pondělí 31. srpna 2020

#ShoppingTime NO. 27


AHOJ,AHOJ,

krásný pondělní den Ti přeji a vítám Tě u dnešního článku s pokračujícími nákupy. Vrhnu se hned na to. Vlasovou kosmetiku jsem rozšířila o masku Isana intensive a šampon Isana sensitiv s bavlnou. Oba produkty vyšly na 100,- Kč. 


Lentilky nesmí chybět. 🙃👍


Ibalgin a Lyricu jsem si pořídila v lékárně Benu v OC Quadrio, kde jsem si v Tescu pořídila Lentilky a Cien hand cream s měsíčkem lékařským za 27,- Kč jsem si vzala na vyzkoušení. Prvotní přivonění a ozkoušení je moc fajn zkušenost. 


Handkäse sýr je takový německý náš tvarůžek a v Lidlu ho měli v akci - 30%, tak jsem si vzala hned dvě balení a dávám si je nejraději po tepelné úpravě. 


Žluté těstoviny Combino kupuji celkem pravidelně, ale sýr OLd Holland 250 g  zrající plnotučný sýr cca 70,- Kč mi doporučil M., který si ho chválí. Sýr je skutečně výborný, poměr - cena - kvalita prostě super. Doba zrání je nejméně 57 týdnů, i proto je chuťově vyváženější a výraznější. VŘELE DOPORUČUJI. 


Dárky v časopisech mám ráda a proto si je jednou za čas pořídím. Díky IG jsem objevila i tuto nabídku v časopise Vlasta, který stojí 30,- Kč a byl v něm ANTIBAKTERIÁLNÍ GEL NA RUCE ZNAČKY ZIAJA. 


Můj antibakteriální gel Balea, který nosím stále s sebou v kabelce mi pomalu dochází, takže bylo i příhodné si časopis pořídit. ☺

Uzeniny či maso v kupuji málo, ale na tuto slaninu jsem již párkrát koukala. Nebyla v akci, ale má kuchařská invence byla na bodu "0", tak jsem prostě něco potřebovala. V každém balíčku je 150 g vepřové slaniny, která je již nakrájená na kostičky. Uvidím, co s tím vymyslím. ☺

Vafle, nebo Wafflele...., jaký výraz používáš? ☺
Prostě tyto vafle jsou fajn, já si je třeba dávám jen tak. 

No a má milovaná sweet chilli omáčka, která nebyla bohužel ve slevě, ale do salátů je to skvělý doplněk vč. třeba trošky majonézy. ♥


Jelikož články píši s předstihem a publikuji průběžně, tak tyto Balea limitky určitě již znáte. ☺
Profesionální řada na vlasy BALEA PROFESSIONAL BLOSSON  a BALEA SUMMER řada pro depilaci. 

Dermacol uvedl nový sprchový gel z jejich řady Aroma Ritual CANDY PLANET ☺. Tuto novinku jsem zaznamenala pouze na jejich IG a zašla jsem si pro něj do kamenné prodejny v OC Quadrio. 


Royal Cannin jsou granulky, které Bastet doporučil = předepsal pan veterinář v boji s bezoáry, na které trpí a léčili jsme ji antibiotiky. 
Značka RC je skvělá a Bastet není krmena ničím jiným, ale zrovna tyto Anallergenic odmítala, jak ona tak i Izi, takže se od nich muselo odstoupit, aby nehladověla. 
Bohužel nevíme, co budeme dělat s pytlem 4 kg granulí, které žádná kočička nechce. Cena tohoto balení byla 1 500,- Kč. 


Sušená rajčata s olivami v olivovém oleji je super záležitost. Dávám do salátů nebo i k sýrům jen tak se hodí. 
Šampon DIXI BŘEZOVÝ, to je klasika všech klasik. V Lidlu jsem ho pořídila za 40,- Kč a nejedná se o žádnou speciálně limitovanou akci. Na první přivonění je to příjemná a pro mne dobře známá záležitost. Už se na něj velice těším. 



5 komentářů:

  1. Super nákupy. Na v Lidlu nakupují nejraději. Mají super výběr, ceny a výrobky kvalitní.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj holky, jj Lidl se opravdu "předvedl" a má skvělé produkty a moc ráda tam chodím. ☺

      Vymazat
  2. Jee lentilky jsem neměla už roky :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Na lentilkách jsem kdysi ujížděla taky. Pak mne to nějak přešlo, ani nevím proč :).
    Jinak mne zaujal sýr - po tom určitě kouknu a krém na ruce Cien
    Hezký den

    OdpovědětVymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping2024 XX.

  AHOJ HOLKY,   v prvé řadě přeji již hezkou sobotní noc&večer, a moc tě vítám u nákupů, které začnu barterovou výměnou.  Byl mi nabídnu...