pondělí 15. července 2019

#Recenze - La Roche-Posay Effaclar adstringentní pleťová voda




AHOJ,AHOJ,

Moc Vás vítám u dnešního článku u dnešní recenze na moji čím dál tím více oblíbenou značku LA ROCHE-POSAY a tím je pleťová voda EFFACLAR. Tuto vodu jsem pořídila u nás v Košířích v takové té zapadlé drogérii, která se hlásí k Teta drogérii za cca 200 Kč, takže 1 ml produktu mě vyjde na 1 Kč, ale jak jsem zjišťovala, tak se produkt pohybuje cenově zcela jinde, no nevím, co si o tom mám myslet, ale mám svou teorii, kterou zatím pokud ji nemám potvrzenou nebudu šířit. ☺



Každopádně jedná se o originál, který mě velice vyhovuje. Tato řada je pro mastnou, smíšenou a aknózní pleť. Produkt jsem si pořizovala primárně, jako náhradu za čistící tonikum od Avonu, které mám ozkoušené a které mi na moje rozšířené pory vyhovuje. 

Tento produkt používám cca 1x do týdne a to po čištění pleti, nijak to s ním nepřeháním hlavně kvůli tomu, že není určen na můj ty pleti, ale nemůžu si pomoct, po řádném "ňoupání" si pleť prostě vyčistit musím a hlavně chci, aby se mi stáhly póry. 



Přípravek není dráždivý, neobsahuje alkohol, což je asi to největší plus, které na něm shledávám , ani moc nevysušuje - respektive netvoří se mi po použití suchá místa ani šupinky, na což jsem dříve trpěla, naopak krásně pleť vyčistí - dočistí a skutečně póry se mi stáhnou a jsou viditelně menší. Pokožku zanechá čistou, jemnou a dobře si poradí i se zarudlými místy po mechanickém čištění. 



Popis produkt - co o něm píší:

La Roche-Posay Effaclar adstringentní pleťová voda 200 ml s obsahem termální vody La Roche-Posay.

Je určen pro mastnou, problematickou pleť s rozšířenými póry.

Napomáhá okamžitému uvolnění a stažení pórů, díky spojení čisticích látek a mikroexfoliační LHA™.




Jak říkám, asi se budu opakovat, ale s tímto produktem jsem MAXIMÁLNĚ SPOKOJENÁ a dokonce konkuruje mému léty ověřenému toniku od Avonu.  Co mi také vyhovuje je to, že se dá krásně použít lokálně např. na postižené místo, pupínek či nějaký boláček.





La Roche-Posay je za mě skvělá kosmetika a tento produkt mi to jen potvrdil. 

A jaké přípravky na čištění či stažení pórů používáte Vy?

Přeji Vám krásný a pohodový den. 

papa Vaše E. A.






Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

Je mi ČTYŘICET

  AHOJ HOLKY, v prvé řadě přeji hezké VELIKONOČNÍ PONDĚLÍ.  na blogu jsem našla článek s názvem "je mi pětatřicet", tak jsem se ne...