čtvrtek 19. září 2019

Spotřebováno za měsíc srpen #august 2019


AHOJ,AHOJ,

Moc Vás vítám u dnešního článku u spotřebovaných produktů za měsíc září 2019. Tentokrát zde mám více spotřebovaných produktů z nekosmetické části, docela mi daří držet spotřebu kosmetiky na pomyslné uzdě z čehož mám radost. ☺♥


  • Dermacol ARoma Ritual - Irská káva - sprchový gel - fantastická vůně kvůli které si produkt opakovaně kupuji, ale přiznám se, že využívám vždy slevy, protože plná cena se mi nechce dávat  za zcela běžný sprchový gel. Za mě velký oblíbenec a určitě za mě SUPER PRODUKT, i když svou vůní se asi více hodí na chladnější měsíce...☺
  • Isana - Silk & Shine šampon, který jsem doplňovala s maskou ze stejné řady, šampon mi plně vyhovoval, dobře myl, krásně pěnil a CELKOVĚ JSEM BYLA S PRODUKTEM SPOKOJENÁ. 




  • Balea - pěna na holení - loňská limitovaná edice Peach Love - byl to GEL NA HOLENÍ, který vyhovoval svojí konzistencí, příjemnou jemnou a nedráždivou vůní, cenou a dostupností. URČITĚ DOPORUČUJI. 
  • Pierre Cardin - Pour Femme - deodorant ve spreji - krásná smyslná vůně, poměrně slušná výdrž přitom deodorant byl jemný a nedráždil mi pokožku. MOHU TENTO PRODUKT DOPORUČIT a jsem ráda, že jsem ho měla možnost vyzkoušet. 




  • Kiehls - cucumber herbal toner - i toto mini balení mě přesvědčilo, že toto tonikum je OPRAVDU SKVĚLÉ, moc mi vyhovovalo. Úžasná letní a svěží vůně okurky, skvělé čistící a tonizující vlastnosti a jestli budu chtít něco speciálního na příští léto, rozhodně vím, po čem se mám podívat. MOHU DOPORUČIT. 
  • Avon - clearskin toner na černé tečky, pro pleť se sklonem k akné - PERFEKTNÍ, NEJLEPŠÍ A LÉTY MILOVANÝ PRODUKT. Za ty léta, co ho používám prošel velkou obměnou, ale stále mi vyhovuje, jen pozor obsahuje alkohol, což nemusí vyhovovat každému. PRO MĚ JE TO SVATÝ GRÁL. 




  • Astrid - pleťový krém Aqua time 24h hydratace - příjemný, lehčí krém, který je dostupný, k pleti jemný a nedráždivý a pro mě měl velkou výhodu, že se dal využít MULTIFUNKČNĚ, čili pro mě ideální na kratší cesty pro tělo i pleť. MOHU DOPORUČIT, ale spíš pro nenáročné uživatele - klienty. 
  • Balea - balzám na rty - Sensitive - levný, příjemný, jemný, dělá to co má ZA MĚ VELKÁ SPOKOJENOST, kupuji stále dokola. 
  • La Roche-Posey - hydratační oční krém s gelovou konzistencí byl MOC PŘÍJEMNÝ, oční okolí krásně zjemnil, vyživil a projasnil - ZA SEBE MOHU JEN DOPORUČIT. 
  • Řasenka - Maybelline - Lash sensa tional - voděodolná verze - SKVĚLÁ, kupuji opakovaně a dělá mi krásné husté a dlouhé řady, které se dobře odlíčí - čili bez zbytečného drhnutí. SKVĚLÝ AŽ NEZBYTNÝ PRODUKT NA LÉTO. 
  • Musím se přiznat, že tento produkt mi málem úplně vypadl, jak jsem ho v termínu dopotřebovala, vymyla jsem plastovou krabičku a uschovala na další nákup v Lush...znáte to ☺. Čerstvá pleťová maska OATIFIX - LUSH - FRESH MASK - musím říct že tato maska byla ABSOLUTNĚ SKVĚLÁ, si zatím nejlepší maska, co jsme od Lush měla, krásně hydratovala, skutečná hydratace pleti byla znát hned po prvním použití, svěže jemně voněla, měla příjemnou konzistenci a banánová složka v ní pro mě nebyla vůbec znát, což je až neuvěřitelné, protože já banán od malička doslova nesnáším a mám na něj čich a chuť extrémně citlivý. ZA MĚ NAPROSTO SKVĚLÝ PRODUKT. 



  • Jsme u té méně záživné části, alespoň tedy pro mě... Balea Men - deodorant i sprchový gel 3v1 byly prý v pořádku, takže standard - kupujeme stále dokola - dostupné, voňavé, vyhovující.
  • Zubní pasta dentalux se přiznám netuším kde se u nás vzala, ale přijde mi, že je z Německých nákupů od mých rodičů, já ji používala okrajově, ale byla prima - nic extra, ale na to máme specializované produkty či přímo prodejny. 
  • Balea - tekuté mýdlo na ruce - Sensitive - nebylo špatné, to ne, dělalo vše, co mělo, ale já mám prostě raději voňavější mýdla, pěkné a zábavné obaly - tedy ty dávkovače myslím. ☺




  • Stala jsem se velkospotřebitelkou sypaných a převážně zelených vícenálevových čajů - tyto tři sáčky jsou dovezené přímo z Číny a vychlazené jsou naprosto dokonalé, až se trochu děsím, co budu dělat až mi dojdou.....
  • Paralen - toho jsem spotřebovala snad dvě balení - teplota se mě nějak držela a také mi dobře pomáhá na bolest hlavy. 
  • Oční kapky - toto jsou speciální kapky na alergie - já v nich upřímně nevidím žádný rozdíl oproti jiným, ale paní v lékárně mi je prostě doporučila. 
  • Náplasti - voděodolná varianta - dostupné, praktické, skladné, dobré nosit např. v peněžence nebo nějaké kosmetické taštičce pro případ potřeby, protože nikdy nevíte...☺




  • Tak toto už je troch záživnější část...♥ a tím je jídlo, různé dobroty a pochutiny....Birell - snad netřeba představovat, pro mě je to skvělá limča a nejvíce mi chutná příchuť malina - limeta. ☺
  • Sladkosti - na těch ujíždím poměrně dost - Piknik z retro edice, moje milované Mega Lentilky a Jesenky sušenky z Penny - vše skvělé, nezdravé a plné éček, ale občas si to prostě dám. ♥♥♥
  • Semínka z Lidku - prima, velký výběr, chutné i v neochucené variantě a dostupné. ☺




  • Asijské týdny v Lidlu - moje oblíbená, léty prověřená sweet chilli omáčka - kupuji ve velkém, nudle jsem koupila spíš na zkoušku a nezaujaly mě, za to luštěniny se snažím konzumovat a připravovat pravidelně a tato červená čočka  - Countrylife byla extra rychle vařená ☺. 




  • Purina - One granulky pro Izinku, poslední dobou jiné ani nekupuji a snažím se střídat příchutě - NÁM VYHOVUJÍ. 
  • Putz-meister - univerzální prostředek na úklid s vůní citronu, která byla příjemná a docela intenzivní, krásně pěnil a opravdu dobře myl - koupeno v Německu. 




  • Subio - Enzy na nádobí - přípravek na mytí nádobí se speciálními enzymy, které nezanášejí a naopak "čistí" štěpí mastnotu, která jde do odpadu - takové trochu šetrné umývání - kupuje můj muž od naší kamarádky a jeho kadeřnice. ☺
  • Domestos - extended power - pořízeno v nějaké akci v Makru - silný přípravek na toalety - PLNĚ MI VYHOVOVAL, ale musela jsem používat rukavice, dráždil mi pokožku. 






Tak to jsem se na začátku docela chválila a když jsem na to nyní koukala, tak zase taková sláva to není. ☺☻ Co myslíte? Jak jste na tom Vy se spotřebováváním produktů?

Přeji Vám krásný a pohodový den. 

papa Vaše E. A.

4 komentáře:

  1. Ja by som veľmi chcela vyskúšať ten sprcháč od dermacolu. ;) Jeden som doma mala jeden ale s melónovou vôňou a bol fajn. ;) A to tonikum od Kielhs vyzerá taktiež super a v budúcnosti si ho určite niekde uchmatnem. ;)

    Prajem ti krásny deň. ♥
    Blog of Sunflower ♥

    OdpovědětVymazat
  2. Dermacol sprcháče jsou super, zvláště pak tyto vůně ze zimní tématikou, určitě vřele doporučuji. Kiehls mi sedl a na zimu již mám hydratační krém připraven ☺♥

    OdpovědětVymazat
  3. Hydratační krém La Roche je super a hlavně také když má někdo problémy se rty tak mají i na pusu a ten opravdu pomáhá. Sprhové gely od Dermacol a Isany, můžu.

    OdpovědětVymazat
  4. Miluji holicí gel od Baley.
    Líbí se mi, že máš produkty různorodé - levné i drahé :-)
    Mám na blogu názorový článek, míč ráda si přečtu tvůj komentář.

    OdpovědětVymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze - Only Bio - metoda mytí vlasů CWC -

AHOJ HOLKY, hezkou sobotu přeji 🌞. Vítám vás u dnešní speciální recenze. Hned na začátek zmíním, že tyto produkty ONLYBIO (dostupné již v p...