středa 20. listopadu 2019

Spotřebováno za měsíc říjen = octoberber 2019

AHOJ,AHOJ,

Přeji Vám krásnou středu a vítám Vás u dnešního článku se spotřebovanými produkty za měsíc ŘÍJEN 2019. Je to neskutečné....za dva měsíce tady máme Vánoce, Nový rok....😇🙄👍.


Začneme, jako již tradičně u vlasové kosmetiky:
  • LOREAL ELSEVE DREAM LONG - byl super šampon a kondicioner s ochranným a regeneračním účinkem. Produkty mi vyhovovaly, vlasy byly příjemně lesklé, hebké a vyživené. Doporučuji pořídit si rovnou větší balení a nejlevnější jsem sehnala v drogérii DM. ZA MĚ URČITĚ SKVĚLÝ PRODUKT. 




  • BALEA  - sprchový gel s tropickou vůní ananasu a kokosu byl POVEDENÝ tyto sprcháče je baví, zajímají a téměř jiné vlastně ani nekupuji. 
  • DIOR ADDICT - TĚLOVÝ KRÉM - byl jedním slovem HVĚZDNÝ. Přenádherně voněl, skvěle hydratoval, stačilo použít opravdu malé množství, abyste docílili požadované hydratace a za vyšší investici pro mě rozhodně stál. ☺
  • PALMOLIVE - sprchový gel z řady Naturals sensitive, který jsem měla z Německa, ale tady ho běžně seženete také. Příjemný, jemný a takový až pro mě NOSTALGICKÝ. Rozhodně mohu doporučit. 

  • CIEN - MICELÁRNÍ VODA SENSITIVE - byla VELICE POVEDENÁ, mě osobně hodně vyhovovala. Dal se s ní dobře odlíčit make-up, vyčistit pleť, sice pro moje oči nebyla vhodná, ale její dostupnost, skvělý aplikátor to vše vynahradil. 
  • ISANA - ČISTÍCÍ PĚNA byla jemná, příjemná, lehce parfémovaná, dobře vyčistila pleť a rozhodně ZA SEBE MOHU DOPORUČIT. 


  • ISANA - DVOUFÁZOVÝ ODLIČOVAČ byl také velice povedený, levný, plně si poradil i s voděodolným očním líčením, byl jemný, šetrný a oční okolí díky olejové složce pěkně vyživil. ROZHODNĚ JSEM BYLA VELMI SPOKOJENA. 
  • CLINIQUE - DVOUFÁZOVÝ ODLIČOVAČ - toto byla miniatura, se kterou jsem byla také velice spokojená, jen mi přišlo, že produkt extrémně rychle mizel, takže při vyšší pořizovací ceně bych si jeho opětovné pořízení asi maličko rozmyslela. ZA MĚ ANO. 




  • YVES ROCHER - HYDRATAČNÍ MASKA mi zprvu vyhovovala, sice jsem ji nakonec celou dopotřebovala, ale musela jsem se k tomu trochu nutit. Ke konci používání na pleti tak zvláště seděla a příliš toho nedělala ve výsledku, rozhodně NEBYLA ŠPATNÁ, ale od této značky znám mnohem lepší produkty. 
  • BENEFIT - SÉRUM bylo NAPROSTO PARÁDNÍ, navíc v kombinaci s hydratačním denním krémem TVOŘILO MOJI DENNÍ PÉČI. ROZHODNĚ ANO. 




  • DERMACOL - BODY MIST Ibiza byl pro mě velkým a MILÝM PŘEKVAPENÍM. Příjemně sladce - letně voněl, docela i výdrž byla prima a rozhodně oceňuji to, že Dermacol přivedl na trh takový to produkt. 
  • BENEFIT - HELLO HAPPY make-up v miniatuře, který jsem vyzkoušela skutečně párkrát, ale na léto mi VELICE VYHOVOVAL  žlutý podtón mé pleti krásně seděl. 
  • BATISTE - SUCHÝ ŠAMPON - asi bych se jen opakovala, ale neznám lepší produkt, který zachrání mé vlasy. ROZHODNĚ VELKÉ ANO. 




  • Produkty ze SUN řady jsem letos téměř nepoužila, ale nastal jejich čas.....☺. ASTRID - byl prima, ale jako taková nouzovka, díky mému fototypu pokožky potřebuji logicky vyšší ochranný faktor a nejlepší zkušenost mám s kosmetikou z lékárny, proto BIODERMA na obličejem byla naprosto SKVĚLÁ. Poslední produkt je nějaký místní z Turecka a opět, jakou nouzovka byl fajn, ale na pokožce mě lehce štípal. 




  • Zubní pasta SENSODYNE  byla skvělá a pro mě sloužila jako primární přípravek v péči o chrup. 
  • Deodorant Old Spice je stálice u mého muže, který ani jiný nechce zkoušet a zubní pastu Donto dent komentoval slovy - jo fajn. ☺



  • Prací gel REX jsem si pořídila v Tescu na doporučení a nebyl špatný, ale znovu bych si ho rozhodně nepořídila, hlavně kvůli samotnému supermarketu, kde já sleduji velký, velký úpadek, co se týká kvality. 


  • PURINA - GRANULE ONE - byly dle mého soudu moc fajn, tento druh se snažím pořizovat neustále, napříč výběrem příchutí. 
  • CIEN a W5 produkty z Lidlu mě velice mile oslovily, překvapily a rozhodně mohu doporučit. 



  • Bref - čistič toalet byl fajn, ale přijde mi, že tento byl nějaký "ošizený", ale je dost možné, že jsem měla špatný kus, pokud by se to opakovalo, příště bych si ho nepořídila. Prostě býval lepší....tedy, pro mé potřeby. 



  • Moje milovaná sladkost - MEGA LENTILKY, mentolové pastilky z DMka byly také fajn, ale ty, co mi vozí rodiče z Německa mi vyhovují více a pak spousty spotřebovaných čajů.....doslova hektolitry. ☺♥




  • Nyní už tolik nealko pivům neholduji - je to asi pochopitelní ☺, ale namísto limonády či k dobrému jídlu jsou moc fajn. 
  • Kokosová tyčinka z Lidlu byla mojí premiérou a byla i na mě - sladkomila přeslazená, měla jsem co dělat, abych jí snědla. Paštika z Lidlu je prima a CAMEMBERT je fantastický, zrající sýr z Penny. ♥


Tak, postupně jsem se dostala ke konci a je toho celkem hodně, ale některé produkty jsem spíš jen dopotřebovala, než že by padly celé za měsíc říjen 2019. 

A s jakými produkty máte zkušenost Vy? Co Vám v říjnu došlo?

Děkuji Vám za přízeň a přeji krásný a pohodový den. 

papa Vaše E. A.

2 komentáře:

  1. Přijde mi, že se masky Yves Rocher celkově moc nepovedly. Taky jsem jednu měla, ale jinou a též na pleti nic nedělala.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Yves Rochér jsem naposledy navštívila v létě, jejich denní krém byl super, ale ten noční se mi zatím příliš nezdá, ale uvidím, dávám mu samo šanci ☺

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Giveaway ll. Spring time 🍀🌻☀️

MOC DĚKUJI VŠEM, KTEŘÍ JSTE SE ZAPOJILY DO SOUTĚŽE, TADY NA BLOGU, ALE I IG. PRÁVĚ JSEM VYLOSOVALA ŠŤASNOU VÝHERKYNI, KTEROU JE SIRALEX . MO...