středa 17. června 2020

#ShoppingTime No. 19



AHOJ,AHOJ,

přeji Vám krásnou středu a vítám vás u dnešního příspěvku s mými nákupy. 


Začalo být pěkně a tak se i nějak mé chutě "zaměřily" na lehčí jídla a potraviny, kterými myslím např. různé konzervičky tuňáka, zeleniny apod. 



Citronové měkké sušenky jsou naprosto FANTASTICKÉ, jsou jaké-si cookie s kousky bílé čokolády (to je něco pro mě) doplněné citronovou kůrou, chutě se krásně snoubí a je to velmi povedený produkt. 


Přiznám se, že jak belgické pralinky, tak sendvič jsem si nikdy v Lidlu nepořídila. Oba produkty byly v akci a říkala jsem si, že si "udělám radost" a koupím - ochutnám taky něco nového. 


V Lidlu (opět, kde jinde) mne zlákalo kokosové mléko, které připravila s kuřecím pečeným masem, cizrnou a zeleninou. A na doporučení YTB Šmajdy jsem si také vzala nějaké to koření. 


Od M. karton cigaret, ještě za loňské ceny...., a to se vyplatí. 👍👍🤔🙄✔🙈


Nákup v lékárně. Po 12ti letech jsem musela začít brát léky na alergii (Aerius) a pro lepší imunitu jsem dostala Vigantol. 


Energie sbalená na cesty...🙈😇, energy drink a lentilky.


Neo sušenky jsem objevila, jako takovou "náhradu" sušenek Oreo a jsou dobré. 👍👍


Narozeninový dárek spojený s petanquem u Písecké brány. 


Dostala jsem dárek, tuto řasenku Ultra Tech od Dermacolu. Již jsem podobnou cca před 1,5 rokem měla a byla fajn. 


Takže za milý dárek děkuji a těším se, až ji vyzkouším. 


Můj milovaný chřest jsem si opět pořídila. Kde jinde než v Lidlu a za skvělou cenu v porovnání ke stavu samotných stonků. 👍


Nákupy zakončím v DMku, kde jsem si musela pořídit nějaké nezbytnosti, které mi prostě docházejí. Krom jiného jsem kupovala další potřeby do domácnosti, ale to jsem nyní nefotila. 


Poslední dobou dávám přednost těmto pleťovým maskám v sáčku a svým letním vzhledem mě zaujaly tyto dvě. Ta vpravo je protivrásková a vlevo pro všechny typy pleti s vůní broskve, obě jsou krémové, čili má nemilejší konzistence. 👍


Micelární vodu a odličovač jsem potřebovala a tentokrát jsem si pořídila tento produkt od Garnier, který by měl zvládnout oboje. 


Ochranný sprej před tepelnou úpravou vlasů od Balea jsem již nějaký měla, ale tento mne zaujal svou praktickou velikostí a i hutnější konzistencí, inu uvidíme. ☺

Ve stojanu při vchodu mne zaujaly tyto dvě LETNÍ NOVINKY a nejedná se o limitovanou edici, za což jsem moc ráda. 
Sprchový gel s vůní mého oblíbeného kokosu, okurky a máty, bude jistě velice osvěžující a potom praktický multifunkční krém v krásné kovové krabičce s vůní kokosu a ananasu, což je pro mě naprosto skvělá a má velmi oblíbená kombinace. ♥


Suchý šampon Balea na blond vlasy jsem si pořídila znovu, jelikož mi opravdu hodně vyhovuje a vlhčené odličovací ubrousky nyní také využiji víc, jelikož se hodí na takové to rychlé dolíčení pokožky, nebo třeba na cestování. 


Nákupům pro dnešní den je konec. A za co jste poslední dobu utráceli Vy?

Moc děkuji za Vaší přízeň a pozornost tomuto příspěvku. 

Přeji krásný a pohodový den. 

papa E. A.





6 komentářů:

  1. Super nákupy Eri.
    Zaujala ma tá špirála a micerálna voda. Vigantol sú vlastne tekuté D, dávam ich synovi :-)
    A dobroty musia byť... to ja keby fotím naše nákupy, to by bolo na dlho :-)))
    Pekný deň

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Aďko, děkuji moc. Řasenku Dermacol jsem již jednou měla a kartáček mi vyhovuje, je pěkně černá a dobře drží. Na micelárku jsem také zvědavá. ☺

      Vymazat
  2. Taky mám s teplejším počasím lehčí chutě :) A svými nákupy jsi mi chutě taky udělala!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, no dneska to příliš "salátové a zmrzlinkové" není, ale děkuji ☺♥.

      Vymazat
  3. Eri, mne taky zaujala micelárka. Počkám si na recenzi :). Jinak já mám pocit, že kupuju hlavně jídlo (ba ne - koupila jsem si i kalhoty a sandály ;-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Letní boty bych také nějaké potřebovala, uvidím, dnes jedu za Mámou na Zličín....🙃☀️👍

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#OBLÍBENCI za březen - march 2024

  AHOJ HOLKY, přeji krásný pátek a moc tě vítám u mých oblíbenců za březen, což je nejen první jarní měsíc, ale taky můj narozen...