středa 16. října 2019

#Recenze - Cien - běžné produkty


AHOJ,AHOJ,

Krásný deštivý den Vám v prvé řadě přeji a Vítám Vás u dnešního článku, u takové dvojité recenze nebo spíš tipů na podzimní oblíbené produkty pro zlepšení nálady. ☺♥

Jsou to naprosto běžné až obyčejné produkty a oba jsou z privátní značky Cien, tedy Lidl. 


Šampon na vlasy, přijde mi, že poslední dobou mám enormní spotřebu produktů na vlasy a to si je myji stále stejně často, nezkrátil se mi mycí proces a kolikrát to vlastně není ani potřeba, ale prostě ze zvyku si je umyji. Možná je to tím, že je mám delší, ale nevím....tím si nejsem jistá. 

Tento Šampon je určen pro každodenní použití a obsahuje v sobě výtažky z ovoce a vitamínů. 



Šampon je ve velkém balení 500 ml a vyjde na krásných 35,- Kč. 
Krásně svěže voní, takže si tím tak trochu prodlužuji pocit léta, skvěle a bohatě pění, nedělá mi vlastně nic špatného, ba naopak, dobrou službou pro mě je. 
Proto tento produkt mohu JEN A JEN DOPORUČIT, poměr cena - kvalita - výkon je perfektní a i proto jsem si pořídila stejný produkt z této řady a tím je také šampon s parfemací bylin - čili Herbs....už se na něj moc těším. 



Sprchový gel s vůní tropického kokosu jsem si také navozovala a stále navozuji pocit prodlouženého léta, alespoň v koupelně. ☺☺
XXL balení je skutečně obří o objemu celého 1 L za krásných 35,- Kč. Nebyla bych to ovšem já, kdybych se svou hektickou povahou a přístupem něco nezaměnila (to bych tady vůbec na sebe neměla říkat, ale říkám tady toho tolik, tak proč né...♥) za pěnu do koupele, to že se jedná o sprcháč jsem zjistila až doma. 
Vůbec mě to však nevadí, myslím si, že službu to udělá naprosto totožnou, jen je na etiketě jiný text. ☺.



Produkt příjemně provoní celou koupelnu, vytvoří docela bohatou pěnu a je za fantastickou cenu, takže fakt, že ho použiji maličko více, než by se asi mělo (což je hodně subjektivní) mi vůbec netrápí. 
S produktem jsem VELICE SPOKOJENÁ, opět hodnotím pozitivně a příště bych uvítala i více druhů. ☺



Cien kosmetika mě baví, klidně bych uvítala v našem Lidlu širší výběr. ♥.

Také Vám chybí léto a nejste milovníky zimy a sychravých, ponurých dní, které s sebou často přinášejí depresivní nálady....?


Děkuji za Vaši přízeň a přeji Vám krásný a pohodový den. 

papa Vaše E. A.

6 komentářů:

  1. Ahoj,
    ja práve používam ten Herbs s bylinkami a katastrofa, už nech ho domýňam. Mám po ňom neuveriteľne jemné a rozlietané vlasy a keďže ich mám dlhé, je to veľmi nepraktické :-)
    Ale mám rada z Lidlu ich masky na tvár a odličovacie tampóniky.
    Prajem pekný deň,
    A.

    P.s.: Chýba mi hore v baneri fotka s ffascinátorom:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. TAk na ten bylinkový jsem tedy zvědavá, každopádně děkuji. Copak Ti chybí nahoře v baneru?? ☺

      Vymazat
  2. Tá pekná fotka s červeným rúžom a na hlave fascinátor :-)
    Pekný večer

    OdpovědětVymazat
  3. Taky jsem běžně používala sprchové gely jako pěnu do koupele. Kolikrát to lépe napěnilo, než samotná pěna. Jinak vůni kokosu já můžu.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  4. Ja milujem kokos hlavne v lete. A milujem aj jeseň. Púšťanie šarkanov z deťmi, hádzanie sa do lístia, teplejšie outfity, sviečky, babušenie sa pod deku, čítanie kníh a tak. To je presne moje.

    NA DEŇ FRANCÚZSKOU

    OdpovědětVymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping2024 IXX.

  AHOJ HOLKY,  KRÁSNÝ PRVNÍ MÁJ PŘEJI. 🥰🤩 moc vás vítám u mých nákupů, které začnu dárkem k narozeninám od mého kamaráda Petra z AA.  V k...