neděle 16. června 2019

Shopping No. 7 pro rok 2019



AHOJ,AHOJ,

Moc Vás vítám u dnešního článku, u dalších nákupů. Opět jsem nakupovala na mém oblíbeném Vinted.cz 


Body černé a dětské -  cena cca 100 Kč.  Od této prodejkyně už nikdy více nakupovat nebudu, body bylo sice jediné zboží, které přišlo relativně v dobré kondici, ale jinak ostatní zakoupené zboží, jsem sem ani nemohla dát, rovnou jsem ho vyhodila, sice jsem se ho snažila vyprat, ale ani to nepomohlo. 


Příjemné, teplé a z dobrého silnějšího materiálu triko s dlouhým rukávem - značku Gant mám velice ráda. Cena cca 150 Kč. 



Bílý svetřík Gant - prima stav, příjemný materiál a cena 200 Kč. 



Make-up Vichy v odstínu č. 25 jsem pořizovala pro kamarádku Verču, která ho používá léta a je s ním velice spokojená. Make-up mě vyšel na krásných 360 Kč. 



Svetřík, krásného střihu, materiálu a i designu je slušivý a moc mi sedí. Cena 150 Kč. 


Za to tyto produkty, mikiny, triko župánek jsou naprosto příšerné. :-(. 
Od uživatelky la.lucia.shop
Paní komunikovala až na x tou urgenci, zboží přišlo pozdě. špatně vyprané, špinavé, potrhané, doslova nevonělo, zaprané, neodpovídalo skutečnosti ani ceně. 




Prostě od této uživatelky bych si už nic nepořídila a Vám doporučuji, po mé zkušenosti se jí vyhnout obloukem. :-) 





Župan, mikiny, polo triko, teplák......za to nestojí, spíš jsou na vyhození. 



Naštěstí cena byla velice nízká, takže mne vyhození příliš nebolí, ale spíš mě to mrzí, protože na Vinted nakupuji moc ráda  mám jen super zkušenosti. 



Cena za vše byla 800 Kč. 









Tyto mikiny, dětské body, župan a tepláky mě vyšly na 1 200Kč. 





Tato prodejkyně bloncka2 mně naopak naprosto ohromila svým nabízeným zboží, super kvalita, cena, způsob komunikace a zaslání bylo naprosto výjimečné. 




Krásný, teplý svetr a tunika. Svetr je značky Reserved a tunika Vero moda. 





Všechno zboží přišlo v naprosto perfektním stavu, prostě odpovídalo popisu, ceně, bylo navoněné, vyžehlené a parádně zabalené. 

Např. nová pánská mikina značky Calvin Klein, velikosti L byla dárkem, proto neuvádím cenu, jelikož dotyčný sleduje sice občas můj blog. 



Dětské oblečení bude radost nosit, kupovala jsem ho jako dárek pro kamarádky holčičku Violku, které je 6 měsíců. 



No řekněte sami, není to parádní, sukýnka, tričko, čepička, vestička. Bude to skutečná #princezna. 



Všech těchto 12 ks oblečení mě vyšlo na neuvěřitelných 895 Kč vč. pošty. 


Tak moji milí, to byl nával oblečení, jednak pro mě a taky pro malou Violku. 

A co Vy, taky nakupujete nebo naopak prodáváte na Vinted?

Přeji Vám krásný a pohodový den. 

papa Vaše E.A.


3 komentáře:

  1. Na Vinted se dají sehnat krásné kousky, ale je pravda, že je to trochu loterie. Tvoje kousky jsou krásné a těch pár nepovedených.....holt, už od ní nic nekoupíš :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vinted je skvělý e-shop, jsem spokojená a hold je to práce s lidmi a tak občas člověk šlápne vedle, ale mě to neodradí. ☺

      Vymazat
  2. Já nakupuji takové oblečení, které se mi líbí. Neobjednávám si ho přes internet, protože si ho potřebuji nejprve zkusit. Na fotce se špatně odhaduje střih, takže si netroufám tipnout, jestli mi bude oblečení sedět, nebo ne. Eshop second hand využívám pro "zbavení" oblečení. Posílám tam to, co se mi už nelíbí, ale je ještě v top stavu, takže si ho může s radostí koupit někdo další :-) .

    OdpovědětVymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping2024 IXX.

  AHOJ HOLKY,  KRÁSNÝ PRVNÍ MÁJ PŘEJI. 🥰🤩 moc vás vítám u mých nákupů, které začnu dárkem k narozeninám od mého kamaráda Petra z AA.  V k...