pátek 10. července 2020

Spotřebované produkty za měsíc červen = june 2020



AHOJ,AHOJ,

přeji krásný páteční den a vítám Vás u dnešního článku se spotřebovanými produkty za měsíc červen. Souhrn recenzí tedy může začít. ☺
Vezmu to pěkně popořadě a začnu klasicky u produktů na vlasy. 


  • Balea šampon na vlasy ve velkém rodinném balení byl moc FAJN, krásně voněl po mém oblíbeném mangu. Vlasy umyl, dlouho vydržel a s přihlédnutím na jeho nízkou cenu jsem byla SPOKOJENÁ. 
  • Balea - suchý šampon na blond vlasy MI VELMI VYHOVOVAL a pořídila bych si ho rozhodně znovu a ráda. Sice jeho spotřeba byla krapet větší, než třeba u Batiste šamponů, ale mne to paradoxně vyhovuje, protože díky nižšímu rozptylu, jsem si mohla lépe a s větší precizností nanést produkt všude tam, kam jsem potřebovala. Zanechával minimum bílého prášku, který šel rychle a snadno vyčesat. Objem také dodal a celkově prodloužil proces mytí. ZA MĚ URČITĚ ANO. 

  • Balea - sprchové gely  byly fajn. Příjemná vůně, krásné hrané obaly, zajímavé a tématické limitované edice (obě jsou z loňského roku). ANO, mě tyto mýdla do sprchy prostě BAVÍ. 


  • Dermacol - micelární čistící voda s hyaluronem byla OPRAVDU SKVĚLÁ  moc mile mě překvapila. Jednak si parádně poradila s odlíčením make-upu, ale také zvládla i líčení očí vč. voděodolné řasenky. Byla jemná, šetrná a nedráždila pokožku, ba naopak ji zanechala čistou a příjemně hladkou. ROZHODNĚ DOPORUČUJI. 
  • Cien - jemné čistící pleťové mléko jsem používala ráda, často a BYLA JSEM SPOKOJENÁ. Poměr cena - kvalita - výkon byl velmi dobrý. Jemné mléko rozpustí a odstraní make-up, pokožku zanechá jemnou, hladkou a příjemně vláčnou. Neucpává póry, není na pokožce nepříjemný a nedráždivý. MOHU DOPORUČIT. 
  • Manufaktura - anti aging sérum s růží byl doslova dárek nad dárky. Produkt BYL MOC FAJN, vyhovoval mi svou lehkostí, jemností. S vůní to bylo tak trochu 50/50, ale to je velice individuální záležitost. Každopádně pro mou stárnoucí a suchou pleť to byl produkt, po kterém se cítila vypnutější a hladší. ANO DOPORUČUJI. 
  • Blue Nature - 100% colagen sérum bylo SKVĚLÉ. Toto sérum bylo čiré, působilo jako silikon, ale skvěle vyplnilo jemné vrásky, dodalo mé pokožce potřebné projasnění a MOC MI VYHOVOVALO. Moc děkuji kolegyni Verče, která mi ho darovala!


  • Ziaja - dvoufázový odličovač očního okolí z kozí řady byl PARÁDNÍ. Jemný a přitom velmi silný odličovač. Hladce si poradil i s voděodolným líčením, nedráždil a celkově ho mohu JEN POCHVÁLIT. Jen rychleji ubýval, než ostatní produkty tohoto typu. 
  • Balea - všestranný ochranný krém v plechové retro krabičce s vůní manga a maracuji byl moc fajn. Používala jsem ho jako krém na ruce a PLNĚ MI VYHOVOVAL. 
  • Balea - pleťová maska s anti aging složkou byla moc PŘÍJEMNÁ. Byla hutná, dobře vyživila a mě moc vyhovovala. ZA MNE URČITĚ ANO. 


  • Cien - Sos koncentrovaný krém na ruce je hodně výživný, trochu mastnější, pomaleji se vstřebávající produkt, ideální pro zimní období. ROZHODNĚ SI POŘÍDÍM ZNOVU. 
  • Loccitane - krém na ruce s vůní mandlí byl celkem jemný, přes to skvěle hydratoval, nádherně voněl. ANO, NEZNÁM LEPŠÍ KRÉMY NA RUCE NEŽ OD ZNAČKY LOCCITANE. 



Po delší době zde mám i tři zástupce z řad dekorativní kosmetiky, nějak se to najednou sešlo. ☺
  • Beautyblender - NEJLEPŠÍ houbička na nanášení make-upu, neznám lepší. Mé snad 10té balení, v zásobě mám další. Krásně zapracuje do pleti potřebné množství líčidla a dodá pleti přirozený vzhled. Snadná manipulace, lehký způsob čištění....NEJLEPŠÍ ZPŮSOB NANÁŠENÍ MAKE-UPU ZA MĚ EVER. 

  • Nars - sheer glowe make-up mám velice ráda. Vracím se k němu, mé pokožce sedí, projasní ji krásně, sjednotí, vydrží krásně celý den, neflekatí..., mohla bych pokračovat. Za mě jeden ze tří nejlepších make-upů. URČITĚ SKVĚLÝ PRODUKT, který se pořídím znovu. 
  • Estheé Lauder - řasenka sumptuous extreme - je skutečně skvělý produkt, kterým docílíte KRÁSNÝCH ŘAS, objemu, délky a celkového vzhledu. ZA MĚ ROZHODNĚ JEDNO VELKÉ ANO. Řasenka mi vydržela neskutečně moc dlouho, rozhodně stojí za vyšší investici a mohu tím jen potvrdit její oblíbenost!


  • Škořice - ano, jedná se o koření, které jsem postupně zařadila do svého jídelníčku a stal se pro mne spíš takovým doplňkem stravy. Prospívá mé pleti, napomáhá boji s pupínky a jejich hojením. SKVĚLÁ VYCHYTÁVKA. 
  • Kapky do očí - Ocu flash s pupalkou jsou jemné, pro mé potřeby plně dostačující. Letos je obzvláště oceňuji, jelikož zvýšená pylová sezona by se bez nich neobešla. 


  • Granule pro Izi kupuji pravidelně Purina One a nově si oblíbila i značku Shelma. Oboje ve variantě beef a k dostání v DMku. 

Nic víc tady toho nemám, a musím se přiznat, že jsem sama překvapená svým "minimalismem".... ☺. 

Jsou tady produkty, které mi převážně vyhovovaly a byla jsem s nimi moc spokojená. 

A s jakými produkty jste byli v poslední řadě spokojeni Vy?



Moc děkuji za Vaší přízeň a pozornost tomuto příspěvku. 

Přeji Vám krásný a pohodový den. 

papa Vaše E. A.


8 komentářů:

  1. Ahoj Erika,
    pekný súhrn ako vždy :-)
    Najviac ma zaujal make-up a špirála, niektoré produkty som mala aj ja, len škoda, že nemôžem kozmetiku skúšať a meniť...moje telo to neakceptuje :-(
    Pekné dni

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Aďko,
      děkuji moc, přiznám se, že se spotřebováváním si tak nějak rozumím....🙃👍. To je velká škoda, že nemůžeš tolik "experimentovat" s kosmetikou, každé pokožka je hold specifická. Já zase příliš nemohu alkohol.....

      Vymazat
  2. Baleu mám také moc ráda, na jejich suché šampony nedám dopustit :)

    One Loving Girl

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Balea mě opravdu baví už léta. Zrovna po novém suchém šamponu chci kouknout. ☺

      Vymazat
  3. Balea mě prostě baví, hlavně kvůli vůni

    OdpovědětVymazat
  4. Zaujala mne micelárka od Dermacolu. A krém na ruce SOS mám teď čerstvě koupený doma, ale ještě jsem ho nevyzkoušela.
    Já mám spotřebu, pokud jde o kosmetiku, ještě menší než ty. U mne vždycky bývají obsažnější články o jídle :). Článek o spotřebované kosmetice v červnu teprve chystám - snad ho dám příští týden dohromady...
    Hezký den

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stáňo, Dermacol miecelárka byla opravdu skvělá, dokonce se dá při nějaké akci sehnat v Lidlu ☺. Na článek se už nyní moc těším.

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze- Hebe produkty ll.

AHOJ HOLKY,  v prvé řadě vám přeji krásné pondělí 🌞. Když píši tuto recenzi je velikonoční neděle a já poslouchám záznam se slavnostní Mše ...