale určitě se dá sehnat v různých akcích, setech či cestovních baleních. 



Za mě je to jedna VELKÁ SPOKOJENOST.  Tento produkt Vám mohu S KLIDNÝM SVĚDOMÍM JEN A JEN DOPORUČIT. 


A čím se nyní odličujete Vy?

Přeji Vám krásný a pohodový den. 

papa Vaše E. A.










2 komentáře:

  1. Super recenzia, asi sa inšpirujem :-)
    Máte tam preklep, asi kniec roka 2018 nie 2019...
    Pekný deň,
    A.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé no vidíte, ano je to samozřejmě 2018 ☺, děkuji moc. Produkt je opravdu fantastický ☺

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping2024 XXI.

AHOJ HOLKY, a krásný čtvrtek přeji. Jak se máte? Já po návratu z dovolené trochu "bojuji", a těším se na víkend.  Ale nyní jsem...