pátek 24. července 2020

#Recenze - Garnier Skin Naturals micelární voda pečující



AHOJ,AHOJ,
přeji krásný pátek a vítám Tě u dnešního článku, u dnešní recenze MOC PRIMA PRODUKTU ZNAČKY GARNIER. 
Micelární vody používám celkem dlouho, pravidelně a nijak zvlášť se jim nevyhýbám. Ale vždy při jejich použití je řádně opláchnu vodou, tak jak "by se to mělo". 


Tato nová 2 fázová micelárka mě zaujala hned ze dvou důvodů, protože se jedná o produkt, který si poradí i s voděodolným líčením, což zvláště v létě potřebuji, je to novinka, kterou vždy moc ráda vyzkouším. 


Nová dvoufázová micelární voda je speciálně vyvinuta pro velmi citlivou pleť a oči a je vhodná i pro nositele kontaktních čoček. Kombinuje micely, které efektivně eliminují nečistoty jako magnet, s odličovacími oleji, které odstraní všechny typy make-upu z tváře, rtů a očí, jedním tahem bez tření a bez zanechání mastného filmu. Obohacená o extrakt z chrpy, uvolňuje pnutí a zklidňuje velmi citlivou pokožku a oči.


400 ml balení v DM drogérii vyjde na 129,- Kč. 


Samotná micelárka je moc příjemná. Za sebe mohu POTVRDIT, že si s voděodolným líčením PORADÍ. Je jemná, na pokožce příjemná a nedráždivá. Nezanechá žádný nepříjemný či mastný film na pokožce. 
Opravdu moc krásně voní, její vůně je pro mě velkým a milým překvapením, kvůli které staví tento produkt pro mne na úroveň "žádanějšího" produktu. 
Je vhodná pro super citlivou pokožku a je také vhodná pro nositele kontaktních čoček!
Obsahuje extrakt z chrpy - což ve mne ihned evokovalo odličovač od Yves Rocher, který jsem si léta kupovala a byla s ním spokojená. 

ANO, JÁ ŘÍKÁM ANO. Micelárka odlíčí, vyčistí, pokožku zanechá jemnou, hebkou. Samotné odličování je příjemné, krásná vůně je velkým benefitem. Jedním tahem odstraníte make-up z tváří, dobře si poradí i s výraznější či dlouhotrvající rtěnkou. Odličování očí s ní je také fajn, nedráždí, odlíčí, oční okolí nezatíží olejovým filmem. 
Protřepete produkt, nanesete na vatový tamponek a za chvíli jste odlíčeni. To je to, co já od micelární vody očekávám. 
Jsem spokojená a je to za mne NEJLEPŠÍ MICELÁRNÍ VODA ZNAČKY GARNIER, protože ty ostatní (růžová, 2 fázová - olejová, apod ) mne příliš nevyhovovaly. 
Super produkt, který je dostupný, plně funkční a nádherně parfemovaný. 


A jaké odličování nyní preferuješ Ty? S jakým produktem jsi spokojená?

Moc děkuji za Tvou přízeň a pozornost tomuto příspěvku. 

Přeji krásný a pohodový den. 

papa E. A. 

6 komentářů:

  1. Já mám žlutou verzi a jsem spokojená :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Eri,
    já nemám vůbec ráda dvoufázové produkty. Nosím kontaktní čočky, takže při odličování mi to dělá takovou nepříjemnou mlhu, po které musím čočky zase vyndat, vypláchnout nebo vzít úplně nové. Jinak micelárky ráda mám, zrovna používám tu od Mixy s pumpičkou, která je podle mě úplně nejlepší. Měj se krásně!
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Hani, mě se ta mlha při odličování také občas přihodí, ale tato micelárka mi to nezpůsobovala, kdežto např. varianta s olejem "žlutá" ano, proto mi tato přijde mnohem lepší. Mixa je skvělá! ☺

      Vymazat
  3. Recenze zní lákavě, já teď koupila v akci odličovák v YR, ale časem možná vyzkouším...
    A koukám, že máš novou tvář blogu...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Odličovač od YR s chrpou je již snad ikonický, býval skvělý, ale už jsem ho dlouho neměla.
      Nová tvář blogu ..... , tak tomu se snad ani tak nedá říkat Stáňo, spíš pokus omyl. ☺

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze- Hebe produkty ll.

AHOJ HOLKY,  v prvé řadě vám přeji krásné pondělí 🌞. Když píši tuto recenzi je velikonoční neděle a já poslouchám záznam se slavnostní Mše ...