neděle 20. září 2020

#Recenze - čokoládová pleťová maska

 


AHOJ,AHOJ,

přeji krásnou neděli a vítám Tě u dnešního příspěvku, u dnešní recenze. 
Před časem jsem si v drogérii Rossmann pořídila tuto ČOKOLÁDOVOU PLEŤOVOU MASKU, na základě spousty recenzí, které jsem měla možnost vidět. 


Značku 7th Heaven znám, ale nemám ji ozkoušenou, respektive si nevybavuji, že někdy nějaký produkt používala. I proto jsem si říkala, že bude moc fajn si na tuto značku udělat svůj názor. 
Vybírala jsem z poměrně slušné nabídky sáčkových masek, ale nejvíce mne oslovila tato čokoládová, která je čistící, na bahenním základu. 


Maska je určena pro normální až mastnější pleť. Balení tedy sáček obsahuje 15 g produktu a vyšel mne na 49,- Kč, což je dvojnásobná cena, oproti maskám které nabízí třeba Balea či Isana. 



Maska krásně sladce voní po čokoládě. Má příjemnou krémovou konzistenci, se kterou se mi dobře pracovalo a snadno se nanášela na obličej či dekolt. 
Maska se tak akorát rychle vsakovala do pokožky, nebo spíš zasychala. Co je opravdu velmi pozitivní, že nevysušovala. 

Masku jsem nechávala působit cca 15 minut a poté jsem ji smyla běžným způsobem a dále pleť ošetřila hydratačním krémem. Po použití masky jsem nepociťovala nic nepříjemného, naopak pleť byla jemná, na dotek hebká a póry byly viditelně menší, čili stažení rozšířených póru umí, alespoň na mé pleti to tak bylo. 



Popis produktu:

Čokoládová bahenní maska bohatá na přírodní suroviny, hloubkově čistí uzavřené póry a odstraňuje nečistoty. Obnovená, hydratovaná a mladě vypadají pleť díky spojení soli z Mrtvého moře, kakaového a bambuckého másla.

Objem: 15g

Značka 7th Heaven (dříve Montagne Jeunesse) svým zákazníků již přes třicet let přináší kvalitní masky pro všechny typy pleti. Značka 7th Heaven je cruelty free a disponuje jak certifikátem Peta tak Leaping Bunny. Značka aktivně pracuje na snižování své uhlíkové stopy a také se angažuje v programech na ochranu přírody.




Jak jsem psala, sáček obsahuje 15 g produktu a mne vystačil na čtyři regulérní a plnohodnotné aplikace masky, což mne samotnou velmi mile překvapilo. 
Pokusila jsem se zdokumentovat, jak maska vypadala těsně po nanesení na obličej (obrázek č. 1) a poté proces vstřebávání se, či zasychání. Maska lehce zesvětlela, částečně se vpila do pokožku, viditelně zmenšila všudypřítomné póry, které zároveň stáhla. 

Za mne URČITĚ ANO. Tato maska mě přesvědčila, že je pro mé potřeby a mou pokožku MOC FAJN. Rozhodě mám v plánu vyzkoušet i další druhy. 



A ještě bych ráda zmínila, že maska mi vydržela krásně na čtyři použití a otevřený sáček nijak nevadil další aplikaci. Respektive samotná maska nevysychala z otevřeného sáčku, což upřímně řečeno mne velmi mile překvapilo, jelikož se jedná o masku, která zasychá do matna. 


Já masky používám ráda a pravidelně,  v poslední době jsem celkem zkoušela a testovala právě "sáčkové". 
No a jak jsi na tom Ty? Které masky máš v oblibě?

Moc děkuji za přízeň a pozornost tomuto příspěvku, která mne velmi těší. 

Přeji krásný a pohodový den. 

papa E. A.



6 komentářů:

  1. Přeji hezkou neděli. Tuhle masku neznám a asi bych ji snědla ))))
    Masky na obličej a hlavně na krk používám dost často. Nejraději mám ty korejské. S těmi jsem moc spokojena. Mají jen jeden nedostatek; že jsou trochu dražší.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také přeji pěknou neděli. Ano, maska krásně sladce voní, že člověk by se nejraději do ni pustil. Na dekolt přímo nevím, ale hodně si kamarádka kdysi oblíbila séra od Lancome, ty byly skutečně "must have". Jinak zrovna uvažuji o pořízení masky v rukavicích, ty od Sephory byly skvělé! ☺

      Vymazat
  2. Hodně zajímavá maska, nikdy jsem čokoládovou pletovou masku nevidela, asi jsem jen slyšela o čokoládových koupelích, ale tohle je pro mě novinka. Věřím že krásně voní :) Snad někdy vyzkouším ♥ Jak píše slečna nade mnou - korejské masky jsou hrozně fajn a vyzkoušela jsem je jako jediné zatím. :)

    Melissa H.
    www.melissahartford.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, maska byla skutečně příjemná. Co se týká kosmetických produktů s vůní čokolády, tak jsem kdysi měla celou řadu od Sephory a bylo to bájo. ♥ Korejské masky znám, měla jsem jich několik, jen já nejsem velký fanda plátýnkových masek, prostě mi nevyhovují. Mnohem více mi vyhovovaly masky např. Glam glow.

      Vymazat
  3. Já masky používám hodně málo, takže moc zkušeností nemám. Preferuju ale masky na jedno použití - právě kvůli frekvenci aplikace (mně by otevřený sáček určitě vyschl).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě ty sáčky právě baví, mám je tak na 4-5 použití, což je pro mne na dva týdny a mohu to střídat, což mě baví. ☺

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze- Huda beauty mascara

AHOJ HOLKY,  moc vás vítám u dnešní recenze. Tuto řasenku od HUDA BEUTY LEGIT LASHES   mám doma od loňska. Je to miniaturka, ale ...