pondělí 24. srpna 2020

Oblíbenci za měsíc červenec = july 2020



AHOJ,AHOJ,

přeji Ti krásné pondělí a vítám Tě u dnešního článku s mými červencovými oblíbenci. Jak tak na to koukám, jsou tady produkty nové, ale i staršího data pořízení, ke kterým se pravidelně a ráda vracím. 


Mám ráda paletky, kde naleznu vše, jak produkty na oči a tvář. Jednu takovou "letitou" tady taky mám. 
Je jí paletka Too Faced od Nikkie tutorials, kde naleznu vše. 


9 očních stínů, jak se schimmerem, tak i matné, světlé, tmavé, dvě srdíčkové tvářenky, bronzer a rozjasňovač....., to vše obsahuje tato doslova multifunkční paletka, kterou mám moc ráda!


Dior lehká až balzámkovitá rtěnka růžové - lososovité barvi je na léto přímo stvořená. 


Too Faced - Better than sex, již snad ikonická řasenka přesýpacích hodin je produktem, ke kterému se ráda a pravidelně vracím. Toto je klasické provedení v mini verzi, kterých jsem výhodně nakoupila hned několik, proto ji tady zahlédnete možná opakovaně. 


Kokos a kokosovou vůni mám ráda a tyto dva produkty splňují jak hydrataci v podání krému, kterým si mažu ruce a mám ho stále s sebou v kabelce. Nebo ve variantě osvěžujícího spreje, který zvláště ocením v letních dnech, které nyní panují. (malý tip tady mám, který jsem ovšem okoukala, sprej mívám také v lednici, kdy se jeho účinky snad zdvojnásobí) 👍. 


Jelikož se neopaluji téměř vůbec, jednak není kde, kdy a pak mě to hlavně nebaví, tak jsem si pro letošní léto pořídila bronzující - tónující tělové mléko od Ziaja, které by mělo být novinkou, nebo novinkou v sortimentu DMka. Mléko mi vyhovuje a ráda si jím dodám trochu barvičky léta. 


Pěna na holení, nebo gel, v létě si nohy holím mnohem častěji, jelikož nosím šaty a kraťasy...., takže tato letní limitka,  opět s vůní kokosu byla skvělou parťačkou k žiletce. 


Tak to je takový můj výběr produktů, po kterých jsem v červenci sahala nejčastěji, nebo dokonce na denní bázi, jako třeba dekorativku. 


A jakými produkty jsi si děla radost Ty? Budu moc ráda za Tvé tipy. 

Moc děkuji za pozornost tomuto příspěvku a přízeň mému blogu. Za každý komentář jsem tuze ráda. 

Přeji Ti krásný a pohodový den. 

papa E. A. 

12 komentářů:

  1. Odpovědi
    1. Ahoj, ano od YSL jsem měla kdysi rtěnku, nebo spíš takový zabarvený balzámek a byl skvělý, ale třeba Clarins dělá také skvělé. ☺

      Vymazat
  2. Rtěnka je krásná. Tu osvěžující vodu od Balei mám taky a přes léto je docela fajn.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Martin, vodu mám v lednici a je to velmi příjemné osvěžení. ☺

      Vymazat
  3. Ahoj,
    z tvých produktů znám jen řasenku, kterou nijak zvlášť nemiluji. Ale inspirovala jsi mě tou paletkou, že bych mohla zítra zase vytáhnout tu moji jedinou od Too Faced Chocolate Gold. Já jsem si v posledních dnech oblíbila překvapivě tělové mléko Ziaja s kozím mlékem. Je hezky hydratační, krásně voní a hned se vstřebá. Těším se na další článek! Měj se krásně:-)
    Hanka z blogu ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Hani, přeji pěkný den. Jsem ráda, že jsem tě inspirovala ☺. Tuto řasenku mám ráda používám pravidelně. Taky se těším na Tvé další články. pa

      Vymazat
  4. Z těchto produktů nemám vyzkoušené nic. Líbí se mi rtěnka a zaujalo mne bronzující mléko.
    Hezký den

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stáňo. Bronzující mléko mohu opravdu doporučit, náramně mi vyhovuje. Rtěnka je fajn, mám ji moc ráda, je to takový "skvost". ☺

      Vymazat
  5. ta paletka vypadá úžasně ♥ moc krásné odstíny ♥

    Melissa H.
    www.melissahartford.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, paletka byla skvělý "kup", mám ji ráda. ☺ Děkuji a přeji pěkný den.

      Vymazat
  6. Tu Ziaju jsem ještě nikde neviděla, budu se muset po něm podívat. :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, všude v DMku ji u nás mají, nebo přímo Ziaja obchod či e-shop. Už mám druhé balení a paráda. ♥

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping2024 XX.

  AHOJ HOLKY,   v prvé řadě přeji již hezkou sobotní noc&večer, a moc tě vítám u nákupů, které začnu barterovou výměnou.  Byl mi nabídnu...