pátek 12. července 2019

#ShoppingTime No. 11


AHOJ,AHOJ,

Moc Vás vítám u dnešního článku u dnešních nákupů, které budou takové postupné a velmi nahodilé. 

Na instagramu jsem zahlédla nový sprchový gel Balea, který není v limitce, tak jsem nutně potřebovala zjistit, co je to zač. K tomu jsem si přibalila mýdlo na ruce s vůní kokosu, které ovšem je z limitky, levandulové tuhé mýdlo Alverde mě natolik oslovilo, že jsem si ho pořídila znovu a vitamínové bonbonky pro děti. 



Nový sprchový gel Balea je s vůní KARAMBOLY A VODNÍHO MELOUNU, voní opravdu krásně, svěže, příjemně a letně. Přijde mi, že cca před 4-5 ti lety v jiném přebalu tento sprchový gel DMko mělo. Mýdlo na ruce s vůní kokosového mléka a lotusu je také příjemně voňavé - prostě mýdlo na ruce. 



K tomu jsem přibalila i ryze praktické věci, kterými pro naši domácnost, ale věřím, že to máte podobně jsou papírové kapesníky a toaletní papír. 



Vedle místního DMka máme Penny Market a dokonce jsem si kvůli tomu pořídila i jejich věrnostní kartičku - tedy APP. No a objevila jsem tam laciné a docela slušné máslové sušenky, které já mám asi úplně nejraději. No a v akci byl nějaký sýr, Coca Cola a moje milovaná Sweat chilli omáčka.....no a nekupte to. Hrůza, ty akce mě vždy dostanou. 


Rychlý, malý a hlavně praktický nákup v DMku, 2x Vincentka = je skvělá jak samotná, tak hlavně ředěná s vodou, sypaný zelený čaj si připravuji na více nálevů a moc mi vyhovuje, no a když to vybryndám, tak si to setřu a uklidím vlhčenými ubrousky. 


Opět Penny Market - Birell, popcorn - sýrový, ten já mám nejraději, Jesenky = prý jsou to tradiční oplatky, tak jak je znám z dětství no a nějaké ty sušenky do práce. 


Na naší Izinku nezapomínám, zkusila jsem privátkové kapsičky DMka, byla jsem mile překvapená, jak kapsičky baštila, tedy ty masové - s rybí příchutí naší princezně nejedou. 


Moje maminka pravidelně už několik let jezdí na nákupy potravin a všeho dalšího do Německa a nebyla by to ona, kdyby mi něco nepřivezla. Potraviny jsou finančně výhodnější, kvalitově mnohonásobně lepší a chuťově také. 


Je toho celý velký nákupní košík, přes základní potraviny až po pochutiny, dochucovadla a fastfoodové záležitosti. 


No a když jíme my doma, tak musí papat i naše čtyřnohé štěstí - Purina kočičí strava u nás frčí nejvíce. 


Pijeme rádi kávu, já tedy vlastně od té doby, co jsem přestala pít - pít alkohol a není nad šálek dobré černé kávy a Segafredo je příjemná varianta. 


A máme tady opět Lidl a moji neřest a tím je zmrzlina, tato oříšková je naprosto skvělá a za dobrou cenu. 


Byla akce na kapsičky, no to bych nebyla já, abych Izince nějaké do "zásoby" nepořídila, sice jsem to táhla domů z práce, ale jsem holka šikovná a poradila jsem si tak, že jsem krabici nechala v práci a domů jsem vzala jen samotné kapsičky. 😸



Penny Market slavil nějaký speciální den a měly velké slevy, tak jsem jich využila....pochopitelně. 


Nejvíce nákupů je bezesporu do domácnosti, potraviny, drogérie, jídlo pro Izinku.....


Tento mega výhodný nákup byl v Lidlu a jejich super akci. Kapsičky v akci, potraviny, moje milovaná zmrzlina v akci a také bag box 3l Chardonnay. 


Poslední dobou si připadám jak typický "důchodce" chodím pouze z práce a do práce, zvládnu tak akorát nakoupit - k tomu ještě sledovat letáky, co je v akci, co je výhodné pořídit, o víkendu nějak "pofackovat" domácnost a jediný můj relax je četba, blog, který hrozně zanedbávám a sledování YTB videí....na nic jiného nemám čas, ale hlavně chuť, energii a hlavně náladu. 



Takže vidíte, že v dnešních nákupech převažují hlavně potraviny a praktické věci, snad Vás to příliš nenudí. 

Mějte prima den. 

papa Vaše E. A. 




5 komentářů:

  1. Ahojky,
    zaujalo ma to levanduľové mydlo, musím ísť poň aj ja :-) a tiež sprcháč, mám rada ich limitky.
    Ostatné sú samé mňamky, určite boli dobré :-)
    Prajem pekný víkend!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Levanduli obecně zbožňuji a mýdlo je skvělé, poslední dobou se vracím ke klasickým mýdlům a toto je jedno z top.

      Vymazat

  2. Doufám, ze se letos taky dostaneme do Německa a poradně tam nakoupíme

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, já mám naštěstí pravidelný přísun, ale něco nabízí i pár našich e-shopů, ale to není ono.

      Vymazat
  3. Na DM mám docela slušnou závislost :-) A teď ještě mají e-kupony... :-)

    OdpovědětVymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#OBLÍBENCI za březen - march 2024

  AHOJ HOLKY, přeji krásný pátek a moc tě vítám u mých oblíbenců za březen, což je nejen první jarní měsíc, ale taky můj narozen...