pondělí 18. listopadu 2019

#Recenze - Tříminutová ranní čistící maska


AHOJ,AHOJ,

Prvně bych Vám chtěla popřát krásný a ničím nerušený dnešní den, dnešní pondělí,  a zároveň Vás moc vítám u dnešní recenze, u dnešního článku. 

Havlíkova přírodní apoteka je Vám jistě dobře známá, já ji znám hlavně z blogu a instagramu. Její kamenné obchody jsem zahlédla tuším, že v Palladiu a v nedaleké Revoluční ulici, což jsem trochu nepochopila...☺. 

Tuto TŘÍMINUTOVOU RANNÍ ČISTÍCÍ MASKU jste jistě snad všichni zaznamenali na instagramu, že byla dárkem v říjnovému číslu časopisu Žena a život. 

Časopis jsem si primárně pořídila kvůli tomuto skvělému dárku, jinak si časopisy nekupuji. 

Sice mi chvíli trvalo, než jsem časopis s dárkem sehnala, obešla jsem tři trafiky, kde jsem si říkala, že by primárně měly mít tento sortiment, ale pohořela jsem....až nakonec jsem masku v časopisu pořídila úplně neplánovaně v Lidlu v Řepích....o to větší jsem měla radost. ☺♥☺♥



Maska se prodává v 30 ml balení, které stojí  do 200,- Kč. Mě maska v 10 ml balení vč. časopisu vyšla na krásných a neodolatelných 55,- Kč. 

Filozofie samotné kosmetiky je produkovat přírodní produkty, které jsou dermatologicky testovány, nesou označení CKP bio a BEPPA. 




Už samotný obal je velice krásný a lákavý k tomu kovová tubička je rovněž reprezentativní a roztomilá. 

Tato ranní maska se má nanášet ideálně každé ráno ještě na nevyčištěnou pleť, což musím říct, že byl pro mě asi největší oříšek a překvapení zároveň. Jsem prostě zvyklá na svou ranní péči, kam rozhodní čištění ideálně nějakou pěnou či gelem patří, ale zvykla jsem si rychle. ☺



Masku nanesenou na ranní - nevyčištěnou pleť jsem nechala působit doporučené 3 minuty a poté jsem ji jemně opláchla vodou, tak jak jsem zvyklá a nanesla jsem denní péči ovšem bez mého pravidelného čištění. 

Maska neskutečně krásně a jemně voní, je příjemná svou konzistencí a pokožku mi zanechala opravdu jemnou, hebkou, vláčnou a vyživenou. 
Nějaké detoxikace jsem si příliš nevšimla, ale po ránu to po mě snad nikdo ani chtít nemůže...😇.

Po pravidelném používání jsem zaznamenala drobné a jemné projasněné pleti, což se mi u některých přípravků sem tam stává a z efektu jsem byla mile překvapená a rozhodně jsem ho jen přivítala. ♥


Popis produktu:

Ranní maska čistící 3 - minutová Pečující a čistící
Tříminutová ranní čistící maska pro všechny typy pleti
Máte ráno unavenou a zašedlou pleť? Příčinou je vylučování nečistot na povrch pleti v průběhu noci. Přirozený proces, kterým se Vaše pokožka čistí, ale nestačí. Ranní 3-minutová maska je novým krokem v ranní péči o Vaši tvář. Jejím úkolem je po probuzení unavenou pleť nastartovat do nového dne.
Vše, co se dostává do styku s pokožkou a je menší než póry, do ní proniká.
Přes den je pleť vystavena městskému znečištění (smog, elektronický smog, prach), ulpívají na ní nečistoty, ucpávají se póry, vznikají volné radikály narušující její buněčnou strukturu („zabijáci pokožky“).
Během noci jsou nečistoty vylučovány na povrch. Proto ráno vypadá Vaše pleť unaveně. Pokud ji ráno jen omyjeme vodou a osušíme, všechny tyto nečistoty na povrchu zůstávají, ucpávají póry a pronikají zpět do pokožky. Vaše plet je povadlá a vytváří se vrásky.
POUŽITÍ:: Masku naneseme hned ráno po probuzení (ideální je ji mít připravenou hned na nočním stolku vedle postele) na ještě neomytou a nevyčištěnou pleť. Necháme 3 minuty působit a opláchneme. Následně aplikujeme, v případě potřeby, vhodný denní krém.
S přibývajícím věkem se pokožka stává sušší a nedostatečně hydratovaná. Při běžném postupu ji ráno většinou jen omyjeme vodou nebo otřeme pleťovou vodou a následně naneseme denní krém. Pro dokonalé nastartování do nového dne a svůj zdravý vývoj potřebuje naše pokožka více.
Obsažené přírodní složky pro ranní nastartováni pleti:
Konopný olej:
Vhodný při akné, na popáleniny, oděrky a drobná povrchová poranění, zjemňuje hrubou kůži a je účinný v péči o ekzematickou pokožku. Má protizánětlivé, antibakteriální a antioxidační účinky. Působí na vlasy a nehty.
Rozmarýnový olej:
Chrání před UV, čistí od toxických zplodin, pomáhá při péči o akné a další kožní problémy.
Levandulový olej:
Má dezinfekční a antibakteriální vlastnosti. Prospívá při péči o opary a drobná poranění.



Musím přiznat, že díky tomuto produktu, díky hydrataci a projasňujícímu efektu, který mi tento produkt dopřál jsem odhodlaná vypravit se do kamenné prodejny a pořídit si masku znovu a nebo i nějaký další produkt. 

Produkt mě osobně přesvědčil o tom, že pro moji pleť je dobrý, zaznamenala jsem zvýšení kvality pokožky a to nejen na toto chladné období potřebuji.

Určitě je bonus, že kosmetika je přírodní a šetrná k přírodě, to rozhodně chválím, ale primárně nevyhledávám. 

Za mě tedy velké a milé překvapení a velká spokojenost. 
Rozhodně produkt dělá to, co slibuje a moc mi vyhovoval. 👍👍👍


A co Vy říkáte na tuto kosmetickou značku, znáte ji, máte nějaké ozkoušené či oblíbené produkty?

Děkuji moc za Vaši přízeň a přeji Vám krásný a pohodový den. 

papa Vaše E. A.


2 komentáře:

  1. Já mám od této značky moc ráda balzám na rty. Ten mi v zimě vždy zachrání rty.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se snad do konce roku dostanu do jejich kamenného obchodu, kde mám v plánu si pořídit nějakou skin care. Balzám je pro mě naprostá nezbytnost, takže moc děkuji za tip. ☺

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#OBLÍBENCI za březen - march 2024

  AHOJ HOLKY, přeji krásný pátek a moc tě vítám u mých oblíbenců za březen, což je nejen první jarní měsíc, ale taky můj narozen...