středa 24. července 2019

#ShoppingTime No. 14


AHOJ,AHOJ,



Moc Vás vítám u dnešního článku, u dalších nákupů. Opět to budou spíše takové praktické i z toho důvodu, že jsem marodila a nikam jinam jsem se i přes vycházky nedostala, ale spíš jsem neměla náladu. 


Zelené sypané čaje jsem si poslední dobou velice oblíbila, připravuji si je do konvice a vyhovuje mi jejich možnost vícenálevů, jejich lahodná a v létě obzvláště žádaná ochlazující složka. Do krámku s čaji a kávou jsem si zašla na doporučení mého známého a vybrala si tyto dva čínské čaje Zhuyeqing tea.


Lidl - opět Lidl, měl Retro edici, která mě zaujala a vzala jsem si jogurty, mintové bonbony, dětské piškotky, slané křupky a pak takové ty běžné věci z XXL řady jako je sýr ve výhodném 1 kg balení, salát...atd. 



Ale na co jsem se těšila byly jejich nové krémy a tonika, ale ty jsem nesehnala, tak jsem si pořídila alespoň vyživující vlasovou péči, na kterou jsem zvědavá. Oba produkty, čili šampon i kondicioner vyšly na krásných 52 Kč. 


Mojí hloupostí, neohrabaností při snaze utřít smetí ze stolu jsem si polila čajem můj sice stařičký notebook Lenovo, kde by oprava vyšla dráž než je jeho hodnota. 

Kamarád mi doporučil, vybral dle mých preferencí a potřeb vhodného kandidáta a tím jest - Notebook ASUS VivoBook 15 X540LA-DM1052T Chocolate Black. Pořizovala jsem ho na Alze. 


No a tím moji milí na nějakou dobu končím s nákupy...takovou to investici jsem skutečně neplánovala, ale život bez notebooku si nedokáži již představit. 




Zajímalo by mě, jestli to máte také tak? Sociální sítě mě také zajímají, obklopují, ale hodně svého volného času pro relax trávím právě u notebooku, blogu, ytb, monitoringem tisku.....všemožného zpravodajství....



Mobil je pro mě také důležitý, ale nevisím na něm stále, nehraji hry, neposlouchám hudbu v MHD, ale také si asi život bez chytrého telefonu nedokáži již představit a to jsem svůj první telefon dostala jako první ze třídy na střední škole a psal se rok 2000 a byla to Nokia 5110. 



Přeji Vám krásný a pohodový den. 

papa Vaše E. A.



Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze - Only Bio - metoda mytí vlasů CWC -

AHOJ HOLKY, hezkou sobotu přeji 🌞. Vítám vás u dnešní speciální recenze. Hned na začátek zmíním, že tyto produkty ONLYBIO (dostupné již v p...