čtvrtek 6. února 2020

#ShoppingTime No. 3


AHOJ,AHOJ,

přeji Vám krásný čtrtek a vítám Vás u dnešního článku, u třetích letošních nákupech. Jak mi milá Aďka psala, tyto "běžné" nákupy také pořizuje často a někdy se vlastně ani nestane, že bych alespoň jednou za den nešla něco potřebného pořídit. 


V Lidlu jsem si pořídila tento Cien šampon za 25,- Kč, který by měl být proti vypadávání vlasů, čemuž příliš nevěřím, ale nějaký šampon jsem si chtěla pořídit, jelikož mám velkou masku na vlasy a potřebuji ji něčím doplnit. 



Plus jsem pořídila ještě granulky pro Izinku, tentokrát Purina One s příchutí lososa a v lékárně jsem si vyzvedla "na zkoušku" tyto nové doplňkové léky, které by měly dobře pomoct v boji, či se zvládáním mých úzkostných stavů, které se mi poslední dobou zhoršily, bohužel. 



DMko přišlo s novinkami a mě nejvíce oslovily tělové krémy - emulze a tuhý šampon na vlasy. 


No a pro tělový krém s avokádovým olejem jsem se nakonec rozhodla. Jeho balení je doslova obří a 500 ml vyjde na krásných 60,- Kč. 👍🥑


Rychlé Pho s kamarádem v našem oblíbeném Vietnamském bistru u Anděla. 


Lidl a jeho akce, španělský salámek Fuet je opravdu skvělý, sýry já prostě zbožňuji a krůtí roládu jsem vzala poprvé a také se povedla. ☺


Kamarád mi vyprávěl o brioškách, úplně náhodou jsem je objevila v Lidlu a jsou skutečně moc dobré, já je jím tedy samotné, ale hodí se k nim třeba marmeláda, jogurt, nutela..., či tak. No a zmrzku a miňonky měli v akci. ☺


Kuchařka od Evy z bloggu MOJEBAREVNAKUCHYNE jste již viděli v článku za leden, kterou jsem pořídila jako dárek pro mého muže k narozeninám. 


Milé osobní poděkování v podobě vlastnoručně podepsané kartičky je opravdu pěknou pozorností. ☺


Kuchařka se dá sehnat pouze na e-shopu holek z ACUPOFSTYLE  se vším všudy mě vyšla na 580,- Kč a vyzvedla jsem si ji v Zásilkovně. Balíček je opravdu promyšleně zabalený, což chválím. ♥


Další nezbytnosti v Lidlu, mé oblíbené dětské piškoty, bohužel také energy drinky a pro Izi kapsičky, které stále spíš zkoušíme. 


Mé oblíbené kombo, ještě chybí hřebíček - jako koření, které si dávám do Alpy kde se vlastně maceruje a účinek je ještě mnohem blahodárnější. Používám lokálně na léčbu a dezinfekci pupínků a drobných ranek. Vřele doporučuji. 


Poprvé jsem si v Lidlu pořídila hummus s přídavkem chilli, které je nyní v zimě preferuji. 👍🌶 Mé oblíbené vanilkové trubičky měli s 30% slevou a základ na lasagne. 


Tak to byly takové běžné a narozeninové nákupy, které jsem za poslední dobu pořídila. 



A co Vy, máte nějakou svou oblíbenou kuchařku, kterou mi můžete doporučit? ☺♥

Děkuji moc za Vaši přízeň a pozornost tomuto článku. 

Přeji Vám krásný a pohodový den. 

papa Vaše E. A. 

8 komentářů:

  1. Ahoj Eri,
    veľmi ma zaujalo to telové avokádové maslo, aké je? Mjsím si poň skočiť :-)
    Alpa + klinčeky, presne to isté mám doma v kúpeľni, používam presne ako Ty...
    Knižka vyzerá zaujímavo, už si niečo podľa nej aj skúšala? Mám rada kuchárske knihy, doma ich mám teda už peknú zbierku.
    Držím palce, nech lieky zaberú a si opäť fit a v pohode.
    Pekný deň, pá
    A.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Aďko,
      kuchařka mě zaujala už při jejích prvotinách.....☺, recepty jsou opravdu fajn a ráda jsem Eva podpořila. ☺♥
      Avokádové tělové body lotion jsem doslova obří a už se na něj moc těším.
      Měj moc krásný den ☺♥.

      Vymazat
  2. Já dostala tuhle kuchařku k narozeninám :-) Těším se až z ní něco uvařím.
    Pho jsem ještě nikdy neochutnala, ale chtěla bych :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to dodatečně velká gratulace k narozeninám...., to se stydím, že jsem to nepostřehla....🙄🤔.
    Vietnamská kuchyně s chilli obecně je pro mě v zimě doslova nezbytností ☺, ale Pho si dávám asi nejčastěji a také nejraději. Skvělá jsou bistra v Sapě. ☺♥

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Eri,
    já mám ráda kuchařku Menu od Koko a pak taky kuchařky Jamieho Olivera, ty sbírám. Oba autory bych ti určitě doporučila. Nákupový článek jsem ještě nesepsala, ale dneska vyšlo u mě na blogu spotřebováno, které je plné produktů:-) http://ciculka.cz/spotrebovano-leden-2020/
    Hanka z blogu ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Hani, děkuji v prvé řadě moc za odkaz, hned jdu na tvůj blog. ☺♥
      Menu od Koko já znám tak trochu osobně a sleduji ji snad od roku 2012, pro mě je to na vždy top=nejlepší food blogerka a průkopnice.
      Krásný víkend přeji.

      Vymazat
  5. Kuchařka vypadá hezky. My máme doma kuchařky od Romana Vaňka, ty jsou taky docela fajn. Co jsem já kupovala (nebo spíš snědla) minulý měsíc poprvé, si můžeš přečíst teď aktuálně u mne na blogu (https://veverkoviny.blogspot.com/2020/02/co-jsem-taky-ochutnala-16.html), spotřebovana kosmetika bude snad v neděli nebo v pondělí, až dopíšu článek.
    Hezký den

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Romana Vaňka jsem kdysi sledovala hodně, věřím že kuchařky jsou povedené. Děkuji za info ohledně nového článku, určitě se podívám, pokud jsem již neviděla ☺♥.
      Krásnou sobotu přeji.

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze- Huda beauty mascara

AHOJ HOLKY,  moc vás vítám u dnešní recenze. Tuto řasenku od HUDA BEUTY LEGIT LASHES   mám doma od loňska. Je to miniaturka, ale ...