neděle 9. února 2020

#ShoppingGiftTime a nový banner


AHOJ,AHOJ,

přeji Vám krásnou neděli a vítám vás u dnešního článku, který bude o nákupech a posledních dárcích, které jsem dostala pod stromeček. 🎁👍😉 Předem se omlouvám, že tento článek publikuji až nyní, ale "nějak se mi tu zapomněl" 🙄😳😇.



Dárečky od tchýně mi udělaly radost. Čokoládičky merci byly asi nejlepší ☺♥. 



V Lidlu jsem si ještě pořídila vanilkovou Colu, kterou jsem neměla dobrých 6 let. 


Od kamarádky Kris, jak já ji říkám a vlastně ani nevím, jestli je jí to přímené.....🤔😇, jsem dostala tyto milé dárečky. Svíčka s vůní "štrůdlu či svařáku" je naprosto parádní a čokoládičkami se naprosto trefila. Takže ještě moooooooooooc, moc děkuji. ☺♥


V Lidlu jsem si oblíbila spousty věcí, ale jejich zrající sýry a tatarský biftek asi nejvíce. 
Avokáda běžně nekupuji, ale byly v akci. 😇🛒👍


Paralen Grip a nejen to bylo třeba nakoupit a dopovat se tím, protože nějaké bacily se o nás pokoušely. Teplota, bolesti svalů, kloubů .... brr, celkově hodně nepříjemné a omezující, což mě asi vadí nejvíce. 


Když je člověk nemocný, tak je na tom dobré to, že má alibi a nemusí vařit, buď to se o něj někdo postará, jako v tomto případě a nebo si jídlo prostě objedná. Navíc KFC a jejich výhodným kyblíkům se prostě nedalo odolat. Kamarád mi říkal, to nemůžeme sníst, ale snědli jsme to a byli jsme totálně přecpaní. 🙄🍽🍟🍗


 V Lidlu jsem nemohla minout jejich výhodné XXL akce, ono je to vždy tak výhodné, že toho koupím od každého něco, do zásoby, protože to dochází a člověk tam nechá jednou tolik peněz, než by si přál a plánoval. 
 🛒😎🤔

Cien mýdlo na ruce je skvělé a toto kokosové je navíc novinka, čistič na toalety je také velice účinný, sýry jsou parádní a olivový olej se opravdu osvědčil a tím jeho spotřeba stoupla. 


Pár věcí na mlsání a peněženka pomalu pláče. ☺
Ale co, kdybych chodila do hospody a pila, tak utratím mnohem víc a také bych si tím mnohem více škodila, takže je potřeba se na věci dívat z té pozitivní strany. 😎👍


Ledový salát, žervé, sýr a pomeranče.....aneb, chtělo to trochu odlehčit stravu a dodat tělu potřebné vitamíny. 👍🛒🍊🍋


Ústní voda Dentalux byla v akci za 30,- Kč, tak jsem si ji vzala a jsem zvědavá, jaká bude, protože já používám běžně tu z DMka. Bílý slazený jogurt znám z Německa a je moc dobrý, párky a sýr jsem vzala čistě ze zvědavosti, jaké budou. Takže předchozí relativně "zdravý" nákup vzal dost za své....😳🛒. 


A na závěr musím zmínit, že na mém blogu se objevil nový banner, který jsem z části dělala sama, ale velká pomoc a dík patří mému kamarádovi ☺♥. 
Není to nic extra vím, ale je to drobná změna, která mi přijde fajn, co myslíte? S blogem, jeho nastavení, rozložení a grafickém vzhledu mám své plány, ale přiznám se, že to není taková priorita. Ráda bych si nechala poradit, abych se sama naučila lépe v této sféře pracovat. Ale nějak se k tomu nemohu dostat a jak se tak říká, nejsou lidé. ☺


Přeji Vám krásný a pohodový den a děkuji Vám za přízeň a pozornost tomuto příspěvku. 

papa Vaše E. A. 



6 komentářů:

  1. Ahoj Eri,
    já jsem dneska na svém blogu taky zveřejnila nákupy, ale jen ty kosmetické. Jinak tvoje nákupní články patří mezi moje nejoblíbenější, i když čtu samozřejmě vše:-) Zítra se do Lidlu taky chystám, volala jsem kolegovi, jestli mě tam vezme autem, protože plánuji větší nákupy - zaujaly mě nějaké věci z britského týdne a taky mají v akci stelivo pro kočky. Určitě se mrknu i na nějaké sýry, o kterých tu píšeš, to je dobrá inspirace. Jinak nový banner je za mě fajn:-) Jsem zvědavá, co budeš říkat na moje nákupy:-)
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hani super nápad s tím větším nákupem, určitě to Lidl s těmi tématickými týdny dělá dobře. I v tomto tuším, že fr. týdnu mají skvělé zrající sýry, ale i salámky, určitě si vybereš. ☺♥Tvé nákupy mám právě otevřené a těším se na ně. Díky a krásné nedělní odpoledne.

      Vymazat
  2. Miluji sýry, taky je kupujeme ve velkém. Jinak super nákupy a krásné dárečky. A nový banner vypadá hezky.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sýry jsou super a dá se to i bez vína, což jsem si dřív vůbec nedokázala představit. ☺♥ Děkuji, s bannerem mi pomáhal kamarád, vlastně na Štědrý den v noci ... 👍😇

      Vymazat
  3. Nový baner vôbec nie je zlý, práve naopak :-)
    A nákupy opäť fajn, syry idú aj u nás najviac. A čokolády, to je moje...
    Pekný deň

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Aďko, děkuji, děkuji a ještě jednou děkuji. ☺♥

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

Je mi ČTYŘICET

  AHOJ HOLKY, v prvé řadě přeji hezké VELIKONOČNÍ PONDĚLÍ.  na blogu jsem našla článek s názvem "je mi pětatřicet", tak jsem se ne...