středa 25. září 2019

#Recenze - CLINIQUE Take The Day Off Dvousložkový odličovač očí a rtů


AHOJ,AHOJ,

Přeji Vám krásný ryze podzimní den a vítám Vás u dnešní recenze u dnešního článku. 
Na Vinted jsem si o prázdniny pořídila pár miniatur, abych lépe zjistila, jestli se mi vyplatí do plných balení investovat. Zaujal mě tento DVOUSLOŽKOVÝ ODLIČOVAČ OČÍ A RTŮ od mé oblíbené značky CLINIQUE. Pořídila jsem si ho i z důvodu, že jsem na něj slyšela chválu a četla pozitivní recenze, tak jsem ho také chtěla vyzkoušet. ☺♥



Popis samotného produktu, který běžně seženete buď to v kamenných prodejnách nebo na xy e-shopech. 

CLINIQUE Take The Day Off Dvousložkový odličovač očí a rtů
Tento dvojsložkový odličovač okamžitě rozpouští líčidla a to i ta voděodolná. Nedráždí citlivou pleť očí a rtů. Oftalmologicky testováno. Jediným tahem a bez podráždění dokonale odstraní všechen makeup. Vhodné pro nositelky kontaktních čoček.

100 ml produktu vyjde na cca 512,- Kč.



Na moje odličování mi kolikrát postačí i pouhá micelární voda, ale k tomu přistupuji hodně málo. Dvoufázové odličovače očí používám vlastně neustále, vyhovují mi, většinou odlíčí to, co mají, jsou k mým očím a očnímu okolí šetrné a olejíček vyživí pokožku, což je prima bonus. 

Tento produkt má pěkné balení, před samotnou aplikací je nutné obě složky standardně protřepat, aby se smíchaly a můžete začít s odličováním. 

Já jsem zvyklá k odličování používat vatové - bavlněné tampónky, které lehce navlhčím, ale jde to i bez toho. 



Odličovač je bez parfemace, což je skvělé, zvláště pak pro ty, kteří mají citlivější oči. Krásně se nanáší, dobře a téměř okamžitě rozpustí líčení očí tj. řasenku, voděodolnou řasenku, část make-upu, korektoru a očních stínů či rozjasňovač. Stačí pár tahů a líčení je fuč. Nemusíte oči nijak namáhavě odličovat, žádné nepříjemné "šmrdlání" není naprosto třeba. 



Bleskurychle a šetrně si poradí i s dlouhotrvající rtěnkou. Na pokožce - jak očí tak i rtů nezanechá žádný nepříjemný film, pouze cítím příjemné olejové vyživení. 

Vím, že mě dvoufázové odličováky vyhovují, proto si je také stále dokola kupuji a snažím se je střídat a testovat nové, ale tento mě doslova ODZBROJIL. 

V mžiku je líčení pryč, bez zdlouhavých procesů a nadbytečné spotřeby vatových tampónků. 

Jednoznačně za mě velká pochvala, velká chvála a spokojenost. ROZHODNĚ PRO MĚ BUDE NUTNOSTÍ SI POŘÍDIT NOVÉ - PLNÉ - VELKÉ BALENÍ, protože produkt mi extrémně vyhovuje, stačí ho nanést malé množství, takže i vyšší pořizovací cena mě přesvědčila, že produkt se mi vyplatí. ♥☺♥


A čím se nyní odličujete Vy? Jaké jsou Vaše ověřené produkty, se kterými nesáhnete vedle? 

Děkuji moc za Vaši pozornost a přeji Vám krásný a pohodový den. 

papa Vaše E. A.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Giveaway ll. Spring time 🍀🌻☀️

AHOJ HOLKY, krásnou neděli přeji. Doufám, že máte hezký, víkend, počasí se umoudřilo a opět tady máme krásné (první dva slunné d...