pondělí 21. října 2019

#Recenze - Lancolme a Rimmel


AHOJ,AHOJ,

Přeji Vám krásné pondělí a zároveň Vás vítám u dnešního článku, u dnešní recenze. 
Nedávno jsem si pořídila tuto rtěnku. Byl to zcela neplánovaný nákup v DMku, sice jsem na ní narazila na jejich e-shopu, ale šla jsem pro zcela něco jiného. 

Jsem velice ráda, že jsem si jí vzala, protože jsem s ní moc spokojená. Krásná barva, která mě se líbí a řekla bych i, že mi sedí. Dlouho vydrží na rtech, vydrží klidně i 5-6 h úplně v pořádku, zvládne kávu, čaj....prostě běžné pití, ale i menší jídlo. Poupravit ji lze celkem snadno a i odlíčení je rychlé. 
Konzistence je příjemná, krémová, přitom dělá krásný matný až sametový finiš, který ovšem vůbec nevysušuje, nestahuje rty. Netuším, čím to je, ale pro mě je to rozhodně NEJLEPŠÍ RTĚNKA Z DROGÉRIE, kterou jsem ozkoušela. ♥♥♥



Rtěnka vyšla na 140 Kč a nejvíce mi seděl odstín č. 550 Thirsty Bae. 

Rimmel London rtěnka Lasting Finish Extreme zajistí vašim rtům svěží a upravený vzhled po celý den. Díky unikátnímu složení se směsí vosku, pryskyřice a oleje vydrží až 10 hodin nošení s okouzlujícím sametovým leskem.


Toto tonikum značky Lancome jsem si pořídila v mini verzi na Vinted, abych si ho měla možnost vyzkoušet a poté se rozhodnout, jestli si pořídím plné balení. 

Tonikum je určené pro suchou až příliš suchou pokožku, takže pro mou pleť ideální a zvláště pak na zimní chladné dny, proto jsem ho také začala používat nyní. 

Tonikum má naprosto fantastickou, nezaměnitelnou parfemaci, která je taková ta salónová - luxusní, což ale k této značce prostě patří. 

Konzistence je překvapivě taková gelová, tedy jiná, než jsou běžná tonika. 

Používám ho na dočištění pleti, buď to po odlíčení nebo klidně i ráno na běžnou ranní péči. 

Tonikum je neskutečně příjemné, jemné a šetrné. 
Krásně vyčistí, zjemní a nepodráždí ani oblast okolo očí. Na odličování tento produkt není určení a já jsem ho ani na to nezkoušela použít, takže nemohu soudit. 



Mojí pleti dělá skvělou službu, jemný, šetrný, příjemný, hydratační a po pravidelném použití mi přišla pleť lehce projasněná a v lepší kondici. 

Já jsem VELICE SPOKOJENÁ  dokážu si představit, že bych si výhledově pořídila plné balení, protože mojí pleti - pro toto období dělá SKVĚLOU SLUŽBU. 
Seženete v různých kamenných parfumériích nebo i na e-shopech. 

Lancôme Tonique Conforthydratační a zklidňující tonikum pro suchou pleť  v plném balení čili 200 ml vyjde na 550,- - 600,- Kč.

Popis produktu:
Lehounké tonikum Lancôme Skin Cleansing Dry Skin účinně čistí a odstraňuje z pleti zbytečky make-upu a nečistoty, které se usazují v pleti v průběhu celého dne. 
Díky své jemné a lehké formuli a vysokým hydratačním schopnostem je tonikum vhodné i pro velmi suchou a citlivou pleť. 
Tonikum má unikátní vyživující složení, které působí na povrch pleti a hloubkově hydratuje, a zanechává svěží, čistý a neuvěřitelně příjemný pocit.

Účinky:
odstraňuje zbytky make-upu a nečistoty
má lehounkou texturu
hydratuje pleť
zanechává pleť hedvábně hladkou

Složení:
extrakt z medu, mandlí a droždí – látky, které změkčují pleť a dodávají jí hedvábnou hebkost
hydratační mléčné proteiny – v kombinaci s hydratačními a změkčujícími látkami zpevňují pokožku a dodávají jí vláčnost a hydrataci 


Jak víte, tak mini nebo cestovní verze mám ráda a většinou se mi investice vyplatí. 

Mě osobně se na mou suchou a pomalu stárnoucí pleť opravdu vyplatí sem tam investovat do luxusnějšího kousku kosmetiky, který mojí pleti dodá potřebnou hydrataci. Z této řady jsem měla nedávno sérum s krémem, které byly také naprosto skvělé, takže výhledově si nějakou radost udělám. 



A jaké produkty nyní používáte či testujete Vy?

Díky moc za Vaši přízeň a přeji Vám krásný a pohodový den. 

papa Vaše E. A.




Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze- Hebe produkty ll.

AHOJ HOLKY,  v prvé řadě vám přeji krásné pondělí 🌞. Když píši tuto recenzi je velikonoční neděle a já poslouchám záznam se slavnostní Mše ...