středa 15. července 2020

#ShoppingTime No. 21 💄☀😎🍓


AHOJ,AHOJ,

přeji krásnou středu a moc Vás vítám u dnešních nákupů, které začneme "plánovaným shoppem" v HMku a to spodních bavlněných kalhotek. Tento typ kalhotek již mám, nosím pravidelně, vyhovují mi a sedí. Jak klasický (nevykrojený) střih, ale i brazilky. Kalhotky jsou dobře šité, pohodlné, celkem i slušivé a materiál, ze kterého jsou vyhotoveny je fajn. Vzala jsem si nakonec dva sety po 3 ks (1 set = 350,- Kč).  Jeden set brazilek (foto vlevo) a druhý set klasického střihu. 
Kupovala jsem v kamenné prodejně u nás v OC Nový Smíchov, kde jsem ovšem příliš spokojená nebyla s obsluhou u pokladny. 


V Lidlu jsem si pořídila řeckou pitu a sezamovou tyčinku s medem a jelikož jsem byla nakupovat v den, kdy jsem celkem pospíchala a byla v časovém presu, sáhla jsem po jejich šunkové bagetě. 


V akci jsem si pořídila i keříková rajčata, která neměla vůbec žádnou chuť, měla jsem si raději vzít ty cherry, které mám mnohem raději. Za to bílé grilovací klobásky s česnekem byly moc fajn. Opekla jsem si je na pánvi, nakrájela a dala se salátem. 


Na IG jsem zjistila, že se rozšířila letní limitka Copagabana a k tělovému máslu jsem si ještě pořídila i šampon a sprchový gel. Balea a jejich hravé obaly a hlavně limitované edice mě prostě baví. ☺


Taky jsem si vzala balzámek na rty s kokosovou vůní. 
Ten den, kdy jsem šla do DMka jsem dopotřebovala mou milovanou rtěnku od Clinique Pop a tak trochu jsem si posteskla, že jsem si dala tu práci a trochu se zastavila u stojanů s dekorativní kosmetikou a vyhrála to tato krásná rtěnka Essence - This is me v odstínu 04 Crazy. 💄


V Lidlu měli obří manga za krásných 15,- Kč, tak jsem vzala hned dvě, protože mám dobrou zkušenost. 


Tu a tam koupím i balíčkové maso a nyní mne zaujaly tyto Hovězí burgery, které nebyly vůbec zlé a znovu bych si je klidně pořídila i za plnou cenu, ale jelikož jsme je připravovala ještě to dopoledne, byla to milá úspora. ☺


Toto je naprosto běžná součást nákupu, sýr, pomazánku sem tam koupím, sůl a pepř. 


Partytime aneb po hrozně dlouhé době jsem si na "chuť" pořídila u mého oblíbeného pana trafikanta Moods doutníčky a tomu Nachos s chilli příchutí. 


V jednom vlogu jsem slyšela chválu na tyto sušená rajčata v sáčku, tak když jsem je uviděla, neváhala jsem a vzala jsem si je za běžnou cenu a k tomu jedno kokosové mléko, se kterým poslední dobou ráda vařím. 


Nechala jsem se tak trochu zlákat videy na YTB a "ušetřené" penízky jsem investovala do objednávky na El Nino Parfum. 


Ve výprodeji jsem si objednala Hydratační krém Weleda a Maybelline oční odličovač. Oba produkty budu zkoušet nově a přiznám se, že takový odličovač jsem ještě v drogérii neviděla. 


A když jsem byla v té objednávce, přihodila jsem i set tří gumiček do vlasů za fantastickou cenu 22,- Kč a voděodolnou verzi ikonické řasenky Max Factor 2000 calories. 

Objednávku z El Nina jsem rozdělila do dvou příspěvků, takže na "zbytek", nebo lépe řečeno její pokračování se můžete očekávat v následujícím příspěvku s nákupy. 👍💄😇


Toť mé poslední letní nákupy, které se skládaly jak z běžných produktů, drogérkových, tak i objednávky na e-shopu, což nedělám vůbec často. 

A jaké zkušenosti či produkty máte ze zmíněného e-shopu El Nino Vy?

Moc Vám děkuji za Vaši přízeň a pozornost tomuto příspěvku. 

Krásný a pohodový den Vám přeji. ♥

papa Vaše E. A.


10 komentářů:

  1. Já z Elnina hrozně ráda nakupuji, mám s nimi jen dobré zkušenosti:)
    Jinak hezky jsi pokoupila, ta limitka Copacabana je úžasná! :) A jaký je ten balzámek balea?
    Michaela Blog || Instagram

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, Elnino se zdá být dobrý e-shop, zatím spokojenost. Balzámek Balea je moc příjemný, jen lehce do broskvova zabarvený. ☺

      Vymazat
  2. Ahoj Eri,
    já na elninu nakupuji ráda, mají tam i svíčky Yankee Candle za rozumné ceny. Dneska jsem stála přes hodinu ve frontě na DM box, nějak mě to zdrblo, takže jsem si úplně zapomněla koupit řasenku. Zítra se tedy vypravím do Rossmanna a snad budu úspěšnější. Nákpové články mám v poslední době nejraději, takže se už moc těším na pokračování:-) Měj se krásně!
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Hani, tak to máš můj velký obdiv!! Hodinu bych nikde ve frontě nečekala, snad jen kvůli vízu...☺. Do Rossmanna jsem si říkala, že bych dnes také potřebovala zajít, jejich micelárku Isana bych ráda vyzkoušela. ☺

      Vymazat
  3. Ten nákup vyzerá skvelo. Ja mám tiež špirálu od MaxFactoru ale pre ten krátky kartáčik ju používam len na spodné riasy.

    TEHOTENSKÉ ÚTRAPY ALEBO ČO NEZNÁŠAM NA TEHOTENSTVE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuji 😉👍 mascara je super a na léto se vodeodolna verze hodí

      Vymazat
  4. Zaujala mne ta sušená rajčata (mne vždycky nejvíc zaujme jídlo :D). A ta manga... - hned bych si dala, mango miluju. Na e-shopech moc nenakupuji, drogérku a kosmetiku v podstatě vůbec. Čemu jsem nepřišla na chuť jsou ty gumičky typu "telefonní šňůra" - asi proto, že nemám nijak dlouhé vlasy (gumičku používám hlavně do sprchy nebo na výletech) a tak mi jdou líp stáhnout takovou to opletenou (v Pepcu jsem nedávno koupila set asi 10 ks myslím za 30 Kč).
    Hzeký den.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sušená rajčata z Lidlu Stáňo jsou opravdu skvělá, kupuji nyní pravidelně ☺

      Vymazat
  5. V DM jsem už tak dlouho nebyla... ach jo. A to jsem tam chtěla zajít pro DM box. Máte ho?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. DM box nemám, měla jsem ho kdysi dávno, ale objíždět obchody, čekat až hodinové fronty = nic pro mne, to mi asi za to nestojí. ☺

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze- Hebe produkty ll.

AHOJ HOLKY,  v prvé řadě vám přeji krásné pondělí 🌞. Když píši tuto recenzi je velikonoční neděle a já poslouchám záznam se slavnostní Mše ...