úterý 22. září 2020

Orientálně-gurmánská vůně - THIERRY MUGLER ANGEL



AHOJ,AHOJ,

přeji krásný PRVNÍ PODZIMNÍ DEN a vítám Tě u dnešního příspěvku, u dnešní recenze. Parfém THIERRY MUGLER ANGEL jsem zde snad i zmiňovala, ale dlouhou dobu jsem si ho nepořídila a přitom je to má oblíbená vůně snad 15 let určitě!! 👍🙈


Ze značkou THIERRY MUGLER jsem se seznámila v roce 2003 díky Frederikovi, který mi ukázal "taje" a poklady Sephory. ☺♥
V roce 2004 jsem v Paříži Sephoru (mimo jiné)  chtěla navštívit, ale nějak to nevyšlo, celkově má cesta  = dovolená se krapet vymkla kontrole a zvrtla, ale o tom jsem vůbec nechtěla mluvit. 

Tento parfém bych řekla, že je pro mne až "podpisová", jak se v beauty světě používá, přitom já ten výraz nemám příliš ráda. 



Vůni jsem dostávala či kupovala si opakovaně a moc dobře vím proč. 
Je to silná, ostrá vůně, na kterou má pokožka reaguje tak, že na mne vydrží vonět krásně celý den, dokonce vlasy či oblečení i několik dní. 
Netřeba zmiňovat tu skutečnost, že jsem na vůni dostávala mnoho, mnoho komplimentů, ale jeden si pamatuji do dnes, bylo to v práci, kdy jsem šla na prac. schůzku a kolega z CPI mi říká, že ta vůně, je krásná a voní jako "žiletky", jak výstižné. ☺


Flakon je krásný, dokonce se symbol hvězdy objevuje u několika pánských parfémů, jako je např. B-men, Ice-men apod, také skvělé vůně. 

Jsem sice drobná zrzka, přebarvená na blond, ale silné, kořeněné a výrazné vůně miluji. To je prostě můj šálek kávy. Přijdou mi smyslné, výstižné a líbí se mi jejich síla a podmanivost. Někdy mi přijde, že mají snad až antidepresivní účinek, protože s touto vůní se cítím sebejistější! Možná i proto, mám tuto vůni tolik ráda a přijde mi, že ke mne prostě již patří. 


Popis produktu:
vůně byla na trh uvedena již v roce 1993, dodnes však dokáže zaútočit na smysly žen i mužů a zanechat nezapomenutelný dojem. Ne nadarmo je v názvu vůně anděl, s prvními akordy zjistíte, že je tato vůně, založená na akordech šťavnatého ovoce, tónech květin a gurmánských notách, opravdu andělská. Vůně je zabalená do flakonku ve tvaru hvězdy ve světle modré barvě.


Toto plnitelné plnění o objemu 50 ml mě vyšlo na 1 500,- Kč. 

Složení parfému:

Hlava - růže, med, jasmín, bergamot, helional, jahoda, ostružiník, orchidej
Tzv. střední tóny – Srdce nastupuje po několika minutách, po odeznění hlavy. Vydrží obvykle 2-3 hodiny. Srdce kumarin, čokoláda, karamel
Tzv. nízké tóny – poslední a nejdelší fáze parfému. Vydrží asi 4 hodiny, ale může to být i celý den. Základ pižmo, vanilka, santalové dřevo, pačuli


Představila jsem Ti svůj popis, postoj a zálibu v této ÚŽASNÉ VŮNI THIERRY MUGLER ANGEL, kterou sama za sebe mohu jen a jen doporučit. 

Je pravda, že takto výrazné vůně nesednou každému a setkala jsem se i s "alergickou" reakcí v podobě bolesti hlavy. 
Jinak ještě na závěr bych ráda zmínila, že tento článek se mi psal obzvláště dobře, lehce a úplně jsem se "zasnila", když jsem zmínila rok 2003. 

No a co říkáš na vůně značky THIERRY MUGLER Ty? Máš nějaké oblíbené? 

Já moc děkuji za přízeň a pozornost tomuto příspěvku, které si velice vážím a každý komentář mi dělá velkou radost. 

Přeji Ti krásný a pohodový den. 

papa E. A. 

6 komentářů:

  1. Ja som tiež chcela takú vôňu ale nakoniec si asi vyberiem inú.
    MÔJ 3 TRÍMESTER // DISCOVERINGGLAM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chápu, u TM snad člověk nešlápne vedle. ☺ Pěkný den přeji.

      Vymazat
  2. Měla jsem ji už 2x a moc se mi líbí)))

    OdpovědětVymazat
  3. Já tuhle značku vůbec neznám, ale já parfémy používám málo, mám raději toaletní vody.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Doporučuji, tedy sama za sebe očichat a případně zvolit lehčí variantu. Alien bývá lehčí. ☺

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#recenze Orientální vůně - 100 ml - 1 ks - 795 Kč

AHOJ HOLKY,   moc vás vítám u dnešní recenze, kterou jsem se rozhodla sepsat na základě včerejšího, tak trochu potvrzujícího komplimentu, na...