pátek 24. ledna 2020

Spotřebovanci za měsíc prosinec 2019


AHOJ,AHOJ,

Přeji Vám krásný pátek a vítám Vás u dnešních SPOTŘEBOVANÝCH PRODUKTŮ ZA MĚSÍC prosinec 2019. V prvé řadě se chci omluvit za kvalitu fotek, ale světelné podmínky v zimě prostě nepřejí, světla je málo a času ještě méně. 

Nebudu to dlouho natahovat a vrhneme se na to, co jsem v posledním měsíci roku 2019 "dopotřebovala". ☺



  • Balea sprchový gel s vůní vanilky, jedná se o letošní limitku. Mě vyhovovala moc, krásně voněla, byla příjemná a pro zimní či vánoční období značka IDEÁL. ☺ ZA MĚ URČITĚ ANO. 
  • Sprchový gel Cien s vůní exotického kokosu v mega velkém litrovém balení byl také moc prima. Sice to byl sprchový gel, ale já jsem ho používala jako pěnu do koupele, kde krásně pěnil a voněl. ZA MĚ PRIMA PRODUKT. 
  • Balea - Olejová maska na poškozené vlasy byla moc fajn. Už jen pro svou příjemnou vůni a vlasy jsem po jejím použití měla jemnější, šly dobře rozčesat a necuchaly se mi. ZA MĚ MOHU DOPORUČIT. 




Zástupci SKIN CARE:
  • Balea - čistící pleťové mléko bylo velkým a milým překvapením. Skvěle odličovalo,  moc příjemně vonělo (mě osobně připomínalo produkty, které se používají v kosmetických salonech). Z tohoto produktu jsem BYLA DOSLOVA NADŠENÁ, rozhodně plánuji pořídit si ho znovu. ☺
  • Bioderma - pleťová hydratační maska byla opravdu parádní. Jemná konzistence přitom zajistila dostatečnou hydrataci a výživu a 75 ml balení mi neskutečně dlouho vydrželo. ANO, MOHU DOPORUČIT. 




  • Cien - dvou fázový odličovač očního make-upu byl moc prima. Odlíčil, nedráždil, nezanechával nepříjemný mastný film na pokožce. ANO - DOPORUČUJI. 
  • Cien - čistící pleťová pěna s mandlovým olejem byla rovněž velice povedená a příjemná záležitost. Samotná pěna byla příjemná, dobře čistila a pokožku zanechala jemnou a hebkou. ROZHODNĚ MOHU DOPORUČIT, plánuji si výhledově pořídit znovu. 




  • Ranní 3 minutová maska od Havlíkovy přírodní Apotéky byla mým prvním produktem od této České značky. Produkt jsem si oblíbila pro jeho příjemnou konzistenci, parfemaci a i výsledný efekt byl prima. URČITĚ STOJÍ ZA POZORNOST. 
  • Isana - jemný pleťový peeling s výtažky z aloe vera a okurky byl prima. Byl jemný, poměrně rychle ubýval, ale mě vyhovoval, sice znám lepší peelingy, ale ANO, PRODUKT NEBYL ŠPATNÝ. 




  • Balea - tělový gel s vůní kokosu z letní limitky byl OPRAVU MOC FAJN, na to, že se jednalo o lehčí variantu tělové péče, tak mě osobně moc vyhovoval. Měl krásnou vůni, dobře hydratoval  A PROTO HO MOHU VŘELE DOPORUČIT, tedy pokud bude ještě nebo spíš v jiné limitce k sehnání ☺. 
  • Yves Rocher - intenzivní noční péče proti vráskám, nedělala mé pleti vůbec dobře. Bohužel mi tento produkt nesedl, zanášel mi pory a výsledek byl takový, že jsem ho dopotřebovala místo tělového krému, což je docela drahá sranda. ZA MĚ NEMOHU DOPORUČIT. 👎




  • Cien - pleťová maska v sáčku ve variantě Vital Anti - Aging byla výživná, hutná a příjemná. Ráda jsem ji používala. ZA MĚ VELKÁ SPOKOJENOST.
  • Sublime Skin - Aging [comfort zone] byla moje první zkušenost s touto italskou značkou kosmetiky. Jednalo se o kompletní péči v podobě čištění a séra. Produkt mě velice oslovil a mé pleti sedl a udělal jí dobře. ROZHODNĚ MOHU DOPORUČIT a mám v plánu tuto kosmetiku vyzkoušet více. 
  • Armani code - Luna byla parfémovaná voda, kterou jsem dostala ke svým 35 tým narozeninám a byla moc FAJN. ANO MOHU DOPORUČIT. 




  • Isana men deospray byl prima a splnil, to co měl. 
  • Palmolive - SKVĚLÝ a JEMNÝ sprchový gel z Německa - určitě stojí za to. 
  • Donto dent - zubní pasta z DMka, která nese hodnocení Oko testu byla za mě fajn, ničím výjimečná, ale nebyla špatná. 




  • Denk mit - osvěžovač vzduchu - kupuji běžně, ale poslední dobou ho nemohu v DMku vůbec sehnat, takže asi pořídím nějaký z Lidlu. 
  • Šumivé tablety rozpustné ve vodě s přídavkem Magnezia nebyly špatné, ale pokud chcete podpořit příjem minerálů, tak určitě bude lepší a efektivnější si pořídit přímo samotné doplňky stravy, jelikož toto množství, je téměř pro lidský organizmus nezaznamenatelné, co se týká denní doporučené dávky. ☺
  • Cien - vatové tamponky jsou skvělé a kupuji opakovaně. 
  • Vitamin C v sypké podobě z Benu lékárna byl OPRAVDU MOC FAJN, pomohl mé imunitě. ☺




  • Perníčky z Německa = NAPROSTÁ DOKONALOST A VELKÁ DOBROTA.
  • Lahůdkové droždí - tak bez něj bych si snad už ani žádné vaření NEDOVEDLA PŘEDSTAVIT.




Co by to bylo za spotřebované produkty bez vosku nebo nějakého produktu Yankee Candle, pomineme-li letní období, kdy jsem ani já a to se považuji za velkou "piromanku" svíčky či vosky nepálila. ☺♥
Miluji vosky a bytové vůně s takovou tou gastro-vůní a tato sladká vůně po jahodovém až cukrářském krému či poháru byla BÁJEČNÁ a krásně zpříjemnila domácí atmosféru. 👍👍👍


Jsme na konci mých spotřebovanců za poslední měsíc loňského roku. 

A jaké produkty jste si nechali nakonec roku Vy, nebo ke kterým jste nejvíce tíhli?

Děkuji moc za Vaši přízeň a pozornost tomuto příspěvku. 

Přeji Vám krásný a pohodový den. 

papa Vaše E. A. 

9 komentářů:

  1. Fantastic post! Kisses ...Dilek .

    OdpovědětVymazat
  2. Pekný článok, rada nakuknem :-)
    Vyhovuje mi tiež odličovač očí od Cien a v poslednej dobe už menej Yves Rocher...
    Pekný víkend,
    A.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj a děkuji. Ano, poslední dobou mě Yves Rocher bohužel zklamal a nic nového jsem si nepořídila. Cien kosmetiku vlastně teprve prozkoumávám, ale zatím jsem byla vždy velice spokojená. ☺♥
      Krásný víkend přeji.

      Vymazat
  3. Ahoj,
    taky mám ráda Ranní masku od Havlíka, je skvělá a ráno výborně nabudí. Tu čistící pěnu od Cien jsem taky chtěla, ale nějak ji už neměli, když jsem byla v Lidlu. Mám čistící pěny moc ráda. Prosincové spotřebováno je už u mě na blogu taky, tak se můžeš mrknout:-)
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Hani, moc ráda se podívám ☺. JJ Havlíkova kosmetika mě hodně oslovila, určitě si brzy něco plánuji pořídit. Pěkný víkend přeji

      Vymazat
  4. Cokoliv od Balei mám ráda, ne vše je teda stoprocentní super věc, ale neurazí za ty ceny. Co se týká 3 minutové masky, tak já si ji naprosto zamilovala a šetřím si ji.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, Balea a její limitky mě vždy dostanou...., nedokážu odolat, navíc ta cenová dostupnost je veliké lákadlo.
      Krásný víkend přeji.

      Vymazat
  5. Měla jsem odličovač očí od Cienu a taky jsem byla spokojená. Zbytek neznám buď vůbec nebo jen "od vidění" (tedy z regálů nebo netu)
    Hezký den

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, musím říct, že kosmetika Cien mě osobně opravdu vyhovuje, mají skvělé tělové máslo, balzámky na rty a čistící pěny jsou taky parádní. ☺♥

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze - Only Bio - metoda mytí vlasů CWC -

AHOJ HOLKY, hezkou sobotu přeji 🌞. Vítám vás u dnešní speciální recenze. Hned na začátek zmíním, že tyto produkty ONLYBIO (dostupné již v p...