neděle 16. srpna 2020

#Recnze - Cient Reapair Hair set



AHOJ,AHOJ,

přeji krásou neděli a vítám Tě u dnešní recenze. Toto vlasové duo jsem si pořídila více méně ze zvědavosti, abych ho vyzkoušela, než si pořídím jejich vlasovou péči v podobě masky, kterou Lidl mívá v různých svých akcích. S výsledkem a celkově SKVĚLÝMI ÚČINKY A VLASTNOSTI jsem byla a stále jsem naprosto překvapená a nebojím se použít pojem NADŠENÁ. 


Šampon s kondicionerem vyjde dohronady na krásných 60,- Kč, což je velmi nízká cena a hodně podobná té, na kterou jsem zvyklá v jiných drogériích u privátních značek. 

Vybrala jsem si tuto růžovou řadu, která je určena pro suché a poškozené vlasy, které mám. 


Jen tak pro zajímavost - kondicioner má 250 ml a šampon, který je tekutější konzistence 300 ml, čehož jsem si u jiných privátek nevšimla. ☺


Řada Repair intenziv v dostupném šamponu a kodicioneru pro obnovu poškozených a suchých vlasů je opravdu SKVĚLÁ  mne velice vyhovuje, jak samotný šampon, tak i kondicioner. 


Šampon krásně pění, příjemně voní, nedráždí pokožku a používám ho tak, jak jsem zvyklá, čili 2 použití na jeden mycí cyklus. 


Kondicioner je hutnější konzistence, který v dostatečném množství nanáším do 2/3 délek vlasů a nechám působit cca 5 minut. Kondicioner příjemně voní a je jemný. 


Co mne doslova odzbrojilo je výsledný efekt, který se opakuje po každém mytí. Nyní mám toto vlasové duo téměř dopotřebované a v zásobě již další balení! 

Kombinace šamponu a kondicioneru Repair s mými vlasy dělá to, že jsou skutečně nádherně jemné, hebké, o dost lesklejší, nemají tendenci se zacuchávat, dobře se rozčesávají a ještě moc příjemně voní. 


No wau, prostě za pár korun se mi dostává téměř profesionálního výsledku, jako od salónové péče. 
Jsem neskutečně moc spokojená, dokonce nadšená a mám tendenci si častěji vlasy prohlížet a sahat na ně, jak moc jemné a příjemné na dotek jsou. 

Tedy za sebe mohu JEN A JEN DOPORUČIT, protože má zkušenost je skvělá a moc mi produkty vyhovují. ♥♥♥


A jaká je Tvá zkušenost s vlasovými produkty značky Cien?



Moc děkuji za Tvou pozornost této recenzi, která mne velice těší. 

Přeji krásný a pohodový den. 

papa E. A. 

8 komentářů:

  1. Mám spomínaný šampón a je to katastrofa :-) už nikdy, viac mi vyhovuje ten od Baley...

    OdpovědětVymazat
  2. Eri, nalákala jsi mne :). Až půjdu do Lidlu, tak se po této dvojce kouknu. Moje poslední setkání s vlasovou kosmetickou Cien (kondicioner) mne moc nenadchlo (kondiciner měl divnou vůni). Ale obecně mám se značkou Cien spíš pozitivní zkušenosti, takže jsem ji rozhodně nezatratila.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stáňo, tato vlasová dvojka mi sedla opravdu skvěle, ale už jsem jí u nás v Lidlu neviděla...., zkusím se podívat v jiném. Tato řada je jiná, než ty běžné. ☺

      Vymazat
  3. Děkuji za recenzi. Jak jsem už psala, jsem kosmetický barbar. Značku znám, ale nepoužívám. Přeji krásné dny. Eva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Krásný den i Vám přeji a děkuji. Tak každý nemůže být ve všem ten nejlepší. ☺♥ ...i když bychom si to občas přáli... 🙃

      Vymazat
  4. Až zase půjdu do Lidlu, musím se taky na tu jejich kosmetiku podívat. Docela jsi mě nalákala.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  5. O těchto šamponech jsem slyšela dost chvály, ale nikdy jsem nenašla (po hrozných zkušenostech s těmi od Balea) je vyzkoušet. :D Mě z těch levnějších značek vyhovuje třeba Bione.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, Bione jsem měla jen tělovou kosmetiku a skin care, ale tyto od Cien se najednou nedají sehnat.....

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze Isana shower time

AHOJ HOLKY,  přeji vám krásný dnešní den.  K Isaně se nyní dostanu častěji, nežli k Balee, protože do DMka téměř napáchnu, chjo....