čtvrtek 21. května 2020

#Recenze - Balea TROCKEN SHAMPOO a Isana - PEELING



AHOJ,AHOJ,

krásný čtvrtek přeji a vítám Vás u dnešní dvojité recenze dvou produktů privátních značek drogérií DM a Rossmann. Začnu pěkně popořadě a vezmu to ze shora. 

Suché šampony jsem si oblíbila a používám je ráda a dělají mi dobrou službu. Tento suchý šampon BALEA PRO BLOND VLASY jsem vyzkoušela poprvé. Vlastně mě na to přivedla jedna recenze, která byla pozitivní a říkala jsem si, že bych i já ráda vyzkoušela. Obecně vzato produkty značky Balea mám ráda, poměrně slušně ozkoušené napříč celým jejich spektrem a jsem i "nenáročný" uživatel. 
Mé vlasy jsou světlé, tedy díky melíru, jinak jsem čistokrevná pihovatá zrzka, ale původní barvu vlasů byste našli jen s velkou námahou. 
Varianta suchého šamponu pro blond vlasy pro mě byla jasnou volbou.  


Mě nevadí ten bílý povlak - prášek, který suché šampony občas zanechávají. Na mých vlasech to nevytvoří nevzhledné mapy a kontrastní barevné rozdíly. Většinou se právě bílý povlak dá dobře vyčesat a nebo i poupravit pomocí prstů. 


Tento suchý šampon seženete v běžném sortimentu a v každé prodejně DM. Cenově se pohybuje okolo 60,- Kč a najdete ho v různých variantách a vůních. 

Šampon aplikuji dle potřeby běžným způsobem, čili nanesu ke kořínkům vlasů tam, kde potřebuji zamaskovat např. mastnotu či vytvořit objem. 


Co oceňuji je ta skutečnost, že produktu pro mé potřeby stačí nanést malé množství, aby mi vlasy nadzvedl, dodal jim objem a vypadaly znovu použitelně a fresh. 

Po tomto nanesení mi vlasy zůstanou až o dva dny déle pěkné a bez potřeby běžného mytí. 

Čili proces mytí mi prodlouží až o 2 dny naprosto snadno. 


Dalším kladem či bonusem je jeho příjemná a jemná vůně. 

Když to tedy shrnu, za mě je to MOC FAJN PRODUKT, který dělá to co má, co slibuje, jeho spotřeba je velmi malá, přitom efekt je okamžitý a dlouho trvající. Dostupnost  a finanční stránka věci dalším neopomenutelným kladem. 

Pro mě je to tedy VELKÝ POMOCNÍK A SUPER PRODUKT, který mohu jen a jen doporučit. 👍😉


Produkty ISANA = privátní značky drogerie Rossmann poslední dobou zkouším častěji, jelikož jsou pro mě nyní dostupnější, co se týká kamenných prodejen. 


Skin care, nebo-li péči o pleť či tělo mám mnohem raději a věnuji jí více času a péče. Jelikož má pleť je suchá se sklony k dehydrataci, přitom mám rozšířené póry, která se snažím pravidelně čistit, tak min. 1x týdně používám pleťový peeling. 



Před nedávnou dobou jsem si pořídila právě tento PLEŤOVÝ PEELING značky ISANA S AKTIVNÍM UHLÍM. 

Toto balení obsahuje 100 ml produktu a stojí cca 60,- Kč. 


Struktura peelingu je velice jemná, krémová a obsahuje extra jemná zrníčka. Barva je zřejmě díky obsahu uhlí tmavá (dark gray), kterou při nanášení a hlavně pak při smývání budete mít i při opatrné manipulaci téměř všude. Což bych řekla, že je asi jediná nevýhoda, protože mi to přidá trochu práce s úklidem, ale není to zásadní negativum, které by snižovali kvalitu a mou spokojenost s tímto produktem. 


Jak jsem psala, peeling obsahuje opravdu jemná zrníčka, která jsou moc fajn, krásně a důkladně odstraní  z pleti odumřelé buňky. Zároveň pokožku krásně vyčistí, zjemní a mé póry jsou viditelně menší a pleť je projasněná. 

Tato struktura - nebo druh peelingových částí mě osobně vyhovuje asi nejvíce. 
Možná, že pro někoho mohou být částečky trochu "agresivnější" - hrubší, ale mě vyhovují a osvědčily se mi asi nejvíce. 

Pleť je jemná, vyčištěná a nese známky jisté projasněnosti, což znamená, že JÁ TENTO PRODUKT MOHU JE VYCHVÁLIT A DOPORUČIT. 


Isana peeling s aktivním uhlím je za mě opravdu skvělým produktem, který je cenově dostupný a svou práci zastane na jedničku. Na nic si nehraje a za nic se neschovává. 

Jak se říká, je to taková "čistá práce". 👍😉



Tak a jsme na konci dnešní dvojité recenze. Dva privátní výrobky a rovnou dvě velké spokojenosti. 

Budu moc ráda, když mi dáte vědět, jaké produkty právě dostupných privátních značek máte ve své oblibě. 

Moc Vám děkuji za Vaši přízeň a pozornost tomuto příspěvku. 

Přeji Vám krásný a pohodový den. 

papa Vaše E. A. 



7 komentářů:

  1. Ahoj Eri,
    suchý šampón od balei používam tiež už asi dva roky a za mňa je OK.
    Pekný deň

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Aďko, já byla moc mile překvapená a právě před chvílí jsem si přinesla další....do zásoby. ☺

      Vymazat
  2. Eri, obě privátní řady znám a některé jejich výrobky kupuju, ale zrovna tyto dva mne minuly. U šamponu je to jasné (jsem hnědovláska), no a na peelingy jsem docela líná, takže je nepoužívám (ono já jsem ráda, když si občas vzpomenu na masku :)).
    Měj se pěkně

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stáňo, krásně jsi to shrnula. ☺♥ Isana nebo Balea masky mohu taky doporučit, zvláště pak ty v sáčcích jsou velice příjemné, dostupné a i praktické.....👍👍

      Vymazat
  3. Ahoj Eri,
    myslím, že jsem suchý šampon od Baley ještě neměla, nejvíc mi vyhovuje Batiste pro tmavé vlasy, tak mu jsem věrná. Hodně mě zaujal ale ten peeling Isana, ten by mi mohl vyhovovat. Až se zase konečně dostanu do Rossmanna, tak se po něm podívám. Peelingy mám moc ráda:-)
    Měj se krásně, těším se na další článek!
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Hani, rozumím, suché šampony Batiste jsou prostě sázka na jistotu ☺♥. Peeling je to opravdu moc příjemný, krásně čistí a já jsem s ním velmi spokojená.👍

      Vymazat
  4. Mne od Balei suché šampóny nikdy "nesadli". Preferujem rokmi osvedčené Batiste ❤

    Blog de la Licorne * Instagram * We♥It

    OdpovědětVymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze - Only Bio - metoda mytí vlasů CWC -

AHOJ HOLKY, hezkou sobotu přeji 🌞. Vítám vás u dnešní speciální recenze. Hned na začátek zmíním, že tyto produkty ONLYBIO (dostupné již v p...