pondělí 15. června 2020

#Recenze - Exotický body lotion od Isany



AHOJ,AHOJ,

krásné pondělí přeji a vítám Vás u dnešního článku, u dnešní recenze. Toto BODY LOTION ISANA zůstalo téměř zapomenuto v mé skříňce plné zásob kosmetiky a vyndala jsem ho s tím, že se jedná o sprchový gel. No a jak myslíte, že jsem přišla na to, že je to tělový krém..., no jistě ve sprše, když jsem se jím pokusila "namydlit", njn, takováto situace se mi poměrně dlouhou dobu nepovedla, inu stane se. 🙃😇🛁


Isana produkty, které jsem zatím měla možnost vyzkoušet mi vždy vyhovovaly, ani tento produkt není výjimkou. Jen nevím, jestli se tato limitka z loňského roku dá stále pořídit i u nás, jelikož já ji mám z Berlína. Ale k samotnému produktu. 


Krásné, hravé a i praktické balení, které mne hodně baví a líbí se mi asi zatím nejvíc. 
Balení obsahuje 300 ml produktu, jak jsem již zmiňovala jedná se o limitovanou edici roku 2019, ale vzhledem k popularitě vůní jakou je právě kokos a vanilka si troufám říct, že by se klidně tento produkt mohl zařadit do stálé nabídky. Cena tělového mléka se pohybovala určitě do 2 EUR. 


Tělové mléko má hustší konzistenci, která mne osobně velice mile překvapila a opravdu hodně mi vyhovuje, jen pro lepší manipulaci doporučuji si lahvičku postavit víčkem dolů, aby produkt gravitací stekl dolů. 
Krém je velice jemný, příjemný a zarazilo mě, jak "málo" je parfemovaný. Žádná přehnaná vůně exotického kokosu a vanilky se nekonala, ale naprosto si mě ZÍSKAL SVOU PŘÍJEMNOU KONZISTENCÍ A VYSOKOU MÍROU HYDRATACE, která zanechá mou pokožku příjemně hebkou, vláčnou a ošetřenou. 
Za mě je to opravdu skvělý produkt na každodenní použití a jistě bych ho mohla doporučit jak na suchou pokožku, tak ale pro citlivější, jelikož nedráždí a je příjemný a jemný. 


Toto tělové mléko mě přesvědčilo o tom, že budu muset a to velmi brzy Isana produkty z řady tělové kosmetiky blíže prozkoumat a zjistit, jaké "poklady" nabízí. 

Pokud chcete dostupný, jemný a přitom vysoce hydratační produkt z drogérie, rozhodně TENTO EXOTICKÝ TĚLOVÝ KRÉM ISANA MOHU VŘELE DOPORUČIT. 


A jaké produkty této značky máte v oblibě Vy?

Moc děkuji za Vaši přízeň a pozornost tomuto příspěvku. 

Přeji krásný a pohodový dnešní den. Opatrujte se. ☺♥

papa Vaše E. A. 


2 komentáře:

  1. Já mám teď z Rossmanna čistící pleťové mléko Isana a je taky fajn.

    OdpovědětVymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Giveaway ll. Spring time 🍀🌻☀️

MOC DĚKUJI VŠEM, KTEŘÍ JSTE SE ZAPOJILY DO SOUTĚŽE, TADY NA BLOGU, ALE I IG. PRÁVĚ JSEM VYLOSOVALA ŠŤASNOU VÝHERKYNI, KTEROU JE SIRALEX . MO...