středa 22. ledna 2020

#Recenze - Německé Isana produkty 👍🦌🗼




AHOJ,AHOJ,

Přeji vám krásnou mrazivou středu,  a zároveň vás vítám u dnešního příspěvku. Dneska to bude taková double recenze ISANA PRODUKTŮ Z NĚMECKÉHO ROSSMANNA. 👍😉

Musím přiznat, že do drogérie Rossmann se tak často jako do jiných obchodů nedostanu tedy hlavně protože, na Praze 5 žádná není, čemuž příliš nerozumím. Proto, když jel můj muž na pracovní cestu do Berlína dostal hlavní a doslova "bojový" úkol - nákup v německé drogérii. 



Sprchový gel, nebo krém MILUJI TĚ "JELÍNKU" má naprosto překrásný a hravý obal z podzimní limitované edice , která obsahuje kromě sprcháče také, tělový krém, deodorant a pleťovou masku. 🛒🚿🦌

Tento sprchový gel v balení 300 ml vyšel na krásných 0,55 €, je  VEGANSKÝ a neobsahuje MIKROPLASTY. 


Sprchový gel je příjemný, nevysušuje, pěkně pění, dobře myje, ale co je na něm opravdu okouzlující je jeho podmanivá vůně. Při cca druhém použití jsem si pořád říkala, co mi ta vůně připomíná, že je mi povědomá. 
Nemám příliš nejprecizněji vyvinutý čich, ale poznala jsem citrusy a to citron, poté cítím krásnou vůni letních malin a růžového grepu. Zkrátka, ta vůně mě osobně tolik sedí, je mi velice příjemná a připomíná mi cosi z mých středoškolských let. ⭐🌞


Musím jen podotknout, nebo spíš upřesnit, že můj muž dostal předem precizně sestavený a připravený seznam s obrázky a odkazy, aby nákup proběhl hladce a věděl, co pořídit. 

Deo spray Isana z limitované edice Paris je doslova "metropolitní" a teď to myslím s nadsázkou. 
Vzhledem k tomu, že jsem všechny produkty hned ozkoušela, tak jsem tím vlastně znemožnila podarovat tímto deo sprayem Verunku z kanálu LifeWithSandra, na kterou jsem si okamžitě vzpomněla, když jsem produkt spatřila. 🗼😉❤



Tento produkt je klasický deodorant ve spreji, který nezamezí pocení, ale chrání před tělesným pachem. Neobsahuje hliníkové soli a mikroplasty. 🔋🌍

Balení obsahuje 150 ml a vyšlo na krásných 0,65 €. 

Obal je skutečně krásný a nazvala bych ho po pravdě elegantním. 

Typická dominanta Paříže uprostřed a okolo květy růží a její lístky. 🌹 

Když vidím název "s vůní růží" okamžitě si představím těžkou, neprodyšnou a hutnou vůni, ze které mě akorát tak po chvilce začne bolet hlava. Nevím proč tomu tak je, ve skutečnosti  jsem se snad s takovou vůní nesetkala ve spojitosti růží. 

Naopak, tato vůně či parfemace deodorantu je velice lehká, jemná, svěží a příjemná. Moc mi vůně sedí, vyhovuje a nezaznamenala jsem žádnou negativní vlastnost. 
Musím jen zmínit, že já se téměř nepotím, ale samozřejmě denně používám prostředky k tomu určené. Tento sprej mi vyhovuje, na celý den nevystačí, když mám možnost, tak se cca v polovině dne znovu osvěžím, abych obnovila svěžest a snížila riziko nežádoucího pachu z potu. 
Sprej mi dělá, to co má a plně mi vyhovuje. 😉👍👌

Dokonce mi je tato vůně natolik příjemná, že se jím ráda osvěžím v průběhu dne, třeba jen tak, pro dobrý pocit. 




Takže závěrem hodnotím oba produkty VELICE KLADNĚ, SKVĚLE PLNÍ SVOU FUNKCI, dělají to co mají, na nic si nehrají, jsou cenově velice dostupné a přijde mi, že německá kvalita je skutečně vyšší a jiná, než produkty které se dostávají na náš trh. Troufám si to tvrdit po delším zkoušení produktů a také úvaze. 

Zajímalo by mě, jaké zkušenosti s německými a našimi produkty z totožných řetězců máte Vy? 



Děkuji Vám moc za přízeň, která mě nesmírně těší a pozornost tomuto příspěvku. ❤😉😎

Přeji Vám krásný a pohodlný dnešní den. 

papa Vaše E. A. 








2 komentáře:

  1. U nás Rossmann není, ale když jedu do ČR, ráda se tam stavím a podívám se, co mají nového. V Německu jsem ještě nebyla. Líbil by se mi ten sprchový gel.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Martin, tak klidně řekni a můžu něco v českém Rossmannu pořídit. ☺

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze- Hebe produkty ll.

AHOJ HOLKY,  v prvé řadě vám přeji krásné pondělí 🌞. Když píši tuto recenzi je velikonoční neděle a já poslouchám záznam se slavnostní Mše ...