pondělí 19. srpna 2019

#Recenze - dandelion twinkle


AHOJ,AHOJ,

Přeji krásný pondělní den ☺♥
Moc Vás vítám u dnešního článku u dnešní recenze na produkt značky Benefit o kterém jsem nějaký ten čas přemýšlela, že ho chci vyzkoušet a díky Sephora e-shopu, kde jsem měla dostatek času a prostoru si vše prohlédnout a rozmyslet jsem si DANDELION ROZJASŇOVAČ pořídila. 

Vzala jsem si MINI verzi, která mi přijde jednak praktická, skladná, výhodná a prostě mi tyto MINI verze asi více vyhovují. 



Balení klasické, krásné, vypracované do detailu, prostě jak to Benefit umí a jak jsme zvyklí. I ten přidaný štěteček se dá v pohodě použít. ☺♥



Barva je taková lehce zastřeně růžová a po samotném použití mi přijde spíše do "šampaň" odlesků s kapkou broskvové a při jistém úhlu i růžové. 

Není to žádný "lesk jako blesk" spíše takové jemnější projasnění , které na lícních kostech vypadá naprosto fantasticky. 


Než se setřela první vrstvička, tak produkt trochu více prášil, což mě překvapilo, ale po pravidelném používání se produkt netváří tak, že by nějak extrémně prášil. 

Je lehký, na pleti příjemný, krásně drží, dá se v klidu i navrstvit a dobře se mi s ním pracuje. 

Věděla jsem, že jdu na jistotu a že s produktem budu spokojená. 

Musím zatím všechny produkty, které jsem od značky Benefit měla opravdu pochválit. 

Takže, za mě je to SUPER PRODUKT, KTERÝ MOHU DOPORUČIT a jestli hledáte kvalitní, jemné a příjemné rozjasnění, které přitom vydrží krásně celý den, tak tento produkt Vás jistě nezklame. ☺♥




A jaké produkty od značky Benefit máte rádi Vy?

Přeji Vám krásný a pohodový den. 

papa Vaše E. A.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze- Huda beauty mascara

AHOJ HOLKY,  moc vás vítám u dnešní recenze. Tuto řasenku od HUDA BEUTY LEGIT LASHES   mám doma od loňska. Je to miniaturka, ale ...