čtvrtek 20. srpna 2020

#Recenze - Weleda - Hautcreme



AHOJ,AHOJ,

přeji krásný čtvrtek a vítám Vás u dnešní recenze. Od značky Welela jsem zatím zkoušela jen produkty ve vzorečcích, ale z toho se příliš vyvodit nedá a také jsem nabila jedné ne příliš pozitivní zkušenosti u nás na Smíchově v jejich kamenné prodejně (jednalo se o objednání / kosmetického ošetření ). 


Na IG a blozích jsem zaznamenala poměrně slušnou popularitu těchto produktů a právě proto, když jsem objednávala z e-shopu Elnino a zahlédla tento typický zelený krém za rozumnou cenu (tedy alespoň pro mne), neváhala jsem a objednala. 

Má pleť je suchá, stárnoucí, přesto mám značně rozšířené póry se sklonem se zanášet, což řeším pravidelným mechanickým čištěním. 


Tento krém má 30 ml a vyjde na oficiálních stránkách Weledy na 149,- Kč. Já ho pořídila něco okolo 110,- Kč. 


Popis produktu - Skin Food:

Univerzální přírodní hydratační krém pro velmi suchou až hrubou pokožku.


Naše tajemství krásy – krém Skin Food, který sdílíme s našimi zákazníky už od roku 1926, si zamilovalo hned několik generací. Nyní je řada na vás, abyste odhalili esenci jemné pokožky.

Extra bohatá péče o velmi suchou pokožku kdekoliv na těle – obličeji, rukou, loktech i nohách.


Krém má bílou barvu, extra hutnou - hustou konzistenci, čili hůř se nanáší, roztírá, vstřebává se pomalu a značně atypickou - zřejmě přírodní vůni. 
Parfemace se musím přiznat mi nesedla, ale není nepříjemná, nedráždí a dá se s ní naprosto v pohodě existovat. Ničemu v mém používání nevadí a nepřekáží. 

Díky své konzistenci, kterou jsem popsala se mi osvědčil buď to jako vysoce hydratační a hutný krém na zimní období pod make-up nebo jako noční péče, ale celkem jsem si ho oblíbila k promazávání suchý míst na těle. Ideální je na lokty, kolena, kotníky, ruce či lokální suchá místečka. 

Pro toto letní období je i pro mou suchou pokožku "nevhodný", je příliš hutný, mastný a připadám si v něm jako v masce, tak trochu mi na pokožce až nepříjemně "sedí". 

Krém využívám nejčastěji a moc ráda k promazávání suchých míst na rukách a loktech, tam se mi osvědčil asi nejvíce. 


Závěrem asi tolik - jsem ráda, že jsem tuto kosmetickou značku vyzkoušela. Pro krém jsem našla fajn uplatnění a vím, po čem případně mohu sáhnout pro zimní období. Parfemace mému nosu nepřijde nejlepší, ale nijak mi nevadí. Ovšem vím, že mě tato zkušenost nepřiměje k tomu, abych v brzké budoucnosti vyzkoušela a pořídila si nějaké další produkty této značky. 

Tolik asi za mne. 

A co říkáte na značku Weleda Vy? Znáte, máte ozkoušené produkty?


Moc děkuji za Vaši přízeň a pozornost tomuto příspěvku. 

Přeji krásný a pohodový den. 

papa Vaše E. A.

12 komentářů:

  1. Ani mne veľmi nevonia a je dosť mastný, zato denný krém s nechtíkom lekárskym (v žltom obale) je super aj pre môjho syna s atopickým ekzémom :-)
    Pekný deň

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Aďko, děkuji moc za doporučení, určitě se ráda na žlutou variantu podívám. Krém jsem nakonec už téměř dopotřebovala, ale píšu, určitě to není za mne žádné wau. ☺ Pěkný den přeji.

      Vymazat
  2. Já mám tento krém moc ráda, hlavně v zimě na horách, protože je hodně univerzální. A právě ta vůně mě hodně baví :-) super je i odlehčená verze nebo šlehaná v kelímku. Od Weledy už jsem měla snad všechno až na pár výjimek, třeba mandlová řada je fajn :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, na zimu bude určitě moc fajn. Mám v plánu vyzkoušet nějaké další produkty!😇

      Vymazat
  3. Od značky weleda jsem nic nezkoušela, ale moc mě láká! :)
    Michaela Blog || Instagram

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pro vůni bych si tento produkt znovu nepořídila, ale jinak je na zimu určitě vhodnější. Každopádně na pleti žádnou neplechu neudělal a to je hlavní! ☺

      Vymazat
  4. Taky jsem ho měla a je fakt, že teď na léto asi moc není. Po zkušenosti s ním mě taky neláká vyzkoušet něco dalšího od této značky. Krém nebyl špatný, ale taky mi moc nesedla vůně a ta mastnota mi někdy vadila.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Martin, ty jsi můj člověk ☺. Netvrdím, že je to špatný produkt, jen asi ne zcela pro mne. Nemusím jít se vším s davem, jak se tak říká, ale možná se nechám zlákat žlutou variantou, kdo ví.

      Vymazat
  5. Weledu som kedysi používala, ale už som od nich dlho nič nevyskúšala. Možno je ten najvyšší čas ❤

    Blog de la Licorne * Instagram * We♥It

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je velmi populární 👍😇 a sortiment je také široký, takže si jistě vybereš. Pěkný den přeji.

      Vymazat
  6. Já jsem od Weledy měla jen nějaké vzorky sprcháčů, myslím. A pamatuji si, že ten s granátovým jablkem mi vyloženě nevoněl. Krém mám teď doma z nějakého boxu, ale ještě na něj nedošlo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, někomu tato kosmetika voní, mne příliš ne, asi jsem zhýčkaná....☺.

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping2024 XX.

  AHOJ HOLKY,   v prvé řadě přeji již hezkou sobotní noc&večer, a moc tě vítám u nákupů, které začnu barterovou výměnou.  Byl mi nabídnu...