sobota 21. září 2019

#Recenze - Rimmel London - Match Perfection - odstín 100 Ivory


AHOJ,AHOJ,

Přeji krásnou sobotu a krásný předposlední víkend tohoto měsíce, vypadá to tak, že se konečně dočkáme toho BABÍHO LÉTA ☺♥♥. 
Moc Vás vítám u dnešního článku, u dnešní recenze. Musím konstatovat a přiznat se zároveň ke dvou věcem - ke dvoum skutečnostem, že jsem docela nějaký ten čas nepoužívala make-up z drogérie a že tento kdysi inovovaný make-up jsem ještě nezkoušela, ale jeho předchozí verze mi velice vyhovovala.

Takže, za mě společnost Rimmel  make-upy umí a mě velice vyhovují, jak texturou tak si výběrem odstínu. Konkrétně tento MATCH PERFECTION byl jeden z prvních make-upů z drogérie, které jsem měla a hned velká spokojenost. 

Konkrétně tuto lahvičku v odstínu 100 Ivory jsem pořídila někdy na jaře v drogérii Rossmann za akční cenu cca 179 Kč



Make-up je to středně krycí a hydratační,  má jemnější texturu, dobře se nanáší, dá se i navrstvit, zakryje drobné začervenání a pupínky, krásně sjednotí pleť, navíc jeho výdrž je úctyhodná a mě dá bez problémů i 10h, což je na drogérkový a takto cenově dostupný make-up přímo skvělé. 

Nezalézá mi do porů, zakryje i  nežádoucí kruhy pod očima, pro lepší a delší výdrž doporučuji zafixovat pudrem, což já momentálně nepotřebuji. 

Mojí pleti sedí, vypadá na ni dobře a celkový dojem a look je lichotivý. 



Popis produktu z webu Rimmelu:

MAKE-UP MATCH PERFECTION s ochranným faktorem SPF 25
Díky jedinečné moderní technologii se make-up dokonale přizpůsobí pleti, ta bude poté krásná a hebká.
Hydratační komplex navíc udrží pleť hydratovanou až 24 hodin.
Chráněná a hydratovaná pleť po celý den je jasnou volbou.
CZK 249,-



Lahvička je skleněná o objemu 30 ml s praktickou pumpičkou. Make-up nejraději a také nejčastěji nanáším navlhčenou houbičku v podání beautyblenderu. 

Na celou plochu obličeje mi stačí 1x pumpnout, poté nanést na obličej, krk, případně navrstvit či lokálně nanést na nedokonalosti a moje suchá pleť vypadá s tímto make-upem rázem hladší, sjednocenější, jemnější a mladší. ☺♥♥

Jelikož můj podton pleti je do žluta, tak mi skvěle a nejlépe vyhovuje odstín 100 Ivory, ale mají poměrně slušnou škálu odstínů, takže si určitě vyberete i Vy.



Abych nezapomněla - nyní Rimmel přišel s další inovací a to make-upu Lasting Finisch 25h, který mám také ozkoušený a je snad ještě lepší, je zase trochu jiný, ale o tom třeba někdy jindy. 


Za mě je toto skvělý make-up a jsem ráda, že mi stále sedí a vyhovuje mi i nová inovovaná verze. 

Z drogérie jsou asi tři make-upy, které mi sedí nejvíce - dva jsem zde zmiňovala - Rimmel Lasting Finish 25h, Match Perfection a pak hydratační make-up od Astoru - ten s tím bílým víčkem....tyto jsou pro mě nelepší volbou a jistotou, co se drogérkového sortimentu týká. ☺♥☺




No a jaký make-up  z drogérie je pro Vás ten nej, ten nejlepší, nejoblíbenější?

Přeji Vám krásný a pohodový den. 

papa Vaše E. A.

6 komentářů:

  1. Používám jen tyto dva makeupy o kterých píšeš, nakonec jsem si ještě více oblíbila právě Lasting Finish

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, jsou naprosto skvělé, za mě rozhodně nelepší z drogérie, alespoň pro mě. ♥

      Vymazat
  2. Nepoznám, ale niekedy rada vyskúšam, keď domíňam dva načaté :-)
    Prajem pekný jesenný deň!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Krásný september přeji i Tobě, já make-upy většinou také nemívám načnuté povícero, ale dají se docela dobře uchovat v lednici ☺

      Vymazat
  3. Taky ho používám a patří mezi mé oblíbené makeupy.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping2024 IXX.

  AHOJ HOLKY,  KRÁSNÝ PRVNÍ MÁJ PŘEJI. 🥰🤩 moc vás vítám u mých nákupů, které začnu dárkem k narozeninám od mého kamaráda Petra z AA.  V k...