pátek 21. února 2020

#ShoppingTime No. 5 🛒😇


AHOJ,AHOJ,

přeji krásný pátek a vítám vás u dnešního článku s pokračováním mých běžných nákupů. ☺♥


V Lidlu jsem si pořídila tyto dobroty, bylo to čistě spontánní akce. Speciální salámkový mix byl docela dobrý, ale jen mě to ujistilo v tom, že pro mě masné výrobky z Lidlu nejsou. Naopak sýry mi chutí velice. Arašídy jsem vzala pro návštěvu. 👍🛒🧀


Tuto prima knihu jsem vyhrála na knižním blogu SVĚT MEZI ŘÁDKY. Samotná výhra mě velice potěšila už jen ve smyslu slova, že se na mě usmálo štěstí a také to, že touto knihou snad udělám radost mé kamarádce Kris. ☺♥


Běžné denní nákupy potravin v Lidlu. Nějaké sýry a ovesné vločky, které jsem si poslední dobou oblíbila. ☺


Mraženou zeleninu na čínský způsob jsem si vzala poprvé a byla fajn. Zmrzlina byla pro návštěvu, já tuto příliš nemusím...😇.


Do DMka jsem zaběhla skutečně jen pro zubní pastu a takto to dopadlo. ☺♥

Pěnu do koupele jsem právě dopotřebovala, takže jsem uvítala tuto exotickou variantu s kokosem z jejich nové limitky. Pěnu na holení jsem také potřebovala a jelikož mi limitka s vůní bílé čokolády naprosto skvěle voní, volba byla jasná a na zkoušku jsem vzala i tuto růžovou pleťovou vodu pro suchou až citlivou pokožku. 


Tady je ta zmíněná a potřebná zubní pasta, k tomu jeden balzámek na rty také z nové limitky a v TEscu jsem si ulovila mé milované Mega lentilky. ☺♥


Nákup v Německu - od rodičů, samé dobroty. ☺♥

Mé oblíbené máslové sušenky, čokoládičky, sušená šunka a sýry s bílou plísní typu Camembert.


Ať je to jak chce, ale sušenky, sýry a třeba i šunky zakoupené v Německu mě osobně chutnají mnohem více, spotřebuji jich podstatně méně a i cenově se vyplatí...., z čehož mě plyne, že stále jsme pro Evropu a EU tzv. "východní blok". 

Kdo má možnost nakupovat potraviny nebo i jiné zboží v zahraničí ví, o čem to je a co tím myslím. 


Další báječné, leč zcela běžné potraviny, jako těstoviny, vysokoprocentní šunka jsou i přes svou vysokou kvalitu pro nás cenově dostupné a mnohdy i fin. výhodnější. 


Já tento margarín používám na vaření a z Fleischwurstu se mi osvědčil buřtguláš. ☺


A toto je naprosto nezdravé až karcinogenní fotka, ano přiznávám, ale patří ke mě, ať chci, nebo nechci, je to má součást, má identita. Momentálně tomu tak je a jestli budu výhledově např. nekuřák či vegan nevím, těžko říct. 


Toť mé poslední nákupy a dárky. 
No a co si tak běžně kupujte Vy?


Děkuji moc za Vaši přízeň a pozornost tomuto příspěvku. 

Přeji Vám krásný a pohodový den. 

papa Vaše E. A.




8 komentářů:

  1. Ta Balea umí tak nádherné obaly... Jinak mraženou zeleninu kupuji velmi ráda ty čínské směsi. Jsou výborné a sem tam čínu doma udělám.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem si pěnu do koupele moc oblíbila a mražená zelenina je mnohdy lepší, než ta nyní dostupná a čerstvá. ☺Pěkný víkend přeji.

      Vymazat
  2. Balea a ty jejich vůně, to je nádhera.
    Super dobrůtky...:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj a děkuji. Balea je pro mě se svými limitkami doslova "závislost", ale musím se přiznat, že jsem tam nyní nějakou dobu nebyla, snad příští týden či víkend s mami. ☺♥

      Vymazat
  3. Na lentilkách jsem ujížděla kdysi dávno, pak mne to nějak přešlo. Momentálně mlsám hlavně hořkou čokoládu (zrovna dneska jsem si koupila dvě :)). A mou slabostí jsou aktuálně čokoládové pěny. A ty lidlovské vločky, co máš v nákupu, kupuju hodně. Mají prima poměr cena-"výkon". V DMku jsem si koupila nedávno odličovač na oči, vypadá to, že bude ze stejné řady, jako tvoje pleťová voda. Ale ještě jsem ho nevyzkoušela.
    Hezký den

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stáňo, já již "lentilkové" období měla a nějak jsem se k němu prostě vrátila. ☺ Vločky z Lidlu mě opravdu mile překvapily. Krásný víkend přeji.

      Vymazat
  4. Ahoj,
    ty vločky jsou moc fajn, já jsem je kupovala na takové sušenky s čokoládou, které jsem dělala (recept najdeš někde u mě na blogu). Do DM se snažím nejít, protože bych tam zase nakoupila spoustu kosmetiky a já se snažím v únoru tolik neutrácet (za kosmetiku, však jsi mohla vidět moje nákupy za leden a pak objednávku z elnina). Jinak já mám sýry z Lidlu taky moc ráda a stejně jako ty tam ale moc nenakupuji uzeniny. Šunku kupuji buď klasicky v masně a nebo v Bille, kde jí čerstvě krájí. Teď je tam na brigádě jedna moje žákyně a ta se o mě vždycky hezky stará. Těším se na další nákupní článek, mám je asi nejraději:-)
    Hanka z blogu ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Hani, vločky jsou moc fajn, taky jsem si je oblíbila. Na tvé nákupy jsem koukala, wau, moc krásné a hodnotné věcičky jsi si nakoupila. Já snad příští víkend někam vyrazím s mamčou, už se těším.

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze - Avon skin care

AHOJ HOLKY,  moc vás vítám u dnešní recenze, kdy začnu mou momentální skin care, nebo její částí alespoň.  Když skin care od Avon...