čtvrtek 12. září 2019

#ShoppingTime No. 20


AHOJ,AHOJ,

přeji Vám krásný a ničím nerušený dnešní čtvrteční den. 


Moc Vás vítám u dnešního článku, u dnešních nákupů. Začneme hezky od začátku a to od kosmetiky. Na instagramu jsem zahlédla, že Yves Rocher má nějakou novou hydratační řadu....ehm, uvedu to n a pravou míru, ano nová řada skutečně je, ale jedná se o vlasovou kosmetiku, ale když už jsem v obchodě u nás na Smíchově byla, milá slečna, která se mi skutečně skvěle věnovala mi doporučila tuto hydratační péči. 

Intenzivní noční  a denní péči proti vráskám Sérum Vegetal za zvýhodněnou cenu 1+1 zdarma, takže mě toto kombo vyšlo na krásných 799 Kč místo 1598 Kč. Krémy jsem ozkoušela, ovoněla a rozhodla se pro jejich koupi, i když jsou pro věkovou kategorii 45 + ☺♥. 
V Lidlu jsem opět pokoupila nějaké dobroty, jako paštiky v akci, moje oblíbené sýry, sojové suky, arašídy v těstíčku, granulovaný čaj spíše z nostalgie a abych ho znovu ochutnala a tím si uvědomila, jak mi vlastně vůbec nechutná a tělu neprospívá. 

Ve Světě oříšků jsem si po nějaké delší době pořídila i LAHŮDKOVÉ DROŽDÍ, které je opravdu skvělé a dokonale mi jídlo ochutí. Salámky z Lidlu jsem vzala na zkoušku, jelikož mě zaujaly a kombinaci pepře s sýru mám ráda. 


Toto nejsou ani tak nákupy, jako spíš dárky domácí produkty z maminčiny kuchyně. ☺♥☺


Inu, jak se to říká, líná huba, holé neštěstí 😇, zeptala jsem se u nás v trafice na nějaký časopis s dárkem a pán nabídl Elle za 125 Kč, což je běžná cena samotného časopisu a k tomu dárek ♥.

RITUALS...tělový krém z řady The Ritual of Karma. Zrovna jsem si chtěla dnes odpoledne pořídit nějaké to mazadlo v DMku a Rituals již chci vyzkoušet nějakou tu dobu a vidíte, mám oboje a to neplánovaně, no není ten život plný překvapení 😇😎👌.


Penny - tam jsem nějakou dobu nebyla, pořídila jsem tam běžný nákup, potraviny, pochutiny a dobroty. 



Do DMka jsem si jela pro tři nové sprchové gely z nové limitované edice, která ovšem v prodejně vůbec nebyla, za to jsem tam objevila jiné výhodné produkty, které jsem nutně potřebovala a budou se mi brzy hodit. ☺


Balea pleťová hydratační voda a výživné pleťové mléko - oboje za 25 Kč/ks, tak to jsem tam nemohla nechat. Sice pleťová voda má v názvu hydratační a přitom je určená na normální až smíšenou pokožku, čehož jsem si nevšimla, ale vůbec mě to netrápí a pak pleťové mléko, které jsem tak jako tak chtěla výhledově vyzkoušet, protože mi pleťové mléko či mléko na odličování doporučila moje paní kosmetička. ♥



Objevila jsem doma dva šampony z profi. řady Lorealu a tak jsem si k nim potřebovala dokoupit nějako péči nebo balzám a zlákala mě tato ochranná krémová maska Balea za 80 Kč a Balea tělový krém s bambuckým máslem, který se tváří hodně univerzálně a já ho nikdy nezkoušela, tak proto jsem si ho vzala. 



Za to jsem objevila novinky a limitované edice. Sprchový gel, mýdlo na ruce, masky na nohy, krémy na nohy, peelingy na nohy, pěny na nohy, spreje na nohy, nová plátýnková maska...., jen mě zaskočilo, že s tolika novými - limitovanými produkty převážně na péči o chodidla přišly na konci léta....😇.


Sprchový gel s vůní černého rybízu a manga z limitované edice mě velice zaujal, ostatně jako téměř všechny limitované edice. ♥


Léky se nedávám, ale když tady ukážu cigarety, tak proč né léky. Od července beru tyto nové, to že mám všechny možné vedlejší účinky je prostě fakt, ale rozhodně je to s nimi lepší, než bez nich 😇😎👍, jenže ony se nedají téměř v lékárnách sehnat, tak mi moje paní doktorka napsala zásobu a já je s velkým úspěchem sehnala. ♥♥♥


No a to jsou mé nákupy v pořadí již dvacáte. 
No a co jste si za poslední dobu pořídili Vy, objevili jste také nějaké novinky, limitky či super výhodné akce v drogériích?


Přeji Vám krásný a pohodový den. 

papa Vaše E. A. 


2 komentáře:

  1. To je zase nálož :-)
    Já teď používám denní a nočníi krém od Vichy, řada Slow age a jsem naprosto nadšena. Vichy používám už několik let ( jinou řadu) a asi už nebudu s jinou značkou experimentovat. I když.....nikdy neříkej nikdy :-)
    Hezký den.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. JJ, nějak se to nakupilo a nastřádalo ☺. Vichy je skvělá kosmetika, docela mě láká jejich opěvované a všemi milované sérum. ☺♥

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze - Ziaja toner 👍 // Isana odličovač 👍👎

AHOJ HOLKY,  krásný PÁTEK přeji, a vítám Tě u dnešní rovnou dvojité recenze. Oba produkty jsou z Rossmanna, pořízeno na Rohlíku.  Začnu t...