středa 26. srpna 2020

#Recenze - PACO RABANNE - Lady Million Lucky eau de parfum natural spray



AHOJ,AHOJ,

přeji krásnou středu a vítám Vás u dnešního příspěvku, u takové mé recenze na parfémovanou vodu PACO RABANNE - LADY MILLION LUCKY. Tuto vůní jsem si objednala na e-shopu Elnino na základě doporučení a recenzí dvou českých YTB. 


Značku Paco Rabanne znám dlouho a nějaké vůně mám oblíbené, do této jsem šla naslepo, čehož jsem si ostatně byla vědoma. Říkala jsem si, že když mi voní jiné vůně, bude tomu i s touto, navíc vychvalovanou. Docela mě ukonejšila i cena, 50 ml balení v pohodě pořídíte do tisícovky. 
Ano přiznávám, byla jsem natolik pohodlná, abych si došla vůni očichat, takže bych jen ráda vyzdvihla to, že se jedná pouze o můj subjektivní pocit a zkušenost s touto toaletní vodou. ☺


Balení je celkem obří, flakon je pěkný, má skleněný obal s poměrně výrazným kovovým vrškem, kdy střička je přímo zabudovaná uvnitř. 
Flakon mi připomíná jinou vůni, ale to není podstatné. 
Flakon nepostavíte, což není jestli je zrovna 2x praktické. 
Vůně má takovou příjemně teplou - zlatavou barvu. 


Již na první "střik", očichání a ozkoušení doma jsem zjistila, že to není vůně pro mne. 
Něčím mi nesedí a vůbec, ale vůbec žádnou výdrž nemá. Pokud bych chtěla být cítit = vonět touto vůní celý den, musela bych se snad co každou hodinu přestříkat znovu, což opravdu nechci, nepoptávám a přijde mi to naprosto zbytečné. 
V samotné vůni mi cosi vadí, nejde mi to přes můj nos a přijde mi dosti "nudná" a fádní. Toto jsem od takto vychvalované vůně neočekávala. 

Jinak bych vůní charakterizovala jako LEHČÍ, SLADŠÍ, JEMNĚJŠÍ, nedráždivou, s malou - krátkou výdrží, která se hodí pro jakoukoli věkovou kategorii a denní příležitost. 


50 ml balení mne vyšlo na 960,- Kč na e-shopu elnino.

Složení parfému: 

Sladká vůně malin, medu a dřeva

  • Hlava - malina
  • Srdce -  jasmín, růže, lískový oříšek
  • Základ - cedr, santalové dřevo, kašmírové dřevo, med


Popis produktu + mé "komentáře"


Parfémovaná voda Paco Rabanne Lady Million Lucky z roku 2018 je prý luxusní vůně pro svůdné sexy ženy, které naplno prožívají každou minutu svého jedinečného života. Nemohu potvrdit, sama za sebe!! Parfémovaná voda Lady Million Lucky vás nejlépe doprovodí od podzimu do jara, kdy se z ní můžete těšit od časného rána do pozdní noci...., dle mého názoru je to tak "univerzální" vůně, že ji můžete používat přes celý rok.  Mnohem více mne v roce 2018 oslovila vůně  Olympéa, která mi seděla více, dostávala jsem na ni opakovaně komplimenty a i kamarádka, která je velká znalkyně ve vůních, si ji pořídila, jelikož ji na mne voněla!


Ale vzhledem k tomu, jak komplikovaná osobnost já jsem, věřím, že jsem naprostá výjimka a vůně bude krásně vonět Vám všem. ♥


Dnešní recenzi jsem nechtěla pojmout vůbec nijak negativně, pouze sděluji své pocity a zkušenosti s touto oblíbenou toaletní vodou. 

Budu moc ráda za Vaši zpětnou vazbu, třeba na tuto konkrétní vůni, nebo jiné této značky. 

Moc děkuji za pozornost tomuto příspěvku a přeji Vám krásný a pohodový letní den. 

papa Vaše E. A. 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping2024 XX.

  AHOJ HOLKY,   v prvé řadě přeji již hezkou sobotní noc&večer, a moc tě vítám u nákupů, které začnu barterovou výměnou.  Byl mi nabídnu...