pondělí 23. prosince 2019

#Recenze - Langhaarmädchen - prémiová značka v DM - maska na vlasy


AHOJ,AHOJ,

Přeji Vám krásné pondělí 23. prosince a moc Vás vítám u dnešního článku, u dnešní recenze na vlasový produkt značky Langhaarmädchen, který je exkluzivně k dostání v drogérii DM. 
Tuto kosmetickou značku jsem zaznamenala po jejím uvedení na náš trh, což bylo někdy na podzim loňského roku. Od té doby uplynulo hodně vody a já až nyní jsem se ji rozhodla vyzkoušet. Už jen ten název LANGHAAR ♥ je mi velice sympatický. ☺



Tato maska na vlasy Langhaarmädchen Silver Blond je první mojí zkušeností jednak s touto značkou a také s produkty na vlasy z řady Silver. Sice mám melírované vlasy, ale žlutými tony netrpím a tak jsem nikdy takové ty modré a silver přípravky nezkoušela. 



Maska má skutečně krásnou fialovou barvu. Konzistence je taková hutnější - krémová. Jelikož obsahuje levandulový olej a olej z pivoněk, tak mě neskutečně krásně voní. Cítím z vlasů dlouho po umytí i vysušení levandulovou vůni, kterou já mám velice ráda. 
Trochu jsem se bála, jestli maska neobarví mé odbarvené konce vlasů, abych pak nechodila s fialovým ombré efektem, ale nic takového mi nedělá. 

Do mokrých vlasů aplikuji standardně, jako každou péči, poté řádně opláchnu a až vlasy proschnou dosuším je fénem. 

Vlasy zanechá skutečně nádherně provoněné, jemné a viditelně lesklejší. 

Maska mě velice mile překvapila a jsem velice ráda, že jsem si ji pořídila. 👍👍😇😇




Balení o 250 ml se v plné ceně pohybovalo okolo 130,- Kč, ale já ho pořídila za polovinu v nějaké slevě, ale nyní jsem koukala, tak tato maska již na e-shopu není v nabídce, takže se budu muset podívat v kamenné prodejně. Doufám, že tuto řadu DMko nestahuje ze své nabídky......, to by mě opravdu mrzelo. 🙄



Menší popis samotné značky:

Značka Langhaarmädchen nabízí pestrou nabídku produktů, která zahrnuje několik ucelených řad. Šampony, kondicionéry, vlasové masky a ochranné spreje. 

Za značkou Langhaarmädchen stojí dvě mladé kadeřnice a vizážistky - Mona a Julia. Zakladatelky značky velmi dobře vědí, co dlouhé vlasy potřebují, aby byly zdravé, a neváhají se o své zkušenosti podělit. Mona i Julia jsou nadšené cestovatelky, které láká dobrodružství - a stejné jsou i produkty. Jejich složení často obsahuje exotické složky a vůně.



Znáte tuto značku, máte ji ozkoušenou? Pokud ano, budu moc ráda za Vaši oblíbené produkty. 

Moc Vám děkuji za Vaši přízeň a pozornost tomuto příspěvku. 

Přeji Vám krásný a pohodový den. 

papa Vaše E. A. 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze- Hebe produkty ll.

AHOJ HOLKY,  v prvé řadě vám přeji krásné pondělí 🌞. Když píši tuto recenzi je velikonoční neděle a já poslouchám záznam se slavnostní Mše ...