pátek 22. listopadu 2019

#Recenze - Balea dvě prima limitované edice


AHOJ,AHOJ,

Krásný páteční večer Vám přeji a vítám Vás u dnešního článku, u dnešní dvojité recenze Balea limitovaných edic pro tento rok 2019. To, že jsem si oba vybrala produkty z limitovaných edicí mi vlastně došlo, až když jsem fotila produkty, jinak jsem žila v domnění, že sprcháč ano je podzimní-zimní limitka, ale tělový krém je prostě jen novinka. 😇👍🙄



Balea sprchové gely prostě umí, obaly jsou asi to nejlepší a nejzábavnější, co já na nich shledávám. Jsou krásně provedené, graficky vydařené a tématicky pasují k ročnímu období. 

Tento sprchový gel s příjemnou a jemnou vůní  zmrzlé vanilky se krásně hodí pro současné podzimní období. 



Gel pěkně pění, dobře myje a jemně a příjemně voní po sladké vanilce, ale osobně jsem čekala trochu výraznější parfemaci, která by mi vyhovovala. 

300 ml balení vyjde na krásných 20,- Kč, což je naprosto parádní cena, jen ta dostupnost limitek není ideální a každá prodejna to má jinak....🙄😇. 

Pamatuji si na limitku sprcháče, který měl černý obal a tuším, že byl také uveden na trh někdy na podzim a voněl po smyslné vanilce a koření.


Byl to podzim 2014 a fotku jsem našla, jen prosím o shovívavost 🙄😇, kvalita je naprosto příšerná, jako ostatně u všech mých starých příspěvků...



Balea tělový krém Happy coco s kokosovou vodou mě zaujal hned na první pohled. Krásné balení a pro mě vždy lákavá vůně kokosu, kterou já můžu. 



Co velice oceňuji a chválím je balení, kde je ochranná folie a máte tak jistotu, že si kupujete nikým neohmataný produkt, to např. v butiku The Body shop nemají, ale tam jsou zase testery a prodavačky si to snad ohlídají. ☺



Tělový krém je takový lehčí, jak název napovídá až "jogurtový", ale velice příjemný, jemný a poměrně hodně výrazně voní po kokosu, ale ta vůně je dost neautentická - chemická. 

Je to tedy letní limitka 2019 a cenově se pohybuje toto balení o 150 ml okolo 60,- Kč, což je také velice příjemná a přijatelná cena. 



Pokožku mi pěkně vyživí, na dotek je hebká a vláčná a výrazná parfemace není naštěstí cítit z pokožky, jinak by mě okamžitě rozbolela hlava. 

Asi bych řekla, že znám lepší tělové krémy či emulze od Balea, ale celkově jsem s produktem spokojená a dělá mi dobrou službu. ☺



Závěrem asi tolik, oba produkty jsou moc fajn, mě osobně plně vyhovují, jeden je tak trochu málo parfemovaný a ten druhý zase příliš, inu jsem to náročný klient.....🙄😇👍🛁. 
Poměr cena kvalita výkon je stále skvělá a rozhodně jsem ráda, že jsem obě tyto limitky mohla vyzkoušet a že mi dělají radost. 

Za mě ano, fajnové produkty své kategorie a DMku rozhodně neudělají ostudu. 



A co vy říkáte na limitky, také je máte tak rádi?

Děkuji Vám moc za přízeň a přeji krásný a ničím nerušený podzimní den. 

papa Vaše E. A. 



3 komentáře:

  1. Já na ty limitky moc nejsem. Vždycky si něco oblíbím a potom mě mrzí, že už to není k sehnání. Škoda, že ten sprcháč nevoní více. Vanilku mám ráda.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  2. Pravda, limitky jsou prostě nevýhodné v tom, že jsou omezené, je to spíše marketingový trik, ale mě prostě nejvíc asi lákají ty hravá balení a vůně. ☺

    OdpovědětVymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#OBLÍBENCI za březen - march 2024

  AHOJ HOLKY, přeji krásný pátek a moc tě vítám u mých oblíbenců za březen, což je nejen první jarní měsíc, ale taky můj narozen...