pátek 16. srpna 2019

#ShoppingTime No. 17


AHOJ,AHOJ,

přeji Vám krásný páteční den a i víkend. ☺♥


Moc Vás vítám u dnešního článku, u dnešních nákupů, které budou více kosmetické. Zaměřila jsem se na parfumérkovou kosmetiku a to spíše o péči, kterou já preferuji. Jelikož jsem tuto kosmetiku dostala dárkem, o to více mě to potěšilo. ☺♥♥



Opět jsem trochu brouzdala po e-shopu Sephory a vyhlídla jsem si dva produkty ve verzi MINI a pak zlevněné masky od značky Sephora, které mi moc vyhovují a je to dobrý dárek. 

Vše jsem si řádně prošla na e-shopu, dokonce jsem si udělala registraci o které jsem si myslela, že jí dávno mám, ale věrnostní kartička ani můj e-mail e-shop neznal a možná i proto jsem dostala tu 20% slevu si tedy já myslím. 



Nakupovala jsem pro mě nejbližší kamenném obchodě Sephora a tím je i největší obchod vč. e-shopu v OC Nový Smíchov. Vzala jsem si pěkně košíček, prošla celou prodejnu a vybrala si hydratační masky na ruce s Aloe vera a hydratační set od Benefitu a Becca mini rozjasňující set, na který jsem mega zvědavá i proto, že od Becca je to můj první produkt a jejich rozjasňovače jsou ikonické. ♥

Celý nákup mě vyšel na 1 002,- Kč, při samotném placení mi paní prodavačka sdělila, že mám 20% slevu. 
Maska na ruce Sephora - v akční ceně 69,- Kč / ks, 
Benefit Bright start kit 520,- Kč běžná cena, 
Becca Opal goth set 560,- Kč běžná cena. 



Benefit startovní set obsahuje hydratační krém, které jsem již měla v plném velkém balení a moc mi vyhovoval, poté obsahuje oční krém a sérum kvůli kterému jsem si vlastně tento set pořizovala, abych ho mohla vyzkoušet a rozhodnout se tak, jestli půjdu do plného balení. 

Becca a jejich fantastické a všemi milované rozjasňovače....na tuto miniaturu mě kdysi přivedla YTB Martina, která si právě možnost miniatur pochvalovala. Set Becca obsahuje pudrový a tekutý rozjasňovač. 


Lidl a můj rychlý, praktický, sladký a nutný nákup. Zmrzlina s vlašským ořechem je luxusní, rýže byla v akci, jejich chlazené ňoky jsem zkusila poprvé a jsou takové běžné, sušenky do zásoby...co kdyby byla válka ☺, nějaké mléčné výrobky kupuji a konzumuji prakticky denně a jedny antidepresiva, které je nadlidský výkon sehnat a pak šumivé tablety s hořčíkem. 


Toto jsou nákupy z mého oblíbeného Vinted. Vše jsem pořizovala jako set od jedné milé paní BÍLÝ TULIPÁN, která nabízí spousty zajímavé kosmetiky. Obchod proběhl naprosto fantasticky hladce, rychle a bez problémů. 

Opět miniatury, abych je vyzkoušela a mohla se v klidu rozhodnout, jestli budu investovat do plného balení. 

Tentokrát jsem se zaměřila na značku Lancome, kterou kdysi používala moje maminka a moc si přípravky chválila. 



Omlazující krém Lancome Génifique a k tomu pleťové tonikum Confort - oboje pro hydrataci a s protivráskovým účinkem. Krém je v objemu 15 ml, tonikum 50 ml. 



Vzala jsem si dvě omlazující séra v balení po 7 ml od značky Lancome k hydratačnímu krému do sady a poté od Estée Lauder. Dvousložkový odličovač mě zaujal, jelikož jsem na něj slyšela samou chválu, ale do odličovače se mi opravdu nechce příliš investovat, proto mi k vyzkoušení či případné recenzi bude stačit tato mini verze o objemu 30 ml. 

Celkový nákup těchto 5 ks miniatur luxusní kosmetiky mě vyšel vč. pošty na krásných 1 077,- Kč. Velice chválím komunikaci, vstřícnost, milé a příjemné jednání. V neděli jsem objednala, uhradila s tím, že platba odešla až v pondělí, obratem paní potvrdila sama od sebe přijetí peněz a druhý den mi Pošta doručila perfektně zabalený balíček.  Radost s takovými lidmi pracovat či spolupracovat. ☺☻♥. 
Na produkty budu dělat určitě samostatné recenze, tak pokud Vás produkty zaujaly, určitě sledujte můj blog. 


Další nákupy potravin a pochutin v Lidlu.....☺♥. Zmrzlina byla v akci, špagety jsem si oblíbila pro svou rychlou přípravu, dostupnost a POMĚR - CENA - KVALITA mě moc mile překvapil. Salát je na denním pořádku, sýry mám obecně velice ráda a převážně preferuji ty s výraznější chutí, fermentací, plísňové, zrající a pochopitelně také s vysokým procentem tuku v sušině....oba tyto zrající sýry LIMBURGER a BLU MONN jsou opravdu skvělé, chuť naprosto fantastická a pro mě jsou to asi nelepší sýry, které si v Lidlu mohu vybrat. Zkusila jsem také šunku, nerada kupuji uzeniny v ochranné folii, prostě mi více vyhovuje pultový prodej, ale tato VENKOVSKÁ ŠUNKA s 92% masa je skutečně kvalitní a chuťově velice dobrá. 


A nákupy zakončíme opět běžnými nezbytnostmi z Lidlu. Sušenky do zásoby...☺, zeleninový salát je doslova denní nezbytností, Birell s malinou a limetkou mi chutná nejvíce = je to taková limonáda, která se ovšem cenově vyšplhá i nad cenu např. piva....což nechápu a bohužel to zachraňuje i zmrzlina a nanuky, moje milované.....♥♥.



No já myslím, že to by asi tak stačilo. Já jsem z těchto nákupů nadšená a moc spokojená. Sephora mě fakt dostává těmi svými mini verzemi a Lidl je asi nejlepší supermarket v mém širokém a dalekém okolí....☺. 

No a co jste si za poslední dobu pořídili Vy pěkného?

Přeji Vám krásný a pohodový den. 

papa Vaše E. A.





2 komentáře:

  1. Zaujal mě tvůj nákup miniatur na vinted. Taky bych ráda vyzkoušela luxusní kosmetiku a nechci kupovat hned plné balení. Mrknu na profil paní tulipánky :-)
    Jo, a ořechová zmrzlina z Lidlu je OP.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám Vinted ozkoušený docela slušně a až na jeden případ jsem byla vždy moc spokojená. ☺

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#recenze Orientální vůně - 100 ml - 1 ks - 795 Kč

AHOJ HOLKY,   moc vás vítám u dnešní recenze, kterou jsem se rozhodla sepsat na základě včerejšího, tak trochu potvrzujícího komplimentu, na...