pátek 26. července 2019

#LUSH - OATIFIX - čerstvá pleťová maska


AHOJ,AHOJ,

Moc Vás vítám u dnešního článku, u dnešní recenze, která bude nabitá ryze pozitivní energií a zkušeností. Značku Lush mám ráda, jen mě mrzí, že v ČR jsou pouze dva kamenné obchody a oba v Praze, relativně blízko od sebe. 

Naposledy jsem měla vlasové produkty, se kterými jsem se nakonec nějak naučila zacházet, ale zas takové terno, které recenze slibují pro mě rozhodně nebylo, ale né všechny produkty vyhovují všem, tak to prostě je. Sice na instagramu Lush hned reagoval na můj post a recenzi, ale opravdu se mi nechtělo jít do prodejny a měnit výrobky, navíc hledat účtenku, nebo platbu kartou...ale o tom dnešní článek skutečně není, to je spíš takové moje sdílení. 



Inu vydala jsem se do OC Nový Smíchov, čili k nám, abych odevzdala své prázdné obaly a dostala za to jednu čerstvou pleťovou masku, obecně tento systém moc chválím, podporuji a má ho více značek. Jeden obal mi dokonce zbyl k dobru a mám ho na příště. 

Slečna se mě zeptala na preferenci a odběhla se slovy, že musí do lednice. 

Přinesla mi ČERSTVOU PLEŤOVOU MASKU OATIFIX, která je jedním slovem BÁJEČNÁ a mě osobně moc vyhovuje. 

50 ml kelímek vyjde na 305 Kč.



Obsahuje samé prima složky, sice i banány, které já bytostně nesnáším již od svého útlého věku, ale nejsou vůbec cítit a tak mi je to naprosto jedno. Maska naprosto krásně sladce voní, dokonce voní i mému muži a přirovnal ji k marcipánu, což se podle mého soudu trefil, jelikož obsahuje mandle, vanilku. 

Maska je hutná, příjemná, sice když ji vyndáte z lednice - čili z chladu, tak byste čekali hroší manipulaci, ale opak je pravdou, produkt lze krásně nabrat a nanést na Vaši pokožku obličeje či dekoltu. 



Maska skutečně skvěle hydratuje, moje pokožka doslova absorbuje živiny a je po použití krásně jemná, vyhlazená a taková naducaná. 

Manipulace, smývání a celková "operace" s ní je prima. Jinak Lush produkty jsou veganské, takže je v klidu můžete i ochutnat, což já jsem tedy nikdy nezkoušela, tedy kromě cukrového peelingu na rty, ale to bylo omylem. 



Samotný popis produktu:

Tato jemná vyživující maska je plná čerstvých banánů a másla illipe pro hydrataci suché pleti. Základ masky z ovesných vloček, mletých mandlí a kaolinu se postará o odstranění odumřelé kůže a zanechá vaši pleť hebkou, pružnou a hydratovanou. Naneste na tvář štědrou vrstvu masky a nechte 10 až 15 minut působit, aby mohly ingredience pracovat. Pak ji jemně smyjte teplou vodou.

Obsahuje 15 složek z toho - jemné bio ovesné vločky, fair trade banán, vanilku, bio máslo Illipe, které pečují, vyživují, dodávají hydrataci a lesk. 



Masku nechávám působit cca 15 min i klidně déle a jak je chladnější, tak příjemně osvěží a skutečně cítím, jak se mi pleť pozvedne a tak trochu rozzáří. 

Je to asi nejlepší pleťová maska, kterou jsem od Lush zatím vyzkoušela a to si masky pořizuji pravidelně a vždy doma nějakou mám. 


Na pravé části fotografie je patrné, jak se maska vsákla do pokožky, trochu změnila konzistenci, ale to je tím, že změnila teplotu. 

A co je další velké plus, alespoň pro mě, že maska i přes to, že obsahuje takové hrudky či kousky v sobě neopadává, nedrolí se a na pleti drží pěkně, takže mě neomezuje tím, že bych musela při působení této masky např. ležet či jinak odpočívat. 



Za mě tedy pecka - super produkt a rozhodně se vyplatí, alespoň mě, pro můj typ pleti do masek investovat a to, že mají datum expirace pouhý měsíc mě o to více donutí je používat, ale já s pravidelností používání masek nemám problém. 



Snad jsem Vás trochu navnadila a zkusíte nějaké masky Lush i Vy. Kdybyste potřebovali, jsem plně k dispozici a neváhejte mě kontaktovat. 

Mějte příjemný den. 

papa Vaše E. A.


2 komentáře:

  1. Od Lush jsem ještě nikdy nic neměla....budu to muset napravit :-) Ale kdoví kdy pojedu do Prahy....i když plánujeme cestu do Liberce, takže možná....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Záleží, co bys ráda vyzkoušela, Lush má i e-shop, potom dvě kamenné prodejny a obě v Praze, což nechápu....ale pokud by sis nevybrala nic fresh, respektive co se musí uchovávat v lednici a dalo by se zaslat poštou, tak jsem k dispozici. Už jsem kamarádkám takto nějaké produkty posílala a vše v pohodě. ☺

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze- Hebe produkty ll.

AHOJ HOLKY,  v prvé řadě vám přeji krásné pondělí 🌞. Když píši tuto recenzi je velikonoční neděle a já poslouchám záznam se slavnostní Mše ...