sobota 17. srpna 2019

#Recenze - srovnání gelu & pěny na holení


AHOJ,AHOJ,

přeji Vám krásný den a pěkný víkend, to v prvé řadě a moc Vás vítám u dnešního článku, u dnešní tak trochu netradiční a zvláštní recenze. Jelikož jsem ve velice krátké době vyzkoušela dva přípravky na holení, tak jsem si řekla, že Vám udělám takové menší srovnání. No a nyní co mě k tomu vedlo. 

Holím se pravidelně a je to pro mě vlastně taková součást hygieny, ale to nechám na každém z Vás.....pánské produkty primárně nepoužívám, ale u pěny jsem si řekla, že to přeci nebude rozdíl .... ejhle a byl, alespoň pro mě a moji pokožku a proto tato recenze. ☺☻♥



Tato pěna na holení Gillette v menším provedení 75 ml se u nás doma objevila někdy v lednu a byla součástí nějakého pánského balíčku. 

Prostě mi přišla do ruky a já jsem si řekla že ji použiji místo mé pěny, kterou standardně používám. 

Aplikace, použití bylo naprosto stejné, vyhovující a nespatřovala jsem na tom nic zvláštního a nic špatného pro moji pokožku. Jen dodám, že nemám žádné alergie na kosmetiku a nemám příliš citlivou pokožku, jen jsem zvyklá se pravidelně mazat, hydratovat svou pleť a netrpím žádnými sklony k tvorbě vyrážek či zarudnutím či podrážděním po holení. 



Pánský gel Gillette voní příjemně a docela i výrazně jako nějaká kolínská, konzistence je hutnější a gelová, dobře se nanáší, pěkně se s ní pracuje....to vše je prima. Samotné holení také proběhlo bez problému a udělalo to, co mělo a co já od holení očekávám, ale dostavilo se dosti nepříjemné pálení a v třísle se mi udělalo pár flíčků. Prostě po aplikaci a procesu holení jsem měla pocit, jako kdybych se smočila v nějakém alkoholovém toniku či lehké kyselince, což mi vůbec nebylo příjemné a naopak mě to dosti překvapilo . Pocit pálení byl hlavně na nohách, kde bych to skutečně nečekala, pak paže a oblasti bikin a podpaží bych brala, že jsou to citlivější místa, ale nejvíce to štípalo a pálilo a to doslova na holeních...okamžitě jsem si vybavila to, že muži mají "plechovou" hubu. ☺☻



Říkala jsem si, jestli nemám náhodou já nějakou přecitlivělou pokožku, jestli to třeba není vlivem nemoci a zánětu v krku a oslabení organismu.....

Balea pěna na holení, standardní produkt, který běžně používám, je všude k dostání a stojí pár korun - dokonce tato pěna s vůní tropické papay z letní limitované edice vyšla na krásných 25 Kč. 


Nic jsem nehrotila, nikam jsem nespěchala a pěnu jsem použila ve stejné době, jak jsem zvyklá, čili se stejným časovým odstupem a světe div se, nic se nestalo, nic mě neštípalo, nepálilo, žádné zarudlé pupínky se nekonaly.....prostě běžný a rutinní proces holení. 



Balea pěna příjemně voní, velice jemně, dobře se mi nanáší, je méně hutná než gel Gillette, ale pro mé potřeby mi opravdu naprosto vyhovuje a vydrží mi neskutečně dlouho, navíc mě baví ten krásný letní obal a ten pocit, když zkombinuji téměř všechny produkty z této letní limitky je radostný. 




Takže co tím chci říct a o čem tento článek je, dívky a milé dámy, pozor na to, né všechny lahvičky a skleničky našich pánů a mužů nejsou vhodné pro naši pokožku. Mě to prostě překvapilo, zarazilo, navíc pěna je taková věc, když Vám dojde, tak si jí můžete vypůjčit....no a ono se to nevyplácí...☺☻♥, alespoň né mě a ne u produktů Gillette. 

Tato drobná "krádež" či výpomoc se mojí pokožce nelíbila a nevyplatila, ale zase je to zkušenost, zkušenost pro příště...☺☻. 


Rozdíl je v konzistenci, což je asi patrné hned na první pohled, ale do výsledku hladkého oholení to u mě nemá vliv, oboje mi vyhovuje a pěna se mi dokonce lépe smývá, ale to je asi osobní preferencí. 




Musím říct, že jsem žila v domnění, že pánské pěny nebo gely na holení sice krásně voní po kolínské vodě, ale jsou šetrné k pokožce a naopak o ni pečují.....přesvědčila jsem se o opaku....ale určitě to má svůj význam, je to třeba dezinfekční složka, proti případnému poranění pokožky.....tak jako kamencové přípravky z dřívějších dob. 

Tak moji milí, toto je tedy moje zkušenost. A jaké přípravky pro hladké oholení či epilaci - depilaci používáte Vy?

Přeji Vám krásný a pohodový den. 

papa Vaše E. A.


Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze- Huda beauty mascara

AHOJ HOLKY,  moc vás vítám u dnešní recenze. Tuto řasenku od HUDA BEUTY LEGIT LASHES   mám doma od loňska. Je to miniaturka, ale ...