středa 6. listopadu 2019

#Recenze - Love is heavenly mist - Victoria's Secret


AHOJ,AHOJ,

V prvé řadě Vám přeji krásný pohodový den a moc Vás vítám u dnešního článku - u mé dnešní recenze. 
Musím se přiznat, že na tento tělový MIS Love is heavenly od VS jsem vlastně úplně zapomněla, že ho mám. Měla jsem ho tak dobře uložený ve své skříňce s kosmetikou....😇😉🙄, ale o to větší radost to byla, když jsem po něm sáhla. ♥


Kosmetiku a produkty VS mám od své kamarádky letušky a ani tento není výjimkou. Jedná se o doslova ikonickou vůni, která byla na trh uvedena v roce 2012 a poté v roce 2016 znovu, tak trochu obnovena. 

Jen podotýkám, jedná se o tělový mis, čili výdrž a intenzita vůně je opravdu slabšího zrna, ale i přes to, je to nepopsatelně příjemná, jemná a lehce podmanivá vůně. 

Právě tělové misty mám v oblibě pro svou praktičnost, že je mám stále po ruce, mohu se s nimi kdykoliv přestříkat, osvěžit, nezabírají příliš mnoho místa v kabelce, a přitom udělají obrovskou službu a parádu. 

Několikrát jsem na tuto vůni dostala pochvalu, vždy spojenou s dotazem, o co vlastně jde, čím tak pěkně voním....♥♥♥. 


Balení je plastové - což je další neskutečné plus, jelikož je odolné a hlavně lehoučké. ☺
Lahvička, kterou mám já standardní - čili plná velikost a obsahuje 250ml produktu. 

Cenu si určitě můžete dohledat, to nebude žádný problém, ale já si úplně již nevybavuji, kolik jsem za ní dávala já, ale vzhledem k tomu, že kamarádka má jiné ceny, než běžný smrtelník, který se dostane na letiště, odhaduji cenu velice příznivou, ostatně jako u všech produktů VS, které od ní mám. ☺♥



Balení má praktickou a stále plně funkční střičku, což vyzdvihuji, jelikož se docela často stává, že právě střička nebo aplikátor přestanou fungovat a poté nemáte čím produkt nanést. 

Vůni bych charakterizovala si takto - čerstvé lehké květiny, sladké pižmo, tóny leknínu, mandarinky. 
Je to tedy velice příjemná a povedená květinová a svěží vůně, kterou jsem si natolik oblíbila, že od ní mám ještě parfémovanou vodu ve skle, stále zabalenou v originálním balení a schovanou v chladu a temnu....jen čekám, kdy na ni přijde řada. 😇👍😍



Ano, já vím, asi jsem tento poklad měla objevit ve svých zásobách dříve a ne na podzim, ale tato skvělá a velice autentická vůně se hodí do jakéhokoliv počasí ☺♥. 

Za sebe mohu VŘELE DOPORUČIT a to jsem vůní a body mistů vyzkoušela již velkou řadu. 



A co Vy říkáte na tělové misty nebo na samotnou značku VS? Máte rády, znáte?

Děkuji moc za Vaši přízeň a pozornost tomuto článku. 

Přeji Vám krásný a pohodový den. 

papa Vaše E. A.


2 komentáře:

  1. Značku poznám, už dlouho ji chci vyzkoušet, ale zatím jsem se k ní nedostala.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě doporučuji, já si ji nikdy neobjednávala, ale dá se v pohodě sehnat i na různých e-shopech. ☺

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping2024 X.

AHOJ HOLKY,  krásné jarní odpoledne přeji, a moc vás vítám u nákupů.  Toto je prosím pěkně má první objednávka na Hebe. To, že tato značk...