úterý 10. září 2019

#Recenze - Balea tělová valezína s měsíčkem


AHOJ,AHOJ,

Přeji Vám krásný den a moc Vás vítám u dnešního článku, u dnešní recenze. Vazelína - to je téma, které jsem již na blogu měla, nebo lépe řečeno mám, článek jsem psala hned na začátku, což se psal podzim roku 2014, je to tedy nějakou tu dobu. 

Vazelínu jsem vlastně od té doby příliš nepoužívala, pokud nepočítám tu od Mary Kay, která byla spíš takovým balzámkem v tubičce a byla skvělá. ☺



Vazelínu vím, že hodně chválí PLH a já sama jí znám spíš jak tradiční mastičku z domova, která se prostě hodí na všechno a vlastně ničemu neublíží. Vím, že mi na moje kožní obtíže, které jsem měla v roce 2015 nepomohla, ale za to mi krásně zabrala modrá Indulona. 

V DMku, které mám prostě nejblíže a vlastně všude okolo sebe jsem si vybrala tuto variantu s měsíčkem, ještě mají jednu z řady Balea a ta je v menším, hranatém balení a je bez příměsi. 



Proč jsem si vazelínu pořídila já - mám opravdu suchou pokožku, ale nemažu si s ní obličej, to opravdu ne. Vazelínu uchovávám v chladničce a odendala jsem si do menších kalíšků a používám ji na takové to běžná mazání rukou, loktů a všemožných suchých míst. Plus ji používám a to asi primárně na chodidla, kde se mi osvědčila asi nejvíce. 


Vazelína je skutečně mastná a věřím, že pro hodně lidí to může být až nepřekonatelné a nepříjemné k jejímu použití, ale dobře se mi s ní pracuje, asi lépe když má pokojovou teplotu, snadno a rychle se nanáší, vstřebatelnost je také prima, ale pročítejte s tím, že musíte chvilku počkat, než se produkt vstřebá do pokožky - také zohledněte množství a vrstvu nanášeného produktu. ☺♥



Můžete ji také použít jako ochranu kůže - pokožky před barvením např. obočí, vlasů na krku...apod. Je vhodná na všemožné masáže, zábaly rukou, chodidel....prostě míst na těle, které chcete skutečně hodně hydratovat. 
Mám ji stále po ruce a vůbec se nebráním tomu si s ní občas přetřít i rty, i když k tomu není primárně určena, ale opravdu Vám to neuškodí, není to nepříjemné, ale není to zase náhrada klasického balzámu na rty, v případě potřeby se dá použít defacto téměř na všechno - třeba jako impregnace na boty, tak ji používá můj otec a věřte, že ten se o své boty stará zn. znamenitě, skoro jako voják ☺♥☺. 

Produkt je to příjemný, cenově velice dostupný, dělá co má, dělá co slibuje, na nic si nehraje A PROTO JÁ JSEM S NÍM VELICE SPOKOJENÁ a mohu jen a jen doporučit. 



Pro mě je to skvělý pomocník. 

A jak Vy pečujete o své suché místa na těle? Jakou mastičku či vazelínu mi můžete doporučit?

Budu ráda za Vaše komentáře a díky Vám za Vaši pozornost. 

Mějte krásný a pohodový den. 

papa Vaše E. A.


6 komentářů:

  1. Už mi chýbala recenzia :-)
    Tak na túto vazelínu sa už dlhšie chystám a keďže je fajn, aj čoskoro kúpim. Mala som klasickú vazelínu z lekárne, ale v tejto je bonusom ten nechtík lekársky, čo je super na atpický ekzém. Mám v pláne vyskúšať aj domácu masť z nechtíkom :-)
    Pekný deň!
    A.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, ty klasické vazelíny z lékárny jsem mívala doma často, asi lépe voní, ale pro mojí momentální spotřebu se mi opravdu osvědčila tato. Obecně Balea je láska. ♥

      Vymazat
  2. Eri ahoj! Vazelíny jsou perfektními pomocníky určitě! Já miluji Elizabeth Arden 8h cream, je podobný vazelíně, nádherně voní a dokonce i hojí, alespoň já mám takovou zkušenost.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Lucí, tak to neznám, značku EA mám ráda, kouknu moc ráda a díky Ti moc za super typ. ☺

      Vymazat
  3. Vazelínu jsem kdysi taky používala, ale vadila mi ta nadměrná mastnota a od té doby jsem si ji už nekoupila.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem po vazelíně sáhla také po nějaké době, ale jak se blíží zima, potřebuji mastnější a výživnější produkty...☺

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Giveaway ll. Spring time 🍀🌻☀️

AHOJ HOLKY, krásnou neděli přeji. Doufám, že máte hezký, víkend, počasí se umoudřilo a opět tady máme krásné (první dva slunné d...