neděle 12. července 2020

#Recenze - Balea šampon a Dermacol brazilský kokos 🥥



AHOJ,AHOJ,

přeji krásnou neděli a Vítám Vás u dnešního článku, u dnešní dvojité recenze, které jsem si poslední dobou tak trochu "oblíbila". 

Dermacol přišel s novým sprchovým gelem z jejich báječné řady Aroma Ritual a nese název BRAZILSKÝ KOKOS a mohu Vám říct, že jsem pro něj doslova běžela do jejich kamenné prodejny. 



Kokosovou vůni mám velice ráda, patří podle mého soudu k létu a Dermacol sprcháče patří mezi mé velmi oblíbené. Ani s tímto výrobkem to není jinak. 

Krásné tyrkysové balení doslova ve mne evokuje pobyt u bazénu a ta vůně, to je prostě nádhera. 👍🥥🛀


Určitě Vám doporučuji sledovat novinky Dermacolu a číhat, tak jako já na jejich nové voňavé sprcháče, protože běžně v drogériích je bohužel téměř nezaznamenávám. 

Samotný sprcháč má krásnou středně hustou gelovou konzistenci, jemné mléčné barvy a ta vůně, ta je prostě nejvíc. Cítím z něho autentickou teplou a sladkou vůní kokosu, bez "chemického" ocasu. 

Sprchový gel je příjemný a šetrný k mé pokožce, nevysušuj, skvěle udělá, to co má a zahalí mě do úžasné kokosové vůně, kterou já tuze ráda. 


Jak říkám a budu se opakovat, kokosový sprchový gel DERMACOL - BRAZILSKÝ KOKOS je skvělou novinkou, která se rozhodně povedla. 


Balea šampon s ovesnými vločkami má hustší gelovou konzistenci až perleťovité barvi a přenádhernou jemnou vůni s kapkou parfému. Velice příjemné překvapení, co se týká parfemace. 


Šampon je běžně k dostání v DMku za prima cenu. 
Balení obsahuje 250 ml produktu a je určen pro jemné a citlivé vlasy. 


Krásně pění, vytvoří skutečně hustou a pevnou pěnu, stačí ho nanést poměrně malé množství k mým potřebám mycího efektu a skvěle vlasy umyje, zjemní a dodá jim příjemnou, takovou jemnou až "romantickou" vůni, kterou jsem cítila a výsledný efekt poznala hned po prvním použití. 


Upřímně řečeno jsem překvapená a nečekala bych, že takový "skvost" a super levný šampon najdu v drogérii, to patří DMku další velké díky a palec nahoru 👍👍. 


Tak toto jsou moc prima produkty, které nyní používám a jsem s nimi VELICE SPOKOJENÁ A OBLÍBILA JSEM SI JE. 

A co Vy, také máte rádi novinky z řady Aroma Ritual a jaký je Váš nejoblíbenější sprcháč?


Moc děkuji za Vaši přízeň a pozornost tomuto příspěvku, který mě velice těší. 

Přeji Vám krásný a pohodový den. ♥

papa Vaše E. A. 

11 komentářů:

  1. Díky svým vlhkým vlastnostem jsem si vybral kosmetiku vyrobenou z kokosu. Zdravím z Indonésie.

    OdpovědětVymazat
  2. ja kokosovú vôňu až tak neobľubujem, mám radšej ovocné vôňe :) momentálne používam sprchový gél ako tuhé mydlo veľmi mi vyhovuje a je zerowaste :)
    leekralovaa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, tak je prima se obklopovat vůněmi či produkty, které Tobě vyhovují ☺.

      Vymazat
  3. Ahoj Eri,
    já kokos nijak nevyhledávám, ale klidně ho můžu používat - zrovna mám kokosovou pěnu od Dove. Sprchové gely od Dermacolu všeobecně pěkně voní, ale vždy se peru s tím balením, to mi nevyhovuje. Měj se krásně!
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Hani, produkty Dove jsou moc fajn, velmi kvalitní a líbí se mi jejich koncept a myšlenka. ☺ Obaly Dermacol - sprcháčů jsou opravdu nedomyšlené..., tolik produktu v nich zbytečně zbude!!🤔🙃

      Vymazat
  4. Ja milujem kokosovú vôňu ale len v lete. V zime mám radšej vanilku, škoricu a med.

    MÔJ DRUHÝ TRÍMESTER

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, to je velmi rozumná kombinace. Naprosto souhlasím ☺!!

      Vymazat
  5. Já mám s řadou Rituals rozporuplné zkušenosti. Sprcháč s rebarborou a jahodou a tělové mléko s tibetským jasmínem pro mne byl průšvih, pokud jde o parfemaci, která mi vůbec nesedla a mléko se i špatně vstřebávalo. Sprcháč papája s mátou a tekuté mýdlo s melounem nebyly špatné, krém na ruce irská káva byl docela fajn, i když parfemace byla dost výrazná a ke konci mne už moc nebavila. Takže se do výrobků této řady moc neženu...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stáňo, naprosto chápu. Já postupem doby vyzkoušela snad všechny sprchové gely řady Aromaritual, ale nejvíce mi vyhovují ty sladší, výraznější a mému vkusu bližší. ☺ Tělové produkty nejsou špatné, ale znovu bych si pořídila asi jen peelingy.

      Vymazat
  6. Já kokos miluji. Od dermacolu miluji sprchový gel s vůní jablíčka a skořice a po tomhle určitě taky kouknu, ještě jsem ho nikde neviděla. :D Děkuji za tip! :)
    Michaela Blog || Instagram

    OdpovědětVymazat
  7. Určitě ho vřele můžu mila Miso doporučit, na léto značka ideál. 😉👍

    OdpovědětVymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

Je mi ČTYŘICET

  AHOJ HOLKY, v prvé řadě přeji hezké VELIKONOČNÍ PONDĚLÍ.  na blogu jsem našla článek s názvem "je mi pětatřicet", tak jsem se ne...