neděle 4. srpna 2019

OBLÍBENCI za měsíc červenec 2019


AHOJ,AHOJ,

krásný nedělní den Vám přeji ☺.
Moc Vás vítám u dnešního článku, u červencových oblíbenců roku 2019. Bylo horko, tak jsem příliš toho šminkování a dekorativky nepotřebovala, ale určitě Vás o to neochutím. 



Tvářenka byla jasná volba = Benefit Galifornia, tato tvářenka je pro léto snad přímo stvořená. Mám ji od své kamarádky a sledovatelky Janičky z Brna a je naprosto skvělá, obsahuje menší lesk - nebo spíš schimmer a dodá tvářím přirozenou šťavnatost a plnost. 


Mary Kay - Minerální pudrový make-up - tento produkt jsem před léty objevila, používala a mám ho ráda, ale sama bych si ho asi znovu nepořídila. Toto byl dárek od mé kamarádky Lenky a musím říct, že jsem v červenci nepoužívala nic jiného. Lehký produkt, který se rychle a snadno nanáší, dodá vaší pleti sjednocenost, dokonce i pěkně zmatní, což já zas až tolik nepotřebuji a vydrží na pleti celý den. 



Benefit - Bad gal Bang - Mascara, která je skvělá, moje řasy mi krásně prodlouží, zahustí, neobtiskává se a jde dobře odlíčit. Velká spokojenost s tímto produktem a v červenci jsem nesahala po ničem jiném. 



Hydratace a zase hydratace pro mou pleť v podobě masky Bioderma, kterou nechávám působit třeba ve větší vrstvě přes celou noc. Maska mi krásně zjemní a vyživí unavenou pokožku. 



Osvěžení nejen na cesty, ale přiznám se, že já tuto vodu ve spreji od Balea používala nejvíce v práci. Rychlé, levné a efektní osvěžení vždy po ruce. Navíc produkt lze vychladit v ledničce a to je potom příjemné až mrazivé ochlazení. 


Čištění a trocha toho peelingu - moje oblíbené mýdlo od Alverde mi dělá prima službu už nějakou dobu. Příjemná levandulová vůně, jemná zrníčka a důkladné mycí schopnosti - jen pozor na klasické vysušování, je to hold mýdlo. 




Před létem jsem byla u své kadeřnice a použila na mě Olaplex a já jsem za to nesmírně vděčná a moje vlasy to dosti pocítily, takže v této péči rozhodně budu pokračovat. Jen připomínám, tato péče je výhradně pro kosmetické salony, nikoliv pro domácí použití. 



Bez zmrzliny bych si léto ani tento teplý měsíc nedokázala představit, takže jsem byla schopná zmrzlinu klidně poobědvat. 



Také jsem vytáhla letněší verzi kabeky mé O bag a hodinky MK nejsou letní, nosím je přes rok, ale prstýnek Bvlgari je bílý a nosím ho nejčastěji ke světlému oblečení. 



Další dobrota - osvěžení, můj asi největší objev a to nanuk z Lidlu, s bílou čokoládovou polevou, mandlemi a vanilkovým krémem. Jistě jste zaznamenali na sociálních sítích, kde si ho ytbeři chválí. 


No a to jsou moji červencoví oblíbenci. 

A bez čeho jste nemohli existovat Vy tento uplynulý měsíc?

Přeji Vám krásný a pohodový den. 

papa Vaše E. A.



3 komentáře:

  1. Benefit Galifornia tvářenka je skvělá! Olaplex chci také vyzkoušet, slyším samé chvály.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já olaprex doporučuji, ale nemám zkušenost s tou domácí verzí, ale po pravdě mě neláká...ráda svěřím své vlasy odbornici, které věřím....☺
      Benefit si mě prostě získal...at to stojí, co to stojí....☺

      Vymazat
  2. Tak to jsou krásné nákupy! Tvářenka je super!

    OdpovědětVymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze- Hebe produkty ll.

AHOJ HOLKY,  v prvé řadě vám přeji krásné pondělí 🌞. Když píši tuto recenzi je velikonoční neděle a já poslouchám záznam se slavnostní Mše ...