úterý 23. června 2020

#Recenze - Ziaja pleťové (odličovací) mléko a tonikum



AHOJ,AHOJ,

přeji pěkné úterý a vítám Vás u dnešní recenze. Za poslední dobu se na mém blogu značka Ziaja objevila již několikrát a jsem za to moc ráda. Toto PLEŤOVÉ MLÉKO - TONIKUM jsem si pořídila v setu s pleťovým krémem v DMku někdy již v únoru. 


Produkt je určen k odlíčení a čištění pokožky. Balení je praktické a plně mi vyhovuje. Produkt, který je určen pro suchou a stárnoucí pleť se dá sehnat za 80,- Kč / 200 ml. 
Kozí řada je velice oblíbená a i já ji mám ráda. 

Na čištění či spíš k pravidelnému dennímu odlíčení pleti používám vatové tampónky s tím, že jeden z nich vždy lehce navlhčím (tato metoda - vychytávka se mi velice osvědčila). Je pravda, že na celkové odlíčení spotřebuji 6 ks vatových tampónků, ale pleť zůstane krásně čistá, jemná a hebká. 
Parfemaci jsem vlastně žádnou nezaznamenala, což bych hodnotila také jako další pozitivum. 


Mléko jemně a přitom důsledně odstraní z mé pleti postupně všechen make-up a další líčidla. Na oblast očí bych ho nepoužila (také k tomu není ani určen). Snadno, rychle odlíčí a přitom nezanechá pokožku vysušenou, naopak přítomnost tonika ji zanechá jemnou a svěží. 


Popis produktu:
Aktivní odličovací přípravek s komplexem složek kozího mléka pro suchou nebo zralou pleť se sklonem k vráskám , spojující čistící mléko a osvěžující tonik. Komplex složek kozího mléka obsahuje proteiny, lipidy, uhlovodany a vitamíny A a D. Vyživuje a dokonale hydratuje pleť.Pleťové mléko & tonik 2v1 účinně odstraňuje make-up a čistí pokožku. Tonizuje, osvěžuje a intenzivně hydratuje pokožku. Navíc pokožku vyživuje a zklidňuje podráždění.
aktivní látky
- Komplex složek kozího mléka
- Vitamín E
- Provitamín B5 (D-panthenol)
typ pleti
suchá a náchylná k tvorbě vrásek

Konzistence je krémová, jemná, bez žádné výrazné parfemace. Mléko se dobře nanáší, pěkně se mi s ním pracuje a na pokožce nezanechává vůbec žádný nepříjemný mastný film. Nezanáší póry, ale ani pokožku nevysušuje. 
Takže já jsem z tohoto přípravku z kozí řady VELICE MILE PŘEKVAPENÁ A OBLÍBILA JSEM SI HO. 


Tento produkt jen potvrzuje to, že Ziaja prostě skin care umí a moc dobře ví, co dělá a také jak! ♥
Za mě je to skvělý produkt, který mým potřebám plně vyhovuje a rozhodně v testování této kos. značky budu i nadále pokračovat. ☺

A jaké Ziaja produkty máte ve své kosmetické sbírce Vy?


Děkuji za Vaši přízeň, které si moc vážím a pozornost tomuto příspěvku. 

Přeji Vám krásný a pohodový den. 

papa Vaše E.


10 komentářů:

  1. Jé já jich mám, nejradši mám mycí želé a peelingy! :) Michaela Blog || Instagram

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, tak micelární želé musím přiznat, že neznám, ráda se po něm podívám. ☺

      Vymazat
  2. Máš pravdu, Ziaja pleťovou péči fakt umí. Taky ji teď používám a jsem velmi spokojená.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, má zkušenost je taková, že na co jsem "sáhla" .. byla jsem spokojená. ☺

      Vymazat
  3. Já jsem od Ziaji měla kdysi odličovací mléko (ale myslím ne z této kozí řady) a byla jsem celkem spokojená.

    OdpovědětVymazat
  4. Já popravdě Ziaju objevila teprve před dvěma lety, když mi sestra dala k Vánocům jejich tělové mléko. Nejdřív jsem byla trochu skeptická, ale nakonec jsem si ho oblíbila natolik, že ho doteď střídavě s Niveou používám. Že mají i další produkty včetně odličovacích, jsem ani netušila, takže díky za tip. :) I když já nedávno začala používat odličovací mléko od Cienu z Lidlu a na to, jak je levné, je vážně skvělé! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, kosmetika Cien je taky fajn, určitě mi vyhovují jejich pleťové masky v sáčku a i odličovací produkty! Ziaja je skvělá, jejich skin care, ale i tělové produkty jsou moc prima. Určitě doporučím krémy na oči, micelární vodu a peelingy!!! ♥

      Vymazat
  5. Já mám Ziaju ráda moc. Konkrétně kozí řadu můžu doporučit i těm, kdo mají citlivější pokožku. Moje máma má eksém na rukou a právě krém na ruce ji nejen vyhovuje, ale dokonce léčí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, z kozí řady mám právě masku na vlasy a je fakt skvělá ☺, jen to potvrzuje to, jak mi Ziaja produkty vyhovují.

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping2024 XX.

  AHOJ HOLKY,   v prvé řadě přeji již hezkou sobotní noc&večer, a moc tě vítám u nákupů, které začnu barterovou výměnou.  Byl mi nabídnu...