pondělí 22. července 2019

#Recenze - Astrid - 24h hydratace


AHOJ,AHOJ,

Moc Vás vítám u dnešního článku, u dnešní recenze na PLEŤOVÝ KRÉM značky ASTRID  pro suchou a citlivou pleť. Krém jsem si koupila čistě se zajímavosti, abych tuto značku také vyzkoušela. 
Kupovala jsem ho před nějakou dobou v drogérii Rossmann za super akční cenu tuším, že 69 Kč. Po pravdě musím říct, že jsem od krému nečekala a neslibovala si. Značku Astrid příliš neznám, kdysi jsem měla pár produktů a nebyly vůbec špatné, ale nějak se v mém hledáčku neusídlily. 



Jak jsem již zmiňovala jedná se o 24h hydratační pleťový krém pro suchou až citlivou pokožku. Ano suchou pokožku já nyní mám a potřebuji skutečně pořádnou  až hloubkovou hydrataci. 



Krém má takové klasické, jednoduché, ale přitom pěkné  a plně funkční balení. 

Konzistence je  příjemně krémová,  samotný produkt není hutný, ani vodový, řekla bych tak něco mezi, nebo tak akorát. Je příjemný, lehce jemně voní, nedráždí, pěkně zjemní pokožku a rychle se vsákne. Zkoušela jsem krém navrstvit a také toto zvládne dobře. 



I pod make-up mi sedí pěkně. Pro mě je to krém spíše vhodný na léto, kdy preferuji něco méně hutného a spíše lehčího a toto naprosto splňuje. 
Troufla bych si říct, že je to takový univerzální krém, kterým můžete v klidu namazat i tělo či dětskou pokožku. 



Určitě to není krém pro nějakou stárnoucí pleť či krém na vrásky, ale to ani neslibuje. Za mě je to moc PRIMA PRODUKT, který bych se nebála vzít s sebou na cesty a tím bych ušetřila např. produkt na tělo. 
Vezmu-li v potaz poměr cena - kvalita - výkon JSEM NAPROSTO SPOKOJENÁ. Přípravek si na nic nehraje a přitom je velice PRIMA, JE PŘÍJEMNÝ a já jsem moc mile překvapená. 

Také bych tímto chtěla poděkovat společnosti Astrid za jejich lákavé nabídky a pozvánky na různé akce, ale bohužel jsem se ani jedné nemohla zúčastnit z pracovních důvodů, což mě moc mrzí. 



Takže za mě je verdikt jasný, PRIMA PRODUKT, který mohu za sebe s klidným svědomím doporučit. 


A jaké jsou Vaše zkušenosti s touto českou kosmetickou značkou?

Přeji Vám krásný a pohodový den. 

papa Vaše E. A.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

Je mi ČTYŘICET

  AHOJ HOLKY, v prvé řadě přeji hezké VELIKONOČNÍ PONDĚLÍ.  na blogu jsem našla článek s názvem "je mi pětatřicet", tak jsem se ne...