neděle 14. července 2019

Isana - 2-fázový odličovač očního okolí


AHOJ,AHOJ,

Moc Vás vítám u dnešního článečku, u dnešní krátké recenze. Před časem jsem si pořídila v drogérii Rossmann tento 2 - fázový odličovač očního okolí jejich privátky Isana, který mě zaujal a chtěla jsem ho vyzkoušet i na základě několika recenzí. 

Produkt je to běžný, olejová složka, která se propojí, i barevně je velmi podobný ostatním produktům, cenově je velice výhodný a kdo má poblíž Rossmanna, tak jistě zná. 



Odličovač se protřepe před samotným použitím, nanese na vatový - bavlněný tamponek, který já lehce navlhčím (lépe se mi s ním pak pracuje a produkt se snáze zapracuje) a odličujete standardním a Vámi osvědčeným způsobem. 

Olejová složka je navíc pro moji sušší pleť fajn v tom, že pěkně vyživí oční okolí, ale nezmastí. 

Produkt je jemný, příjemný, nedráždivý a nepálivý. 



Mohu potvrdit, že si poradí i s voděodolným líčením - v létě kombinuji voděodolnou řasenku s klasickou a díky olejovému složení se krásně vyhnu nepříjemnému a zdlouhavému odličování a takovému tomu "šmrdlání", při kterém mám pocit, že své oční okolí akorát tak namáhám, tahám a vytrhávám si řasy. 



Za mě je to moc prima produkt, který mě osobně vyhovuje. Je dostupný, příjemný a jemný. Službu mi udělá a rozhodně jsem se nezklamala. 

Ještě mám doma jeden Isana produkt a to čistící pěnu na obličej a na tu se moc těším. 



A jaké Isana produkty máte v oblibě Vy? Budu moc ráda za Vaše doporučení. 

Přeji Vám krásný a pohodový den. 

papa Vaše E. A. 

1 komentář:

  1. Bohužel Rossmanna v okolí nemám :-( Je to škoda, protože když jsem ho občas navštívila, měl tam super věci...

    OdpovědětVymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping2024 XIII.

  AHOJ HOLKY,  hezký začátek, nového pracovního týdne přeji, zároveň a moc tě vítám u nákupů.  Začnu tedy narozeninovým dárkem pro DM., kter...