sobota 22. srpna 2020

#Recenze - NYC 3 Steps To Sculpt Face Sculpting Palette - Konturovací paletka



AHOJ,AHOJ,

krásnou sobotu přeji a vítám Tě u dnešního článku, u dnešní recenze. Před nějakou dobou jsem si místo "běžeckých" bot s gelovým odpružením pro mou chůzi pořídila toto konturovací trio a oční linky pro kamarádku Kriss. 

O linkách jsem přemýšlela již nějakou dobu a jelikož mám v oblibě tzv. "multifunkční" líčidla a paletky, tak jsem sáhla po této, která není špatná, ale zřejmě jsem od ní očekávala více. 

Kosmetická značka NYC je stále dražší drogérkovou řadou, ale i přes to, že paletka stojí 329,- Kč, tak si troufám říct, že se právě v drogérii dají najít lepší a cenově dostupnější produkty, ale toť pouze můj názor. Nyní k samotné paletce. 


Paletka má klasické plastové balení, které je plně funkční. Produkty jsou v ní celkem tři a každý váží 5 g, což je hodně. V nabídce jsou celkem 4 dostupné odstíny - varianty, já jsem si vybrala 01 Fair, což je ten nejsvětlejší. 
Ještě bych mohla říct, kde jsem paletku pořídila. Zašla jsem si pro ni do kamenné prodejny v OC Nový Smíchov, kde jsem příliš spokojená nebyla, ale o tom dnešní článek není. 


Paletka je vyrobena v Číně, jak se dozvíte na zadní straně obalu. 
Obsahuje tři pudrové produkty. Světlý na projasnění kontur a zvýraznění, pak tmavý, na konturování, nebo jako u mne spíš na bronzování a třetím pudříkem je jaký si rozjasňovač, který je ovšem plný třpytek. 

Asi jsem měla mylnou představu o kvalitě, konzistenci a hlavně pigmentaci produktů. Pigmentované jsou hodně málo, navíc také dost práší. Štětcem jsou nabrat špatně, ten se třpytkami prakticky vůbec a když už ho naberu, všude okolo mi opadá. 

Jak vidíte na fotce, tak swatch na prstech je celkem slušný, ale následná aplikace - snaha nanést produkty na obličej už tak snadná není a výsledný efekt mne osobně celkem zklamal. 


Nevím, jestli to bude z fotky zcela poznat, ale produkt je hodně prášivý, suchý a málo pigmentovaný. To od produktu za 329,- Kč neočekávám, nechci a za tímto účelem jsem si ho rozhodně nepořizovala.

Nalíčit se s paletkou samozřejmě dá, je to spíš asi o zvyku, že produkt je prášivý a málo pigmentovaný, takže pro toho, kdo nemá "lehkou" ruku, bude třeba vhodný, ale já jsem si celkem s nelibostí zvykala. 

Navíc díky všudypřítomnosti třpytek u rozjasňujícího pudříku se líčení pro mne stává zdlouhavé, díky opadávání. Ale dá se, dá se s paletkou nalíčit. Pro rychlé vykonturování, nabronzování obličeje a i rychlé líčení očí se produkt dá použít. 
Nechci paletku jen hanit, to ani není účelem a zvykem tady u mne na blogu, spíš jsem zřejmě měla jiná očekávání.  


Popis produktu:
Tři jednoduché kroky k vykonturované tváři s paletkou 3 Steps To Sculpt Face Sculpting Palette. K dostání ve 4 barevných variantách pro různé tóny pleti. Každá obsahuje 3 speciálně vybrané odstíny pro snadné konturování a rozjasnění pleti. Tři pudry s krémovou texturou se snadno nanášení i roztírají tak, abyste s minimální námahou dosáhli přirozeně vykonturované pleti.

Tmavě a světle hnědý odstín slouží ke konturování a umožní vám tvář opticky vymodelovat. Pomocí rozjasňovače pak dodáte celému obličeji jas, nebo jen rozzáříte vybrané partie. Textura všech stínů krásně přilne k pleti a výsledné nalíčení tak bude působit velmi přirozeně.

Vlastnosti:
3 sladěné pudrové odstíny
zvýrazňuje přirozené rysy obličeje
umožňuje konturování a „modelování“ tváře
zanechává pleť krásně rozzářenou
vytváří přirozeně působící nalíčení, které jsou dostupné v provedení - 
01 Fair, 02 Light , 03 Medium, 04 Deep

V balení je15 g produktu v dostání za 329,- Kč v kamenné prodejně, či na různých e-shopech.


Od značky NYX jsem příliš mnoho produktů neměla, ale tento produkt mě krapet odradil, že si jen tak něco nového nepořídím. Ale věřím, že jsem jen sáhla pro mne nevhodném produktu, nebo jsem jen měla příliš vysoká očekávání. 

Rozhodně jsem ráda, že mám produkt doma, jestli ho nepošlu dál zatím nevím, ale za zkušenost s ním děkuji. Pro příště se lépe zaměřím na samotný popis produktu a hlavně recenze. ☺

A co říkáš Ty na produkty značky NYX? Které jsou Tvé oblíbené?


Moc děkuji za Tvou přízeň a pozornost tomuto příspěvku, které si velice vážím. 

Přeji krásný a pohodový den. 

papa E. A. 

8 komentářů:

  1. Já mám NYX stíny - paletku se 4 odstíny. Dlouho vydržela (tak dlouho, že už si ani nepamatuji, kolik stála ;-)), ale jinak mi přijde spíš průměrná

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Musím přiznat, že dle mého názoru šla kosmetika NYX s kvalitou celkem dolů. Skvělá a ikonická je jejich tvářenka v odstínu taupe....👍. Ale linky, co jsem koupila kamarádce jsou prý skvělé.

      Vymazat
  2. Tiež som pozerala po tých paletkách ale nakoniec som sa rozhodla že si vezmem od Makeup Revolution a som spokojná.

    ROVNÉ ALEBO VLNY POMOCOU ŽEHLIČKY NA VLASY OD ROWENTI

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, zkusila jsem a další produkt opravdu nepotřebuji. Od Makeup Revolution jsem si pořídila taky paletku pudrových produktů na tvář, ale zatím jsem jí řádně neozkoušela.

      Vymazat
  3. Ani si teď nevybavuji, jestli jsem od této značky něco měla, ale tuším, že to byl pudr. S ním jsem byla spokojená.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, ano transparentní pudr jsem měla, byl prima, ale příliš nepudruji, takže mi stačí ten od Lancome, co mám. ☺

      Vymazat
  4. S touto značkou zkušenosti nemám. Hezkou neděli přeji. Eva

    OdpovědětVymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping2024 XX.

  AHOJ HOLKY,   v prvé řadě přeji již hezkou sobotní noc&večer, a moc tě vítám u nákupů, které začnu barterovou výměnou.  Byl mi nabídnu...