pátek 19. června 2020

#Recenze - Manufaktura - levandulové "voňavé" mýdlo 🧼🛁👍



AHOJ,AHOJ,

přeji krásný páteční den a vítám Vás u dnešního článku, u dnešní recenze. Mýdla spotřebovávám doslova jako na běžícím páse. Zásobu kosmetiky Manufaktura mám díky narozeninovému dárku od mé kamarádky Kriss, za což jí ještě jednou velice moc děkuji. Toto mýdlo s vůní mé milované levandule jsem si vybrala sama za obdržený voucher. No a je naprosto PARÁDNÍ. Úžasná, silná a hlavně autentická vůně levandule mne doslova doslala na letní dovolenou do fr. Provance, kam bych se ráda znovu podívala, ale uvidíme, jak se situace vyvine, třeba příští rok se zadaří. ☺♥


Kostka mýdla váží 150 g (a je skutečně obří) a stojí řekla bych krásných 129,- Kč. 

Levandulová vůně někoho uklidňuje, stimuluje, navnadí a mne vždy potěší a evokuje ve mne teplé letní období a dovolenou. 

Mýdlo používám téměř na vše, na mytí rukou primárně, zkoušela jsem si jím omýt i obličej, což není zcela ideální, jelikož mne osobně trochu stahuje a vysuší pokožku, ale pro tyto účely není mýdlo určeno. Jako mýdlo "do koupele", na použití celého těla ho však používám nejraději a nejčastěji. 

Skvělá parfemace mi zajistí, že samotná koupel bude o to ještě více příjemná, než s běžným produktem. Tělo krásně umyje, osvěží, provoní a nevysuší. 

Dobře se mi s kostkou, která je velká a praktická do ruky pracuje, vytvoří snadno příjemnou a hustou pěnu, kterou zahalím své tělo ráda a také často. 


Jak vidíte, tak mýdlo když zasychá vytvoří jemné bublinky a postupně se z mýdla uvolňují sušené květy pravé levandule, což je opravdu skvělé a dodává produktu autenticitu. 

Kostku používám denně a téměř nemizí, opravdovou výhodou tuhých mýdel je jejich malá spotřeba a také trvanlivost. 


Popis produktu:
Levandulové mýdlo je vyrobeno z rostlinného oleje a zvláčňujícího glycerinu, který zadržuje v pokožce potřebnou vlhkost. Dále je obohaceno o zjemňující vřídelní sůl z karlovarských minerálních pramenů, bohatou na minerály, a o vysoce výživný…
složení - vřídelní sůl, levandule, mandlový olej, glycerin


U mne platí to, že cokoliv levandulového (kromě tedy limonády) mi udělá velkou radost a i službu. 
Z tohoto mýdla jsem DOSLOVA NADŠENÁ, vyhovujeme po všech svých aspektech a mám důvod se podívat i na další produkty této voňavé řady. 

A jakou vůní máte spojenou Vy s létem či dovolenou?


Moc děkuji za Vaši přízeň a pozornost tomuto příspěvku, které si velice vážím. 

Přeji Vám krásný a pohodový den. Opatrujte se. ☺♥

papa Vaše E. A. 

4 komentáře:

  1. Tuto levandulovou řadu kupuji kamarádovi do Portugalska :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Tohle mýdlo by se mi asi taky líbilo, mám levanduli ráda (i když už jsem šampon a sprcháč z hotelové řady, které měly tu levandulovou vůni divně "přestřelenou", takže mi skoro vadila). Já tedy tuhá mýdla používám na ruce, do sprchy výrazně preferuji sprchové gely.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Stano, já prostě levanduli miluji a nyní mýdla stridam, ale sprchace převažují. 😉

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze- Hebe produkty ll.

AHOJ HOLKY,  v prvé řadě vám přeji krásné pondělí 🌞. Když píši tuto recenzi je velikonoční neděle a já poslouchám záznam se slavnostní Mše ...