sobota 16. listopadu 2019

#Recenze - Balea Pleťová voda s hydratačním komplexem


AHOJ,AHOJ,

Přeji Vám krásný víkend a vítám vás u dnešní recenze. Koncem léta jsem si zcela náhodně pořídila toto pleťové tonikum Balea, které mě zaujalo jednak svou velice nízkou cenou 25,- Kč a také tím, že jsem si ho nikdy nevšimla, ale rozhodně nejde o žádnou novinku, jen o mou nevšímavost. ☺



Tonikum je to čiré, bez parfemace, je jemné, příjemné a nedráždivé. 
Na běžné čištění pleti je ideální, nebo by dobře posloužilo jako takové osvěžovadlo. 

Co se týká odlíčení pleti, tak zvládne i make-up, oční okolí či voděodolnou řasenku nikoliv, ale na to není ani určeno, pouze jsem produkt chtěla vyzkoušet. 

Produkt je určen pro suchou až smíšenou pokožku a na přední etiketě je informace o obsahu komplexu Aloe Vera, ale nic takového jsem na zadní etiketě nenašla, ale pocitově nezjistila. 



Pro mou ranní rutinu, rychlé očištění pokožky či osvěžení je prima. 
Není to žádný top produkt, který pleť vyživil, dodal jí hydrataci či zanechal pokožku pěstěnou. To sice ne, ale vzhledem k jeho dostupnosti, ceně, příjemným vlastnostem je moc FAJN. 



Volím ho spíše, jako doplňkovou péči, nebo by bylo fajn na cestování, pro rychlé a jemné použití. 

Z této řady jsem měla již pleťový čistící krém a ten byl opravdu skvělý i na odlíčení. 

Každopádně jsem ráda, že jsem na produkt narazila, vyzkoušela. 



200 ml balení je běžné, v plastovém obalu, který ničím nezaujme, ale to snad po produktu za 25,- Kč ani člověk neočekává. 

Zvažuji, že bych si toto tonikum pořídila na léto, přelila si ho do nějaké střičky a používala ho jako osvěžující face mist. 



A co Vy říkáte na produkty basic řady značky Balea? Které produkty máte ozkoušené a vyhovují Vám?
Budu moc ráda za Vaši tipy. ☺♥



Děkuji moc za Vaši přízeň a pozornost tomuto příspěvku ☺♥.

Přeji Vám krásný a pohodový den. 

papa Vaše E. A.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze- Huda beauty mascara

AHOJ HOLKY,  moc vás vítám u dnešní recenze. Tuto řasenku od HUDA BEUTY LEGIT LASHES   mám doma od loňska. Je to miniaturka, ale ...