sobota 15. června 2019

Lush - vlasové zklamání - Jasmine and Henna maska



AHOJ,AHOJ,

Moc Vás vítám u dnešního článečku, u dnešní recenze. Začnu hned na začátek negativně a v celém duchu se recenze ponese. V Palladiu jsem si pořídila tuto masku na vlasy, všemi opěvovanou a blogosférou známou za nehorázných 990 Kč. Cenu jsem zjistila až u pokladny, ale nějak jsem nezareagovala, nebo lépe řečeno, nestihla jsem zareagovat. 



Slečna v prodejně v Palladium mi řekla, že maska se nemá oplachovat, že je neoplachová, ale tady se nic takového nepíše. Jinak musím říct, že já prostě Palladium jako takové OC nemám ráda. Vždy se tam zamotám a nikdy nic nenajdu, zrovna Lush prodejnu jsem hledala cca 10 min. 

Na obale píší, že se má nechat maska působit 20 min, no tak to opravdu není nic pro mě, představa, že si masku nanesu a 20 min s ní chodím po bytě a pak znovu složitě smývám mi přijde přinejmenším nepohodlná a nekomfortní. 



A ještě bych uvedla, že při tak vysoké ceně produktu by měla obsluha upozornit, kolik maska stojí. Tak drahá není ani ta nejlepší profesionální vlasová kosmetika. Ani snad ne Kerastase. Prostě obecně přístup slečny v Palladiu hodnotím negativně. 




Takže jedná se o Masku na vlasy JASMINE AND HENNA FLUFF EAZE. Toto velké balení za 570 Kč má jen 220 ml, což je opravdu dost drahé. Maska voní hlavně po jasmínu a jasmín je tak intenzivní, že mě osobně z něj bolí hlava a cítím ho i z povlečení. 



Maska sama o sobě je hodně tekutá, takže se z kelímku hrozně špatně nanáší, naberete jí tak, že vám proteče mezi prsty, tím dochází ke ztrátám a to primárně u produktu nechcete, nechcete za takovou horentní cenu produktem plýtvat. 



Maskami tedy nevoní, nevyhovuje mi její konzistence, ale vůbec nic s mými vlasy nedělá. Když jsem jí nanesla, poté smyla, dle pokynů, tak vlasy nešly vůbec rozčesat. Já potřebuji bud to po každém umytí vlasů použít kondicioner a nebo občas masku, právě kvůli rozčesání a nebo výživě. Vlasy se mi začaly cuchat, byly extrémně matné a přesušené. 

Pozitivní je na tom to, že naštěstí se nejedná o fresh produkt, čili expirační doba je 1 rok a masku nemusíte uchovávat v lednici. 



Toto je hodně  negativní recenze, ale za takovéto peníze chci garanci kvalitních služeb. 

Za mě tato MASKA NA VLASY JEDNOZNAČNĚ NESTOJÍ. Mám sto chutí jí reklamovat, ale nemám účet, jak je mým dobrým zvykem. 


😬

Třeba ale Big šampon je naprosto parádní. 

A co Vy, jaké máte zkušenosti s vlasovou kosmetickou Lush?


Přeji Vám krásný a pohodový den. 

papa Vaše E.

2 komentáře:

  1. Já celkově s Lush nemám žádnou zkušenost. Asi bych si tak drahou masku nekoupila. Škoda, že nemáš účet, bych jim ji pěkně vrátila.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Produkt jsem nakonec darovala a kamarádka byla spokojená, prostě né vše mi sedne. Stane se, ale zamrzí to.

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping2024 XX.

  AHOJ HOLKY,   v prvé řadě přeji již hezkou sobotní noc&večer, a moc tě vítám u nákupů, které začnu barterovou výměnou.  Byl mi nabídnu...